Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 ale stále si nad líniou 🙂 no už len počkať čo bude. Ja som si dnes robila test či ešte mám Hcg a už to konečne vyzerá že bude naozaj len malinko. A moja teplota tiež dnes klesla tak ovu ešte asi nebude 🙂
@zanzilady joj, no to ti asi teda niečo ovplyvnilo, že taký výskok... Uvidíme, ešte je to len 9dpo, luteálnu fázu mávam 11, tak možno ešte vyskočí.
@bambulka711 este stále môže skočiť hore 🙂 ja tu dnesnú velmi neriesim lebo som merala o hodinu neskor a isla som spat dost neskoro keby odratam tu hodinu tak by tiez bola nizsia 36.88 uvidím zajtra ale tak mne zvykne klesmut az v den ms dovtedy vyzera vzdy ukázkovo graf
@aga1997 no mne práve väčšinou klesá buď fakt až po MS, alebo výnimočne deň pred ňou. A LF mávam 11 dní, tak ešte som nečakala. Uvidíme, v utorok testujem. Ty sa chystáš, či čakáš na meškanie až?
@bambulka711 asi zajtra skúsim 😊
@bambulka711 no je pravda že som trochu prechorena, tak to môže byt asi aj tým 🙂 uvidím ďalšie dni 🙂
@bambulka711 ahojte baby. Prosim poradte. Nozem mat tak nizke teploty?? Je to v poriadku??
@miskamaty áno, úplne v poriadku to máš, nemáš nízke 🙂
@bambulka711 a toho 30teho som mohla mat uhniezdenie?
@miskamaty mohla, ale to ti nikto nepovie. Ja väčšinou mávam taký pokles na 5dpo a je to skôr hormonálny výkyv. Vraj niečo také ako implantačný pokles je len legenda 🙂 ale aj ja sa na to spolieham, že u mňa to je dnes ☺️
@bambulka711 ja ked som otehotnela minuly rok na 8dpo som mala pokles, takze u mna to bola pravda 😀
@bambulka711 no velmi som zvedava asi zajtra spravim test 😁
@bambulka711 drzim palceky
@miskamaty
@adka3321
@zanzilady
@aga1997 tak dievčatá, dnes som začala ráno špiniť a test snehobiely. Teplotu som merala o 2.5 hodiny skôr a to bola 36.54, v obvyklom čase už bola okolo 36.8, ale som nespala už potom vôbec, tak ju asi vyradím z grafu. Tento mesiac teda zase nič u mňa a neviem, čo s tým špinením, keď lekár tvrdí, že sa s tým nedá nič robiť :(
@bambulka711 pchhhh to je škoda, ale zas aj ja som na začiatku spinila, a ms neprišla aj keď u mna test už boo pozit. Už len dúfať že to vyjde dalsi mesiac asi 🙂 💚
Ahojte žienky, nakoľko som sa v sobotu zobudila (o 8:00) s horučkou 39'C. (zistila som to až keď už som mala odmeranu BT 5:15). Čo ju samozrejme ovplyvnilo. Dnes už žiadna teplota nie je, ale BT vyskočila ešte vyššie. Môže to byť tými teplotami z predchádzajúcich dni? Kašeľ, ani nádchu nemam.
Ovu už pravdepodobne bola keďže v deň pozitívneho testu večer som mala ovulačne bolesti
@zanzilady ďalší asi nie, chlap ide na víkend preč zrovna počas plodných dní... a neviem, či piatok ráno a potom nedeľa večer budú stačiť. Dokonca rozmýšľam, že ani ten letrozol si nedám, že počkám na január ☹
A ja špiním každý cyklus cca od 10DPO, LF mávam 11-12. Úplne som z toho sklamaná. Ak sa nespustí MS, tak zajtra ešte skúsim test, ale mám pocit, že to už je také šlapanie vody...
@bambulka711 aj mne klesla teplota dnes na 36,30 takze nic zas 🥲. Ktomu som dostala zapal mocaku.
@bambulka711 jasne to by mohlo stačiť
, a možno tie plodne budú trosku skôr a vyjde to presne 🙂 to máš tu lf ozaj krátku 🙂 ja som mávala aj 17 dni. Ale tsk možno di cez sviatky daj oddych, lieky tiež nechaj tak. A buď len v pohodicke a uvidis ako to bude 🙂 ten letrozol je na vajíčka ?
@patulka2 držím palčeky... 🙂
@bambulka711 dakujem, po tak dlhom case uz ani nedufam 😔
@patulka2 ako dlho sa snažíte?
@bambulka711 joooj uz dlho.. asi 3 roky tomu uz bude.. prvy bol hned a druhe ani za svet.. zenske veci v poriadku, aj chlap, aj stitna aj vsetko vraj.. i ked mam cyklus dlhsi…

@zanzilady ja mám čerstvých 37, partner 53.
Ďakujem, ja nám všetkým držím palce, aby sme takto o rok mali každá svoj voňavý uzlíček 🙂