icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
6. dec 2023

Ahojte ja dnes takto 🙂 už som myslela že mi dnes vyskočí a stále nič :D tak už neviem. A tiež som prechlsdnuta od víkendu. Inak na herpes mi najviac pomáha acyclovir -stada alebo teatree olej 🙂

pria7
6. dec 2023

@zanzilady tak tie vysoké teploty máme všetky z nachladnutia .... dúfam, že ti vyskočí teplota, aby si už mohla odratávať 🙂

majoralka
6. dec 2023

@pria7 áno, máš pravdu 🙈 ty sa chystáš kedy testovat?

pria7
6. dec 2023

@majoralka ja po toľkých sklamaniach budem testovať až v deň ms, ak teplota bude hore . Zatiaľ to vyzerá, že sa u mňa nič zvláštne nedeje. Po toľkých rokoch už strácam nádej 😞

zanzilady
6. dec 2023

@pria7 no veď dúfam 🙂 keď keď po potrate som si povedala že počkám do prvej Ms a potom sa budeme snažiť 🙂 ale rada by som bola keby už zas máš cyklus ako pred tým 🙂 a viem kedy cca príde ovu a ms 🙂

pria7
6. dec 2023

@zanzilady neboj, cyklus sa upraví a budete sa snažíť o bábo ... mrzí ma , že si si prešla potratom 😞 držím silno palce, aby sa čím skôr zadarilo 🙏❤

zanzilady
6. dec 2023

@pria7 ďakujem pekne 🙂 no bolo to ťažké keďže 3moje najbližšie kamarátky sú tehotné a ďalšie 3 kolegyne v práci. Ale inak som sa už spamätala 🙂 malo to tak byt nedá sa to zmeniť tak už som zmierena a veľmi na to nemyslím 🙂

katariiinkaa
6. dec 2023

Ahojte žienky, tak sa k vam tento cyklus zase vraciam, pozerám že tu pribudlo aj pár nových ľudí, tak veľmi veľmi držím palce každej z vás nech si čím skôr nájdete na teste tie 2 vytúžené čiarky ❤️ ja zatiaľ takto, dnes 18dc, ovu testy celkom silne, ale nie pozitívne.. tak snáď čoskoro za dočkám aj pozitívneho testu. Minuly mesiac prišla ovu až na 39dc, tak pevne verim že tento mesiac to bude oveľa skôr.. teploty mám celkom pekne ustálené, nie rozhádzané ako v predošlom cykle, tak som zvedavá 🙏

semolinka
6. dec 2023

@zanzilady videla som že si mala este pozitivny test, myslim že pokial budeš mat hcg v krvi k ovulácii nedôjde

marinecka95
6. dec 2023

Ahojte žienky. Tak ja sa k Vám vraciam po 7 potratoch/biochemických tehotenstvách, niekoľkých IUI, IVF - 5x KET (pár biochemických, pár neúspešných vkladov) - no žiaľ napriek všetkým vyšetreniam, liekom, injekciám, infúziám sa bábätko dlhšie ako 10tt neudrží.
Otehotnela som aj prirodzene, takže opäť začínam s BT a hádam kým sa pustíme do ďalšieho cyklu IVF tak motyka vystrelí 😁

majoralka
6. dec 2023

@marinecka95 ahoooj 🤗 pekná bodka 😀 vitaj späť a dúfam, že motyka vystrelí tam kam má 🤞🍀 je mi ľúto ako to u teba dopadá a nie a nie sa udržať 🥺

marinecka95
6. dec 2023

@majoralka bude tak ako má byť 🤷‍♀️ verím, že ďalší IVF cyklus bude úspešnejší čo sa týka týka tehotenstva 🤰
// totiž pre mňa nie sú ani z ďaleka žiadna výhra 🙆‍♀️

majoralka
6. dec 2023

@marinecka95 moooc ti držím palčeky, aby to vyšlo 🤞
Ja som tento cyklus 1x na Inofolicu ☺️

marinecka95
6. dec 2023

@majoralka Ďakujem 😊
No ja s inofolicom nemám dobré skúsenosti, mne spôsobil riadnu šarapatu v cykloch 😜
Ale vela babám pomohol 🙏 vyskúšaj.
Nejaké sáčky doma ešte mám, môžem pozrieť, kľudne ti pošlem ak sú ešte v záruke 😁

majoralka
6. dec 2023

@marinecka95 ja som si kupila tabletky, tak uvidime co to spravi s týmto cyklom 🤣 o týždeň mam rocnu gyn prehliadku, tak som zvedava co mi povie 🙈

bambulka711
6. dec 2023

Dievčatá, máte niektorá skúsenosť s drmekom (vitex jahňací)? Rozmýšľam, že si ho skúsim nasadiť na to špinenie. MS sa dnes nespustila, tak čakám zajtra...

zanzilady
6. dec 2023

@semolinka ahaaaa to som nevedela, to dáva zmysel, akurát dnes ráno som si robila test zas a už je len slabuckyyyy, tak myslím že do pár dni to bude na 0 🙂

bejka90
6. dec 2023

@semolinka ja si nemyslim...ja som mala slabeho ducha cca 6 tyzdnov po kyrete a ovulaciu som mala 3 tyzdne po kyrete kym som este mala pozitivny tehu test..takze podla mna to neovplyvnuje

patulka2
7. dec 2023

@dracik07 ahooj, ja uz som dnes 2dc, ale beriem to pozitivne tentokrat. Som rads za ukazkovy cyklus a brala a beriem lieky tak by to teraz nebolo vhodne.
@bambulka711 mmmm to ma mrzi

bambulka711
7. dec 2023

@pria7 tak dievčatá, ja hlásim 1DC, od soboty Letrozol...
@aga1997
@majoralka
@zanzilady
@patulka2

aga1997
7. dec 2023

@bambulka711 škoda no snád ten letrozol pomôže 🙂
Ja stále rovnako velmi pomaličky klesám

pria7
7. dec 2023

Tak ja dnes takto 🤔 nechápem čo sa deje, lebo takýto pokles na 10 DPO nemávam .... už fakt neviem, či to je spôsobené chorobou, alebo niečím iným 🙄

pria7
7. dec 2023

@bambulka711 Škoda 😞 nový cyklus nový začiatok .

pria7
7. dec 2023

@aga1997 naozaj ti to klesá pomaly.... akú mávaš dlhú LF ?

pria7
7. dec 2023

@zanzilady chápem ťa, aj moja kamarátka teraz otehotnela a to deň po ms... bol to pre ňu šok . Takže šanca je vždy, len naše telá si to zariadia podľa seba a mi nevieme nikdy, kedy to príde .

majoralka
7. dec 2023

Ja neviem, fakt divný graf, ale asi Inofolic 🤷‍♀️ Tak ani neviem ci ovu bola ci nie 🙈☺️

majoralka
7. dec 2023

@bambulka711 skoda 🥺

bambulka711
7. dec 2023

@aga1997 ach jaj, tak tento mesiac asi nie je náš, tak ten ďalší. No Letrozol a chcem si dať aj duphaston napísať, ja mám pocit, že u mňa je problém progesterón aj.

dracik07
7. dec 2023

@bambulka711 to mi je ľúto, ale nový mesiac nová nádej 🙏🍀❤️
@majoralka vitaj medzi nami, tento mesiac máme viaceré divné grafy 🙄
@pria7 tebe to tiež skáče ako na hojdačke. Uvidis zajtra aká bude teplota
@aga1997 😔
Ja takto. Čo myslíte mám dať preč teplotu toho 4.12.? Síce 2,3.12. som mala horúčku a 4 už nie ale teplota vyskočila ešte vyššie. Aj keď ja takéto teploty nemávam. U mňa poovulacne sú okolo 36,8-36,9

aga1997
7. dec 2023

@pria7 ja mávam tých 13-14 dni ale ten 13ty uz vzdy zvykne klesnut parkrat sa stalo ze klesla az 14ty ale tak bohvie no uvidíme myslim ze zajtra padne úplne alebo klesne az pocas ms🤔bohvie