icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
15. dec 2023

@bambulka711 tak hádam aj vitamíny pomôžu 🥹

bambulka711
15. dec 2023

@milik45 podľa mňa ešte nádej je, uvidíš, čo teplota zajtra 🙂 hovorí sa, že nidačný pokles je mýtus, ale ja sa chytám slamky 😀

dracik07
15. dec 2023

@milik45 záleží akú dlhú máš LF. Ale šanca ešte je 😉

milik45
15. dec 2023

@dracik07 14 dňovú, preto ma prekvapil ten pokles už dnes

kristinkaris
15. dec 2023

@milik45 a test si neskúšala ?

bambulka711
15. dec 2023

@dracik07 akože, lekár povedal, že "dnes by som ešte styk nemal, najskôr v nedeľu", ale mne to na škodu nepríde, veď do nedele večera je ešte 2,5 dňa a ak majú folíky 18 mm a rastú 1-2 mm denne, praskajú 20-24 mm. V nedeľu ráno kľudne môžu mať 22 mm a prasknúť 🙂
@kristinkaris
@zanzilady

bambulka711
15. dec 2023

@milik45 no, to môže byť ten nidačný 🙂 držíííííím

zanzilady
15. dec 2023

@bambulka711 jasne a myslím si že sex vo vzťahu na škodu nikdy nie je 😁

katariiinkaa
15. dec 2023

Baby aké máte krásne tie grafy 😍na to ako to na začiatku skoro u každej vyzeralo ako horská draha, tak všetkým sa vam krásne držia teploty. Držím palce každej jednej! ❤️🙏 moj graf zatiaľ takto, predvčerom pozitívny test, dnes pomalicky vzostup teploty, tak dufam že zajtra pojde zas vyššie a že včera ovu prebehla.

bambulka711
15. dec 2023

@zanzilady no, to nie 🙂 ja som to hlavne pri dvoch folíkoch fakt nechcela prepásť, aj keď výpočty hovoria, že zrejme praskne v nedeľu/pondelok, tak by aj tá nedeľa stačila. No ale, kto to bude riskovať, že stratí mesiac :D

bejka90
15. dec 2023

@pria7 tak som zvedava na zajtrajsi test ja vas tu tuez este stale sledujem nenapadne :D ja dobre sa drzim nastastie som v 16tt, pracujem o sto sest, dnes mame v kulturnom dome vystupenie akoze skolka a skola tak este toto prezit a potom si uz pomaly mozem vydychnut do Vianoc.

zanzilady
15. dec 2023

@bejka90 jeeeej super som rada že sa ti dobre darí 🙂 a už aj vieš čo čakáš ? Či si nechcela vedieť ?

milik45
15. dec 2023

@kristinkaris Test som nerobila, príde mi to skoro keď mi aj tá teplota klesla

dracik07
15. dec 2023

Ja som to dnes asi prehnala s tým upratovaním a umývaním okien. Strašne ma od obeda boli podbruško. Žeby som dopomohla a urýchlila príchod ms? 🙄

bambulka711
15. dec 2023

@dracik07 ja by som sa neznepokojovala, podľa mňa je to proste z pohybu 🙂

dracik07
15. dec 2023

@bambulka711 ja by som sa nebránila kebyže prišla ms aj dnes, keďže testy boli na 12dpo negatívne (dnes asi 13-14dpo). Podľa grafu pochybujem žeby sa podarilo až na ten 15dc.
Len zatiaľ som vždy odkedy sa sledujem som mala 16-17 dňovu LF, takže ešte mám do utorka/ stredy cas

bambulka711
15. dec 2023

@dracik07 ono podľa mňa aj psychika robí veľa. Ja som, kým sme sa nezačali snažiť, nikdy nemávala špinenie, max. pár hodín pred MS a teraz kľudne 3-4 dni pred. Nikdy som nemala pocit, že mám ovulačné bolesti a teraz stále... asi si to aj privolávame tým neustálym sledovaním sa ☹

bejka90
15. dec 2023

@zanzilady tak povedal ze vyzera byt na dievcatk oale potvrdi mi to na 2.skriningu co idem 22.1. Takze dufma ze sa to nezmeni uz 🙂)

zanzilady
15. dec 2023

@bejka90 jeeeeej 😍😍😍😍tak to musí byt krásne, ale hlavne aby bolo všetko v poriadku a bolo to zdrave 🥹

katariiinkaa
16. dec 2023

Dobré ránko žienky, tak ako ste na tom? Moj graf dnes takto.

majoralka
16. dec 2023

@bejka90 ajoooj, som rada, že takto pekne pokračuješ ☺️👍🏻

majoralka
16. dec 2023

Dobre ranko, ja som trošku poskočila hore 👍🏻

katariiinkaa
16. dec 2023

@majoralka vyzerá to veľmi sľubne, držím palce 🙏

majoralka
16. dec 2023

@katariiinkaa ty to mas stale zaujímavé 😊

katariiinkaa
16. dec 2023

@majoralka u mna teplota stúpa po ovu väčšinou postupne, presne ako teraz 😊 podľa všetkého mala prebehnúť na ten 26dc, tak uvidíme.

majoralka
16. dec 2023

@katariiinkaa áno, vyzera to na 26dc, zajtra by mohlo označiť 👍🏻 držím palce 🤞

pria7
16. dec 2023

@bejka90 juuuuj tak ty asi veľa nenaoddychuješ 😀 jeeeej , dievčatko čakáte , držím palce aby bolo všetko v poriadku ❤ aj ja by som strašne chcela dievčatko, ak sa podarí 🙂
Netestujem cez víkend, zaťala som sa, že až v pondelok najskôr 😉
@dracik07 to špinenie môže byť naozaj z hocičoho , uvidís za 2 - 3 dni ...
@katariiinkaa dufam, ze tebe vyznačí konečne ovulku 😉
@majoralka ty si krásne hore 👍 len tak ďalej ❤

No a ja dievčatá dnes teplota 37,22 , pokračujem v meraní a uvidím čo bude do pondelka 😄

zanzilady
16. dec 2023

@kristinkaris ahooooj, a ty dnes ako ?

bambulka711
16. dec 2023

@majoralka to vyzerá nádejne. Držím palce 🥰

katariiinkaa
16. dec 2023

@pria7 vyzerá že zajtra by už mohlo konečne vyznačiť 🙏 ty máš krásne vysoké teploty, 37,22 wau 😍