icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
9. jan 2024

@jankasvo no ja som zvedava, čo spravíme, ak bude treba IUI. Asi tam chlap pôjde 5x predtým, kým sa mu to podarí. Ja sa chcem opýtať, že ak by sme dali zamraziť, že na koľko "pokusov" pri umelom by to vyšlo. Lebo tiež on si to vraj asi neurobí na povel priamo pred 🥺

jankasvo
9. jan 2024

@bambulka711 ja ich aj chápem že je to pre nich stres

bambulka711
9. jan 2024

@jankasvo veď aj ja, si niekde v kabínke a každý vie, čo robíš 🙈 preto rozmýšľame nad tým zmrazením, že by bol pod menším stresom, že aj keby sa to nepodarilo v daný deň, príde inokedy...

jankasvo
9. jan 2024

@bambulka711 áno chápem, držím palce aby ste dobre pochodili 🍀💪

tmavovlaska93
10. jan 2024

@dracik07 ďakujem pekne, je to one step test

dracik07
10. jan 2024

Ahojte

kristinkaris
10. jan 2024

@dracik07 testovala si? 🙂

dracik07
10. jan 2024

@kristinkaris nie 😁. Uvidím podľa teploty. Ak sa bude takto držať hore tak možno skúsim zajtra alebo v piatok. Aj keď veľkú šancu už tomu nedávam keď na 10-11dpo boli negatívne. Jedine že ovu by bola v iný deň

kristinkaris
10. jan 2024

Mne už sa tiež tie teploty našťastie stabilizovali 😇

katariiinkaa
10. jan 2024

Ahojte baby, tak už som začala od pondelka s testovaním ovu testami, snáď do konca týždňa uvidím aj pozitívny 🙏

katariiinkaa
10. jan 2024

@kristinkaris wau krásne vysoké teploty 😍

kristinkaris
10. jan 2024

@katariiinkaa dúfam že sa tak udržia 😇 fiiha tebe už pekne tmavnu taký silný som mala deň pred pozit😊

dracik07
10. jan 2024

@kristinkaris woooow, ideš pekne hore 👍, tak snáď to tak aj ostane 😉
@katariiinkaa no myslim že najneskôr v piatok by mohol byť pozitivny, ale kľudne aj zajtra. Držím ✊🍀

katariiinkaa
10. jan 2024

@dracik07 @kristinkaris bodaj by ste mali pravdu 🙏 akurát dnes sa manžel vrátil, do pondelka minimálne je doma tak by sme sa do toho radi pustili už dnes🙏 snáď stihneme aj tesne okolo ovu

kristinkaris
10. jan 2024

@dracik07 dúfam že ostane 🤞🏻😇
@katariiinkaa a teplota ide ako?

bambulka711
10. jan 2024

@katariiinkaa to určite stihnete, ešte je len streda a už je krásne tmavý 🙂

katariiinkaa
10. jan 2024

@kristinkaris pekne dole sa drzi, konečne sa to ustalilo lebo na pár dni vyletela nezmyselne hore, ale prepisujem to tej “viróze”.

kristinkaris
10. jan 2024

@katariiinkaa aj ten tvoj graf je celkom zaujímavý ☺️

nikol114
11. jan 2024

Ahojte žienky, u mna to je snáď never ending story 😀

nikol114
11. jan 2024

Väčšinou mávam 32-33dnove cykly ale teraz to je …. Tehotenstvo to určite nebude veď tie teploty sú nízke a hlavne anovulacny tak asi len zostava čakať na mrchu

majoralka
11. jan 2024

Ahojte dievčatá, dnes som 22dc, asi 8-9-10DPO, neviem 🤷‍♀️ dost ma boli podbruško ako by mala prist MS 🙃 pozorujem vás každý den, tak pekne pokračujeme 😊
@dracik07 budeš testovat este? Teploty mas krasne vysoko, ovu mohla byt kludne neskor ako ti vyznacilo
@katariiinkaa a teraz uz len pekne hore kvoli ovu 🤞test si uz dnes robila? Dnes by uz mohol byt aj pozitívny 👏

bambulka711
11. jan 2024

@nikol114 ahoj, ale toto sú dosť vysoké teploty vzhľadom na to, že je anovulacny. Vždy mavas takto vysoko?

katariiinkaa
11. jan 2024

@majoralka ahoj, áno test som robila, ale stále nie je pozitívny. Dokonca sa mi zdá ešte slabší ako včera, ale to moze byt kľudne tým že LH proste kolíše. Teplota je stále dole 🙏

katariiinkaa
11. jan 2024

Ale tu kde sú fotené po jednom a po rovnakom čase sa mi zas slabší nezda byt. Stále dufam že do konca týždňa snáď už bude pozitívny 🥹 obrovský posun by to bol mat ovu do 18dc.

kristinkaris
11. jan 2024

@katariiinkaa mne príde silnejší 🍀určite skus aj večer

bambulka711
11. jan 2024

Dievčatá, tak ja už sedím v Reprofite a čakám, kým ma zavolajú 🙈 iný adrenalín toto, až ma kŕče chytajú a to ja nezvyknem...

nikol114
11. jan 2024

@bambulka711 áno mávam take vyššie napríklad v marci som mala tiež anovulacny a ešte aj teplotu som mala tak tam to vyskočilo

katariiinkaa
11. jan 2024

@bambulka711 hlavne pokoj, zas ste o krok bližšie k vytúženemu bábätku ❤️ držím palce!

majoralka
11. jan 2024

@katariiinkaa aaaa, upokoj sa 😊 držím palce 🤞🍀❤️

zanzilady
11. jan 2024

@bambulka711 aj jaaaa velmiiii držím palce 😍