Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 noooo škoda :( tak dobre ten graf vyzeral 🙂 ale uvidis čo bude dalsi mesiac 🥹
@bambulka711 tak v tom pojdeme rovnako, ja som 2dc
@majoralka fúha 🤭 riadny vzlet 😁
@majoralka to vyzerá, že včera bola ovulka...
@dracik07 podľa mňa práve sa ti pekne ustálili teploty. Aj ja som mala tento mesiac takéto, vyššie ani nemávam.
@dracik07 fuuha tak ty si mala riadny raketový vzostup po ovulke 😄
@marinecka95 až tam hore 🤣 mi skoro oči vypadli 🙈
@dracik07 on sa možno spamätá 😀 ale máš ich pekne ustálené 👍🏻☺️
@katariiinkaa aj keď som zapísala teplotu neberiem ju až tak objektívne (a ďalšie 2 dní za tym) nakoľko meriam 5:15 a keď som sa zobudila o 8:00 tak som mala horúčku 39'C. Mávam poovulacne okolo 36,8-36,9
@dracik07 tak tým pádom sa ti pekne dostali na klasické teploty 🙏 držím palce!
@pria7 ty sa tiež krásne vysoko držíš s teplotami 😍
@katariiinkaa ja si myslím, že to je môj posledný výskok , v nedeľu alebo v pondelok príde mrcha mrchatá 😃
@dracik07 ja osobne áno, stále len čakám čo povie, či je všetko v poriadku.. potom sa samozrejme upokojím keď povie že všetko je okej a ďalšie kolo stresu prichádza keď príde e-mail s výsledkami a s malou dušičkou ho otváram či aj tam je všetko v poriadku... 😅 držím palce!
Dievčatá, normálne mi to ranné meranie teploty chýba, nemám sem čo pridať, ale všetko čítam 🙂
Žienky, tak držte mi ✊. Idem na preventivku

@dracik07 ja by som si teploty nechala tak, veď si už toho 4teho nemala teplotu... uvidíš aké budeš mať teploty ďalej ....
Nooo to som zvedavá aj ja na zajtrajšiu teplotu 😀