icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pria7
14. dec 2023

@kristinkaris t ja by som určite stihla minimálne 2 cykly a mozno aj 3 😄 noooo nezávidím ti také dlhé cykly, ale zase kým ty máš ms raz , tak ja 2 - 3 krát 😄

kristinkaris
14. dec 2023

@pria7 no to jediná výhoda len to čakanie je hrozne :D

pria7
14. dec 2023

@kristinkaris veru, ja by som aj zabudla na čo čakám 😄

bambulka711
14. dec 2023

@pria7 a potom, že po roku snaženia, keď sa nedarí, treba riešiť.... ale čo, keď niekto stihne za rok 5 pokusov a niekto 15 😀

kristinkaris
14. dec 2023

@bambulka711 presne 🤣

pria7
14. dec 2023

@bambulka711 veru , ale ani tých 15 pokusov nezaručí , že sa podarí .... my sme boli len raz a prestalo sa embryo vyvíjat po 3 dňoch 😔 strašne som plakala a povedala som nikdy viac ... ak sa má podariť tak sa podarí prirodzenou cestou 🙂

bambulka711
14. dec 2023

@pria7 no my sa snažíme od júla a tým, že mám cyklus 25-27 dní, tak naozaj už to bolo tých 6-7 pokusov a stále nič. Minulý mesiac teda prvýkrát som chodila na folikulometriu... tento mesiac prvýkrát stimulovaná letrozolom a jeden folík má na 8DC 18 mm, tak zajtra ešte kontrola ráno a potom ideme na to, ak podrástol na 20 mm - nech si chlapa neuštvem, už má vek, každý deň to nedá 😀 a ešte chcem pýtať zajtra niečo na podporu žltého telieska, lebo stále špiním. Zhruba na Silvestra by som mala vedieť, či to klaplo alebo nie. Ak nie, od januára ideme do CAR, nech ma preklepnú, keďže spermiogram je ok.

pria7
14. dec 2023

@bambulka711 tak vy si tiež prechadzate zložitým obdobím .... pre nikoho to neni ľahké, hlavne keď strašne chceme dieťatko a nedarí sa. Ja vám silno držím palce, nech sa tentokrát zadarí a koncom roka sa budete tešiť z malej bublinky 🥰❤ veľmi vám to prajem ❤

bambulka711
14. dec 2023

@pria7 ďakujem, ja to prajem všetkým, čo túžia a snažia sa. Ja mám 37 a bolo by to moje prvé a posledné. Partner má 53 rokov a on už 2 dospelé detičky má, takže toto je také vymodlené a robí to len kvôli mne, lebo ja túžim po svojom bábätku. Akože, toľko vitamínov, čo do seba každé ráno cpem tento cyklus, to už musí klapnúť 🙂

pria7
14. dec 2023

@bambulka711 áno aj ja prajem všetkým , aby mali vytúžené dieťatko 🙏 viem co prežívate, u nás je to opačne, ja mám syna a môj manžel nemá dieťatko a strašne túžime po spoločnom .... tak uvidíme, či sa podarí. Verím , že sa vám to podarí a bude vytúžené dieťatko, lebo to je ten najkrajší dar, aký môže byť ❤
Držím všetkým silno palce 👍🙏

12julik23
14. dec 2023

Pekný večer, ženy.. ja takto, neviem, či z toho niečo bude, keďže mám svoje klasické pms (kŕče, hlad, prsia, náladovosť, akné),, neviem no, žiadny špeciálny príznak

pria7
14. dec 2023

@12julik23 teploty máš pekne hore 👍 nech sa takto hore drzia aj naďalej 🙂

pria7
14. dec 2023

Dievčatá podávam hlásenie 😄 tak od včera sa ms a ani špinenie nedostavili ..... podbruško bolí, prsia tiež, takže zajtra ráno skúsim ešte test ak nezabudnem 😄

12julik23
14. dec 2023

@pria7 ďakujem, dúfam, i keď čím dlhšie sa snažíme, tým menej človek dúfa 🙂 no som zvedavá na tvoj zajtrajší ranný test, je to napínavé 😄

zanzilady
14. dec 2023

@pria7 držím veľmi palce aby tam bola ta druha ciarkaaaa 😍😍😍hneď potom píš a fot !

pria7
14. dec 2023

@12julik23 úplne ťa chápem.... nezostáva nám nič iné, len dúfať 🙂 áno napínavé, len aby aj výsledok potešil 😄❤
@zanzilady ďakujem krásne ❤

majoralka
14. dec 2023

@pria7 mooooc držím palce na ráno 🤞🍀☺️

pria7
14. dec 2023

@majoralka ďakujem krásne❤

dracik07
14. dec 2023

@pria7 🙏🙏🙏

katariiinkaa
14. dec 2023

@pria7 drzim palcekyyy ❤️🙏

zanzilady
15. dec 2023

@pria7 už netrpezlivo čakám. 🥹

majoralka
15. dec 2023

@pria7 čakám 🤞🍀❤️

majoralka
15. dec 2023

Bre ranko ☺️ Ja stagnujem 😀

pria7
15. dec 2023

Dobré ránko baby 🙂 tak zázrak sa nekoná .... test negatívny 😔 bt dnes ráno 37,03 , ale to nič neznamená, keďže test negatívny ....

pria7
15. dec 2023

@majoralka ty sa len takto drž hore 👍

zanzilady
15. dec 2023

@pria7 cohhhhh to je škoda :(

pria7
15. dec 2023

@zanzilady no čo už .... ale ešte mám dva testy, ak pôjde teplota hore cez víkend, tak v pondelok spravim zo srandy 😄

bejka90
15. dec 2023

@pria7 a pp byschnutis atam nieco nerysuje? Lebo mne sa zda akoby som videla nejaky obrys.

zanzilady
15. dec 2023

@bejka90 akože inak ozaj keď to veľmi priblížiš tak je tam niečo
@pria7

majoralka
15. dec 2023

@pria7 aaaa, mne sa tam daco mariiii, aj teplota krasna 🙃