icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pria7
4. dec 2023

@dracik07 ahoj ja som tiež prekvapená z mojej teploty.... mám síce nádchu bez teploty, ale ešte nikdy sa mi nestalo, aby som mala takú vysokú teplotu ako teraz . Tak som tiež zvedavá, čo z toho ide byť .

aga1997
4. dec 2023

@bambulka711 ja dnes zase trochu nižsie asi to uz bude pkmaly klesať :/ test som ráno nestihla/zabudla lebo som zaspala do roboty tak som hned utekala 🤣 ......nebudes mat nízky progesterón ked mas taku krátku leteálnu a spinís pár dní pred ms ? Robil ti uz dr hormonálny profil ?

bambulka711
4. dec 2023

@aga1997 tiež mám podozrenie, ale nerobil mi ešte nič, lebo nevidí problém 🙈 ja rozmýšľam, že si tento mesiac dám pohov a od januára skúsim reprofit, nech mi spravia vyšetrenia všetky.

bambulka711
4. dec 2023

@patulka2 tak to je ozaj dlho. My od júla a ja som už z toho na prášky.

dracik07
4. dec 2023

@pria7 tento mesiac je fakt divný. Ako ja som horúčku mala, takže chápem že aj BT išla hore, ale dnes už nie a išla ešte vyssie. Najviac ma štve, že hneď po poz. ovu teste a teraz neviem kedy tá ovu naozaj prebehla a či vôbec. Normálne som zvedavá aká bude teplota zajtra

pria7
4. dec 2023

@dracik07 veď práve aj u mňa je to divné, lebo chorá som bola x krát, ale takto mi ešte teplota nevyskočila ..
Zajtra som aj ja zvedavá na naše teploty aké budú 🤔
Daj vedieť ráno, ako si na tom🙂

dracik07
4. dec 2023

@pria7 dobre, čakám aj tvoju teplotu 😉 no je to naše telo celá veda 😁

pria7
4. dec 2023

@dracik07 dohodnuté 😉 ani ja tomu môjmu už nerozumiem niekedy a ozvlášť, vtedy keď ma takto prekvapí bt a ja si myslím , že konečne sa podarilo ...

aga1997
4. dec 2023

@dracik07 ja tiez vravím že tento mesiac je celý divný 🤣také vysoké predovulacne teploty som nikdy nemala 🙈a zase po ovu zvyknem mat aj vyššie ako mam teraz 🙈nechapem tento mesiac vôbec 🤣 bodaj by ten ,,iný,, graf nieco znamenal ale tomu uz neverím po takej dlhej dobe december dám úplný oddych od vsetkého asi ani merat nebudem a v januári sa začneme pripravovat na ďalší vklad 🙂

aga1997
4. dec 2023

Toto su predosle dva tento mi pride taký iný oproti nim 😊

pria7
4. dec 2023

@aga1997 tak to vypadá, že nás je viac tento mesiac a ideme čakať ako to dopadne .... v každom prípade držím všetkým palce, aby sa konečne zadarilo 🙏❤

bambulka711
4. dec 2023

Tak dievčatá, sa pridávam tiež do klubu divný mesiac. Som sa smiala pred pár dňami, že partner má dve októbrové deti, tak čakáme na ten január/február, aby do tretice bolo októbrovčiatko 😀
@pria7
@aga1997
@dracik07

pria7
4. dec 2023

@bambulka711 vitaj v klube divný mesiac 😄 a dúfať, že sa nám to čoskoro podarí 🥰

dracik07
4. dec 2023

@bambulka711 vitaj 😁

pria7
5. dec 2023

Dobré ránko dievčatá 🙂 tak ja dnes ráno takto 😊

dracik07
5. dec 2023

Dobré ránko,
@pria7 pekne vyšla hore ale aj tak máš vysoké tie teploty 🙂
Ja dnes takto, žeby sa u mňa teploty dostávali do normálu? 🙈
@aga1997
@bambulka711 ako dnes?

aga1997
5. dec 2023

Dobré ránko žienky tak som skusila dnes test a zázraky sa nekonajú :(
@bambulka711 ty ako dnes ?

pria7
5. dec 2023

@dracik07 v každom prípade je u mňa zvláštny ten graf a aj tak je skoro na nejaký záver ....
Tvoj graf je tiež divny zatiaľ, ale som zvedavá ako bude pokračovať ďalej 🤔
Toto čakanie ma zožiera 🙄

pria7
5. dec 2023

@aga1997 tebe to stúplo a test zopakuješ podľa ďalšej teploty ak pôjde hore 🙂 držím palce, aby stúpala a budeme čakať na dobrú správu 🙏❤

aga1997
5. dec 2023

@pria7 no neviem 12dpo mi vždy už ukázal tak už nedúfam

zanzilady
5. dec 2023

Aj ja sa pridám k divným grafom :D síce to môžem mat rozhádzané kvôli potratu ale aj tak je divny 😂

pria7
5. dec 2023

@aga1997 záleží aj od toho, akú dlhú budeš mať LF.
kľudne ti môže ukázať aj neskôr, uvidíš zajtra aká bude teplota .Ja mávam LF od 11 do 14 a potom som ako na ihlách 😀
Pošli test, skúsime ho pozrieť

pria7
5. dec 2023

@zanzilady vitaj 🙂 tak nás pribúda baby 😄
človek nikdy nevie, divné grafy a možno víťazné 🥰

bambulka711
5. dec 2023

@aga1997 ja dnes takto, ale spinim a test biely, tak už sa vyrovnavam so sklamaním ..

dracik07
5. dec 2023

@zanzilady to mavas takéto nízke teploty bežne?
@bambulka711 aký pekný graf 😍dnes si test neskúšala?

zanzilady
5. dec 2023

@dracik07 áno áno mávam nižšie, toto bolo mesiac keď som otehotnela 🥹som čakala že budem mat teploty okolo 37 ako väčšina :D ale kdeže

dracik07
5. dec 2023

@zanzilady a to ja mám pocit že ich mám nízke 😁

zanzilady
5. dec 2023

@dracik07 tak som ta ešte prekonala 🥹ja mávam obi väčšinou keď tam mám tak 35.95-36.05. Ozaj to je malo

dracik07
5. dec 2023

@zanzilady veď to už musíš byť podchladena 😁, ale vážne fakt takéto nízke teploty neviem či som u niekoho ešte videla. Ale každé telo je iné 🙂

aga1997
5. dec 2023

@bambulka711 to mas velmi pekný graf 🙂 snad to spinenie prestane a zajtra pozajtra ta prekvapi pozitivny test