icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
27. nov 2023

@julianka007 čiarka vyzerá super na 10dpo 😍😍😍😍držím palce

zanzilady
27. nov 2023

Ja som začala merať po Ma. Myslím že toto bude ovu 🙂 prvá teplota je meraná keď som začala potrat.

bambulka711
27. nov 2023

@zanzilady to vyzerá veľmi nádejne tento pokles. Šup pod perinu🙂

zanzilady
27. nov 2023

@bambulka711 už sa stalo, ale povedali sme si s priatelom že počkáme do Ms tak asi len budem dúfať že nič z toho teraz :D chcem trosku nechať maternici vydýchnuť 😅aj keď povolenie od Dr mame :D

dena12345678910
27. nov 2023

@julianka007 tak na 10 dpo...je ciarka velmi pekne😊😊😊..uz len aby tmavla...drzim silno palce 😊😊

julianka007
27. nov 2023

@dena12345678910 no aj mne sa to zdá úplne divné. Dúfam, že tentoraz docestovalo až do maternice 🙏 A že sa tam bude držať zubami nechtami 😆 a že všetko bude v poriadku.

bambulka711
27. nov 2023

@zanzilady ja som práve čítala, že po MA je veľká šanca... Už si presne nepamätám, ale kyret nebol, či?

bambulka711
27. nov 2023

@julianka007 ide do ružova čiarka? Ja by som zajtra skúsila iný test ešte. Silno držím palčeky ✊✊✊

julianka007
27. nov 2023

@bambulka711 áno je jasne ružová.

pet888
28. nov 2023

@hendikep nie,su to tri dni hned po ovulacii,nie hocijake v cyklu.Pred ovulaciou je nizsia teplota ako po ovulacii.

zanzilady
28. nov 2023

@bambulka711 nie nie nebol kyret, uvidíme čo z toho bude 😅

zanzilady
28. nov 2023

@bambulka711 ešte som si teraz robila test, že nech viem či už mám negatívny a stále je pozitívny 😅

hendikep
28. nov 2023

@pet888 ja viem ze po ovulacii, ale ci to musia byt hned prve tri po predpokladanej ovulacii ale uz som sa docitala ze nie .. staci par dni pockat a ked su tri vyssie tak sa to da brat za znak ze ovulacia prebehla

bambulka711
28. nov 2023

@julianka007 tak potom je to jasné, gratulujem a držím palce, aby to dobre dopadlo tentoraz 🤗

bambulka711
28. nov 2023

@zanzilady tak to držím palčeky, tentoraz to vyjde 🙂 dúfam, že nám všetkým 🤗 ja už podvedome mená vyberám 🙈

dracik07
28. nov 2023

@julianka007 krásny 😍🙏🍀na takéto testiky sa tam dobre pozerá 🥰😍

zanzilady
28. nov 2023

@bambulka711 jasne podarí🙂 bude darček na Vianoce🥰a aké mena sa ti páčia ? 😅

bambulka711
28. nov 2023

@zanzilady pre dievčatko mám zatiaľ Ema Erika a chlapec Marko Alexej a nech si vyberú, ktoré budú preferovať 🙂 budeme mať všetky krásne darčeky pod stromčekom. Ja už odpočítavam dni, keď som sa konečne dočkala 😂

katariiinkaa
28. nov 2023

Ahojte žienky, ako to prosím riešite so zapisovaním teploty keď sa vám stane že v noci musíte na pár minút vstať? Teplotu meriam každé ráno o 7:30, ale tuto noc som musela vstať asi na 15 minút okolo 5:30. Ráno bola teplota o 0.2 vyššia ako zvykne byt. Zapisujete si normálne teplotu aj v tomto prípade? Neskreslí to graf? Ďakujem.

zanzilady
28. nov 2023

@bambulka711 to sú pekne mena, a super že dve s necháš na vyber 🥹mne sa veľmi začalo páčiť amelia a leonard 🥰 tak o pár dni testujes no som zvedavá ako ti to vyjde, hádam pozitívne 🥹🥰

julianka007
28. nov 2023

@katariiinkaa napíšem si nameranu teplotu a zapisem si poznámku k teplote. Pokiaľ to je len na chvíľu, tak sa tá teplota po mojich skúsenostiach výrazne nelíši.

julianka007
28. nov 2023

Ja som dnes so strachom ráno testovala. Mala som doma ešte test značky Livsane, ale aj tam je čiarka. Aj keď slabšia. 🙏 Snáď bude všetko v poriadku.
Mne teplota dnes vystrelila, ale mala som rušnu noc pri deťoch, tak to neberiem nejako vážne.

bambulka711
28. nov 2023

@julianka007 jupí, hcg stúpa obdeň, ale dva testy sa už nemôžu predsa mýliť ❤️

bambulka711
28. nov 2023

@zanzilady ďakujem, tiež pekné mená. Hlavne k priezvisku sa snažím vyberať, aby sa hodili. No ešte týždeň, ale ako sa poznám, v nedeľu nevydržím a budem testovať 🙈 ak teda nepríde menzes, lebo neviem, či sa posunie alebo nie kvôli neskoršej ovulácii.

zanzilady
28. nov 2023

@julianka007 tiež si myslím že dva testy sa nemýlia 🥰ale aj tak by som ešte testovala (ale to som ja, nedockava a chcela by som si byt úplne istá) 🥰
@bambulka711 no veď toto že k priezvisku 😅ja by som tiež nevydržala a teraz ani nemôžem na 10dpo testovať :D lebo tam asi bude čiarka 😅

bambulka711
28. nov 2023

@zanzilady to ja viem, že nevydržím, aj keď presne viem, kedy bola ovulácia, keďže som pri 23.8 mm bola na meraní a na ďalší deň už teplota bola hore. Ale tento mesiac si ani nerobím veľké nádeje, keď sa to tak posunulo. Skôr čakám, kedy príde mrcha, nech môžeme ísť na ďalší pokus.

zanzilady
28. nov 2023

@bambulka711 no uvidis 🙂 možno ste to prave ideálne vystihli 🥹

luciabasistova
28. nov 2023

@bambulka711 ano meriam druhý mesiac len..minulý mesiac bol určite anovulacny a strašne dlhý cyklus (56 dni) ...a musela som ísť na vyvolavacku...

bambulka711
28. nov 2023

@zanzilady určite áno, aj štvrtok aj piatok bolo 🙂 ak bolo dobré vajíčko, tak sme trafili isto 🙂

bambulka711
28. nov 2023

@luciabasistova z mojich skúseností prebieha ovulácia po takom prudkom poklese, ako máš ten 14 DC 🙂 v každom prípade ste to celkom dobre trafili, aj keby bola ten 17 DC, tak už len vyčkať tieto náročné dni 🙂