Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady ale tu čiarku vidieť pekne a je do ružová 🙂
Ja som volala gynekologické lebo som sa chcela spýtať na progesterón. A vraj pokiaľ ide len o prvé biochemické tehotenstvo a už jedno dieťa máme tak zatiaľ mi ho nepredpise. Pokiaľ by sa to zopakovalo tak mám prísť a budeme to riešiť. Som strašne sklamaná z prístupu, ale inde ísť nemôžem lebo by som musela dosť dochádzať.
Neviete ešte o niečom voľné dostupné čo môže dopomôcť tomu aby sa dobre uhniezdilo?
@dracik07 skus baby na MK niekedy predávajú progesteron tým si neuskodis akurát môže pomôcť 🙂 možno niekto predá
@katariiinkaa nooo tak to už sú krásne testy ☺️🤞🏻
@zanzilady progesteron nedávaš?
@kristinkaris ja nedávam, mám ešte asi na 4dni duphaston, myslite že by som si mala dať aj keď je to take nejasne ešte? Povedala Dr že si môžem sama dať keď zistím že som tehotná 🙂 ešte asi počkám na zajtra a keď bude silnejšia tak si ho dám, len sa bojím že ak náhodou by to nebolo tehu tak mi to rozhadze ms. Neviem sama, či už volať doktorka či čo
@zanzilady ja by som nasadila čiarka tam je alebo skus ešte inú značku testu na potvrdenie.. aby nebolo biochemicke… a na úpravu cyklu potom inofolic alebo nosifol je fajn 🙂
@kristinkaris no ja mávam Lf tak 17 dni 🙂 takze ešte mám v podstate čas, skúsim zajtra test. Mám intime aj pepino. A myslíš že zajtra v stredu by už ukázal aj digi ?
@dracik07 sledujem stále konverzácie tieto, aj keď mám už 7t uzlíček a držím každej prsty, tak aj tebe ... A vzhľadom na to, že si sa pýtala, čo namiesto progesterónu predpísaného, tak ja by som asi skúsila vitex jahňací (drmek), obsahuje prekurzory progesterónu ... Skúsiť možno prečítať čo to o tom, keď doktorka nechce ešte nič predpisovať .. ani mne nechcela a to som mala pekne viditeľné čiarky už a 14-15 dpo som začala špiniť, možno iba zahniezďovanie bolo, lebo bolo to raz denne po dobu mojej predpokladanej ms už a pri väčšej námahe v práci ... Vtedy som si brala iba ascorutin
Mne sa už rozbieha MS 🥺
@katariiinkaa ozaaaaj a testujes aj poobede ?
@zanzilady si zlatá ale to od teba nebudem chcieť, ale aj tak ďakujem 🙂😘
@majulka098 pozerala som ten Vitex. Na Pilulke ho majú za 12€ a v dm-ke som ho dnes pozerala a za takmer 17€ 😲.
Plánujem objednávať ovulačne testy z tade keďže teraz majú najlepšiu cenu tak asi ho zoberiem.
Dnes som si kúpila alchemilkovy čaj ...
MS ma nenatahuje 1DC 🙏 presne ako malá prist
@zanzilady skúsim spraviť večer ešte 🙂 akože v podstate je to už aj jedno kedy bude pozitívny, len v tom chcem mať pre moj pokoj v duši lepší prehľad 😀 manželovi sa náhle zrušila pracovná cesta na ktorú mal dnes ísť, takže perfketné načasovanie.
@dracik07 vitex užávam momentálne druhý mesiac a je to fakt zázrak 🙏 krásne mi upravil cyklus. Posledný cyklus bez neho bola ovu na 38DC, prvý cyklus s vitexom na 26DC a teraz druhý cyklus vyzerá že bude 20-21DC. Do toho to má milión ďalších priaznivých účinkov, takže určite skús 🙏 nič tým nestratíš

@majoralka 😭 a kolky dpo si?