icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pria7
15. dec 2023

@bejka90 aj mne sa tam niečo zdá, ale možno mám už vidiny 😄 uvidím cez víkend ako budú teploty 😉
A ty sa ako držíš? Ja vás tu už vyše roka sledujem potichu a prežívam to tu s vami dievčatá 🙂

pria7
15. dec 2023

Ste zlaté baby a neviete si predstaviť, akú podporu dávate všetkým ❤

zanzilady
15. dec 2023

@pria7 taaaaak nákup testy nech máš na víkend 😅

pria7
15. dec 2023

@zanzilady sa budem musieť krotiť, aby som to vydržala do pondelka 😄 budú mi musieť stačiť aj tie dva , čo mám 😀

kristinkaris
15. dec 2023

Ahojte tak mne dnes teplota o niečo klesla na 38,8 :/ 9dpo

zanzilady
15. dec 2023

@pria7 ak vydrzis tak ta ozaj obdivujem :D ja keď som mala slabú, tak som robila aj prvý deň poobede a potom každé ráno :D

zanzilady
15. dec 2023

@kristinkaris ale aj tak je stále pekne hore 🙂 36,8 je vysoká 🙂

kristinkaris
15. dec 2023

@zanzilady až teraz som si všimla že som dala 38,8 myslela som 36,8 😂 ale vidím že si ma opravila 😇 myslíš že je ešte šanca ?

pria7
15. dec 2023

@zanzilady niekedy som aj testovala o dušu 😄 ale teraz sa musím krotiť, po toľkých sklamaniach som opatrná 😀
@kristinkaris stále je šanca 🙂 teploty máš pekne hore a taký pokles nič neznamená 😉

zanzilady
15. dec 2023

@kristinkaris ja si myslím že áno 🙂 test chces kedy robiť ? 🙂

kristinkaris
15. dec 2023

@zanzilady toto je dnešný snehobiely :/ ale vravím si že na 9dpo by mohlo byt ešte skoro

zanzilady
15. dec 2023

@kristinkaris áno je to skoro, to je pravda, ale nezda sa ti tam niečo ? Mne áno 😳

kristinkaris
15. dec 2023

@zanzilady akože keď ho otočim z každej strany tak čosi sa mi marí ..ale neviem či to nieje ten kanalik

zanzilady
15. dec 2023

@kristinkaris tak urob aj zajtra a uvidis 🙂 som zvedavá, ale niečí tam teda je 😅😊

dracik07
15. dec 2023

Ahojte, chvíľu tu nie som lebo upratujem o dušu aby som nemyslela že to nevyslo a vy zapíšte 2 strany 😁
@pria7 ty si sama záhada BT je dosť vysoká 😳, a ešte krvacaš či to úplne prestalo?
@kristinkaris to je ešte skoro ale BT sa pekne drží a mne sa tam tiež niečo marí, uvidíš najbližšie dni

Ja dnes šok som to normálne nečakala 😯

bambulka711
15. dec 2023

@pria7 tak dievčatá, ja dnes po ďalšej folikulometrii, 9DC, 2 folíky cca 18 mm, pekná sliznica, snažiť sa budeme dnes a v nedeľu a v pondelok kontrola a uvidíme 🙂 držte päste.
@zanzilady
@dracik07
@kristinkaris

zanzilady
15. dec 2023

@bambulka711 držím veeeeeelmi 😍😍😍😍urobte si vianočný darček

bambulka711
15. dec 2023

@kristinkaris aj ja tam nejaký tieň vidím 🙂

bambulka711
15. dec 2023

@zanzilady no, ešte aby nepraskli oba 😂

zanzilady
15. dec 2023

@bambulka711 to by bolo ! 2 muchy jednou ranou 😂

bambulka711
15. dec 2023

@zanzilady joj, no to by bolo. Ja si ani neviem predstaviť pri našom veku dve detičky naraz. Už jedno bude nádhera 🙂

pria7
15. dec 2023

@bambulka711 držíííííím silnóoooo 🥰 nech sa podarí 🙏🙏🙏

kristinkaris
15. dec 2023

@zanzilady
@bambulka711
@dracik07 kiežby to vyšlo 🍀 zajtra skúsim jasne to by som nevydržala :D

pria7
15. dec 2023

@dracik07 ty si ako krásne vyskocila hore 😍
Nekrvácam už vôbec od stredy večera .... tak ja už naozaj neviem, čo mi to tak blbne tá moja ms 🙄
Teplota vyskočila síce, ale ja už neverím ani teplote 😄

pria7
15. dec 2023

@kristinkaris ja dúfam, že aspoň ty zajtra pridáš pozitívny test 🥰 držím palce 🙏

kristinkaris
15. dec 2023

@pria7 joj dúfam 🍀ale keď pozerám aké majú duchov iné dievčatá na 9dpo tak neviem :/

dracik07
15. dec 2023

@pria7 a nemohlo ísť o uhniezdovanie?

dracik07
15. dec 2023

@bambulka711 to by bolo keby sa podarili dvojičky 😍
@kristinkaris silno držím ✊🙏🍀❤️

milik45
15. dec 2023

Ahojte dievčatá idem si k vám po radu, je tam ešte nádej alebo už mám čakať ms ktorá má prísť za 3-4 dni
Ďakujem vám vopred 😊

bambulka711
15. dec 2023

@dracik07 uvidíme v pondelok, čo povedia folíky. Dnes lekár, že uvidíme, ktorý bude víťaz, či jeden alebo oba - jeden je vľavo, druhý vpravo. Denne papám kopec vitamínov. Tento mesiac som začala vitamín D, železo, pupalkový olej a vitis jahňací a prekvapuje ma, že vôbec necítim vaječníky. Minulé mesiace som vždy cítila kŕče, tlaky a bolesť pred ovulkou. Práve som si hodinku po túlení poležala, lebo partner zdrhol na víkend a vráti sa až v nedeľu večer, ale stihli sme 🙂