icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
8. dec 2023

@dracik07 daj potom vedieť ako si dopadla

pria7
8. dec 2023

@dracik07 držíme 🙏

zanzilady
8. dec 2023

@dracik07 drzimeeee 😍

dracik07
8. dec 2023

@katariiinkaa
@pria7
@zanzilady žienky ďakujem. Všetko je v poriadku a aj sono prsníkov. Spadol mi kameň zo srdca 🙂

katariiinkaa
8. dec 2023

@dracik07 super 😍 už to máš aspoň za sebou. Teším sa že všetko dobre dopadlo.

zanzilady
8. dec 2023

@dracik07 mna čaká prehliadka v januári tiež som zvedavá a mám obavy ako vždy 🙂 ale super že všetko v poriadku 🥹

pria7
8. dec 2023

@dracik07 to som rada, že je všetko v poriadku 🥰

majoralka
8. dec 2023

@dracik07 to je super správa, ja idem na kontrolu stredu

aga1997
8. dec 2023

@pria7 prisla mrcha v noci takze som uz nemerala 🙂

aga1997
8. dec 2023

@aga1997 ale ozaj je toto velmi divný mesiac pretože vždy mávam také bolesti prvý deň že idem zdochnúť aj ked si dám tabletku par krat som az musela odist s roboty a dnes nič úuuuuplne bez bolesti nechápem

pria7
8. dec 2023

@aga1997 to ma mrzí, že mrcha dorazila 😔
Hej riadne divný tento mesiac .... zase aj dobre, že si nemala bolesti, ja ich mám iba niekedy a som rada, že nie často .

aga1997
8. dec 2023

@pria7 aj mna ale ideme ďalej teraz odych a od januara sa ideme pripravovať na ďalší KET verím že posledný 🥰 jasné ze som rada že bez bolestí ale je to divné ja od porodu čo je rokov mavam hrozne bolesti ten prvý deň síce po kyrete sa to trosku zmiernilo že uz su vydržatelné ale takto ze ani náznak bolesti som este nemala ale nesťažujem sa 🤣 len ma to zmiatlo žiadne bolesti z zrazu mrcha predtým som vždy pár hodin pred tym uz mala bolesti a vedela ze príde

pria7
9. dec 2023

@aga1997 držím silno palce nech je posledný a nech sa podarí 🙏🙏🙏 ❤ ja chápem , že ťa to prekvapilo, ale tak zase bez bolestí je lepšie 🙂 noooo naše telo sa s nami niekedy poriadne zahráva 😀 ale my ženy sme silné a zvládame to 🥰

pria7
9. dec 2023

Dievčatá tak ja dnes takto .... pripravujem sa na ms , do pondelka je u mňa na 100 % potvora 😃

kika123kika
9. dec 2023

@julianka007 ahoj no co ako si na tom? 🙂 si sa vytratila 🙂 snad ste okej 🙂

majoralka
9. dec 2023

@pria7 a možno nie 🤣
Bre ranko, ja skáčem jak na gumičke 🤣

pria7
9. dec 2023

@majoralka to by sa musel stať zázrak 😄
Ty to máš tiež zaujímavé, skáčeš hore dole 😄

aga1997
9. dec 2023

@pria7 ďakujem ;)

dracik07
9. dec 2023

Ahojte, ja dnes takto

katariiinkaa
9. dec 2023

Dobré ránko, môj graf dnes takto.. trochu pokles tak som sama zvedavá čo bude najbližšie dni.

katariiinkaa
9. dec 2023

@dracik07 pekne sa ti drží 🙏

majoralka
9. dec 2023

@dracik07 pekne teploty 🤞🍀

dracik07
9. dec 2023

@katariiinkaa
@majoralka veď vravím že sa mi asi zasekol teplomer 😁

katariiinkaa
9. dec 2023

@dracik07 bodaj by aj ostal zaseknutý 😉

hendikep
9. dec 2023

@dracik07 ahoj, meriaš v ústach?

dracik07
9. dec 2023
julianka007
9. dec 2023

@kika123kika stále to tu sledujem. Nemám žiadne novinky, čakám na návštevu lekára na potvrdenie tehotenstva. Snažím sa to vydržať do 19.12. testy som už nerobila. Len tento posledný na Mikuláša (pre muža do čižmy 😆)

bambulka711
9. dec 2023

@julianka007 mal prekvapenie?

julianka007
9. dec 2023

@bambulka71 poriadne prekvapenie 😂

katariiinkaa
10. dec 2023

Dobré ránko, tak mne dnes appka vyznačila konecne ovulaciu, podľa príznakov mi aj sedí že mohla v ten deň prebehnúť, len sa mi zdajú tie poovulacne teploty zatiaľ celkom nízke, tak snáď ešte stúpnu nech mám istotu že naozaj prebehla 😕 čo myslite?