Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 teplota je to ešte stále vysoká 🙏 kedy ti má prísť ms?
@zanzilady ahoj no teplota mi klesla na 36,64 tak neviem a test negat
@kristinkaris ani náznak ako včera ? Daj foto ak máš 🙂 koľko dňovú macas LF ?
@zanzilady neviem moc som nekukala iba spravila a utekala do prace :D 🙂 večer odfotím
@zanzilady lf neviem nakoľko môj cyklus je úplne nepravidelný
@kristinkaris dobreee no som zvedavá 🥹
@zanzilady ešte ma napadlo ten pokles či by naaaahodou nebol ten implantacny keďže som len 10dpo
@katariiinkaa v utorok/ streda by mala
@kristinkaris môže byt, ale to sa asi nedozvieme :D teda sk budú testy pozit tak to bude ono 🙂
@pria7 a prečo si netestovala? Nás tu naťahuješ 😀
@bambulka711 uvidíme, ďakujem 🥰 tebe zas držím palčeky v tento plodný víkend 🤞🙃😀
@majoralka haha, dik. No my až zajtra večer, tento víkend mám pre seba a v pondelok som veľmi zvedavá, čo lekár povie, snáď prasknú oba 🤗
@bambulka711 viem, ze tvoj muž je mimo a ze az nedeľu, ale to stihnete, uvidis pondelok a fakt prasknú oba a budú dvojičky 🙈🙃
@majoralka jasné, veď sme včera pre každý prípad ešte pred odchodom poistili a mali oba len 18 mm. Minulý mesiac praskol až pri 24 mm, takže som v kľude 🙂 už sa teším, ako v utorok vyskočí teplota a už budeme len sviatkovat a čakať na Silvestrovské ráno 🥰
@majoralka ja len pre srandu, že Jonáš nám tento mesiac nahráva 😂
@bambulka711 no vidis 🤣 a je tam len jedno 🤣
@majoralka predpovedá Jonáš aj dvojičky? 😂
@bambulka711 tak to neviem 🤣
@zanzilady takto bol rano
@kristinkaris noooo zas led sa veeeeelmi veeeeelmi zadivam a priblížim tak tam niečo vidím. Ale teda na prvý pohľad je negatívny :/
@zanzilady každopádne som zvedava na zajtrajšiu teplotu či klesne alebo pôjde hore
@kristinkaris to aj jaaa, daj potom vedieť
@zanzilady jasne ☺️
@zanzilady ahoj tak teplota dnes stúpla na 36,83 🧐
@kristinkaris ahoooj, budeš zas robiť aj test ? Či až zajtra ?
@zanzilady asi až zajtra

Ahojte, tak u mňa to bol včera len výkrik do tmy.
Dnes pokles a od rána ma bolí neskutočne hlava🙄, tak už sa pomaly asi blíži ms