icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
2. dec 2023

@zanzilady ja mám čerstvých 37, partner 53.
Ďakujem, ja nám všetkým držím palce, aby sme takto o rok mali každá svoj voňavý uzlíček 🙂

bambulka711
3. dec 2023

@zanzilady
@aga1997 dievčatá, tak ja som dnes riadne spadla :(

zanzilady
3. dec 2023

@bambulka711 ale stále si nad líniou 🙂 no už len počkať čo bude. Ja som si dnes robila test či ešte mám Hcg a už to konečne vyzerá že bude naozaj len malinko. A moja teplota tiež dnes klesla tak ovu ešte asi nebude 🙂

bambulka711
3. dec 2023

@zanzilady joj, no to ti asi teda niečo ovplyvnilo, že taký výskok... Uvidíme, ešte je to len 9dpo, luteálnu fázu mávam 11, tak možno ešte vyskočí.

aga1997
3. dec 2023

@bambulka711 este stále môže skočiť hore 🙂 ja tu dnesnú velmi neriesim lebo som merala o hodinu neskor a isla som spat dost neskoro keby odratam tu hodinu tak by tiez bola nizsia 36.88 uvidím zajtra ale tak mne zvykne klesmut az v den ms dovtedy vyzera vzdy ukázkovo graf

bambulka711
3. dec 2023

@aga1997 no mne práve väčšinou klesá buď fakt až po MS, alebo výnimočne deň pred ňou. A LF mávam 11 dní, tak ešte som nečakala. Uvidíme, v utorok testujem. Ty sa chystáš, či čakáš na meškanie až?

aga1997
3. dec 2023

@bambulka711 asi zajtra skúsim 😊

zanzilady
3. dec 2023

@bambulka711 no je pravda že som trochu prechorena, tak to môže byt asi aj tým 🙂 uvidím ďalšie dni 🙂

bambulka711
3. dec 2023

@aga1997 tak držím palčeky. Ja som niekde čítala, že ak by to bol implantačný pokles, tak na druhý deň najskôr ukáže test, tak ja asi až v utorok, ak vyskočím ešte hore skúsim.
@zanzilady no je také obdobie teraz. Sa tiež Cčkom dopujem.

miskamaty
3. dec 2023

@bambulka711 ahojte baby. Prosim poradte. Nozem mat tak nizke teploty?? Je to v poriadku??

bambulka711
3. dec 2023

@miskamaty áno, úplne v poriadku to máš, nemáš nízke 🙂

miskamaty
3. dec 2023

@bambulka711 a toho 30teho som mohla mat uhniezdenie?

bambulka711
3. dec 2023

@miskamaty mohla, ale to ti nikto nepovie. Ja väčšinou mávam taký pokles na 5dpo a je to skôr hormonálny výkyv. Vraj niečo také ako implantačný pokles je len legenda 🙂 ale aj ja sa na to spolieham, že u mňa to je dnes ☺️

adka3321
3. dec 2023

@bambulka711 ja ked som otehotnela minuly rok na 8dpo som mala pokles, takze u mna to bola pravda 😀

miskamaty
3. dec 2023

@adka3321 no dufam ze aj u mna to bude tak😉

bambulka711
3. dec 2023

@adka3321
@miskamaty aj ja, lebo keď pozriem posledné 4 cykly, tak prvýkrát mám takýto pokles ☺️

miskamaty
3. dec 2023

@bambulka711 no velmi som zvedava asi zajtra spravim test 😁

miskamaty
3. dec 2023

@bambulka711 drzim palceky

bambulka711
4. dec 2023

@miskamaty
@adka3321
@zanzilady
@aga1997 tak dievčatá, dnes som začala ráno špiniť a test snehobiely. Teplotu som merala o 2.5 hodiny skôr a to bola 36.54, v obvyklom čase už bola okolo 36.8, ale som nespala už potom vôbec, tak ju asi vyradím z grafu. Tento mesiac teda zase nič u mňa a neviem, čo s tým špinením, keď lekár tvrdí, že sa s tým nedá nič robiť :(

zanzilady
4. dec 2023

@bambulka711 pchhhh to je škoda, ale zas aj ja som na začiatku spinila, a ms neprišla aj keď u mna test už boo pozit. Už len dúfať že to vyjde dalsi mesiac asi 🙂 💚

dracik07
4. dec 2023

Ahojte žienky, nakoľko som sa v sobotu zobudila (o 8:00) s horučkou 39'C. (zistila som to až keď už som mala odmeranu BT 5:15). Čo ju samozrejme ovplyvnilo. Dnes už žiadna teplota nie je, ale BT vyskočila ešte vyššie. Môže to byť tými teplotami z predchádzajúcich dni? Kašeľ, ani nádchu nemam.
Ovu už pravdepodobne bola keďže v deň pozitívneho testu večer som mala ovulačne bolesti

bambulka711
4. dec 2023

@zanzilady ďalší asi nie, chlap ide na víkend preč zrovna počas plodných dní... a neviem, či piatok ráno a potom nedeľa večer budú stačiť. Dokonca rozmýšľam, že ani ten letrozol si nedám, že počkám na január ☹
A ja špiním každý cyklus cca od 10DPO, LF mávam 11-12. Úplne som z toho sklamaná. Ak sa nespustí MS, tak zajtra ešte skúsim test, ale mám pocit, že to už je také šlapanie vody...

miskamaty
4. dec 2023

@bambulka711 aj mne klesla teplota dnes na 36,30 takze nic zas 🥲. Ktomu som dostala zapal mocaku.

zanzilady
4. dec 2023

@bambulka711 jasne to by mohlo stačiť
, a možno tie plodne budú trosku skôr a vyjde to presne 🙂 to máš tu lf ozaj krátku 🙂 ja som mávala aj 17 dni. Ale tsk možno di cez sviatky daj oddych, lieky tiež nechaj tak. A buď len v pohodicke a uvidis ako to bude 🙂 ten letrozol je na vajíčka ?

zanzilady
4. dec 2023

@dracik07 fuha zaujímavé, mne tiež vyskočila teplota v sobotu vyššie a tiež asi z prechladnutia, inak sim teplotu vibec nemala len ráno mi vyšlo 37,22. Ale ktovie keď ti nič iné nieje 🙂

patulka2
4. dec 2023

Juuuj ale nas tu je tych cakateliek. Pridavam aj ja moj 12dpo graf.. test biely mala som toptest.. tak uvidime.. vyzera to tak, ze mi tentokrat ovulka prebehla a mala som normalny cyklus. Uvidime ako to dopadne no veeelmi ma bolia od vcera križe.

bambulka711
4. dec 2023

@patulka2 držím palčeky... 🙂

patulka2
4. dec 2023

@bambulka711 dakujem, po tak dlhom case uz ani nedufam 😔

bambulka711
4. dec 2023

@patulka2 ako dlho sa snažíte?

patulka2
4. dec 2023

@bambulka711 joooj uz dlho.. asi 3 roky tomu uz bude.. prvy bol hned a druhe ani za svet.. zenske veci v poriadku, aj chlap, aj stitna aj vsetko vraj.. i ked mam cyklus dlhsi…