Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 zatiaľ celý cyklus + do ovu alchemilku v tabletách
@katariiinkaa ten sa môže od 1dc. A keď začnem 3dc nevadí?
@dracik07 vôbec to nevadí. Tiež som prvý mesiac nezačala presne od 1dc, keďže mi balík nestihol príst 🙂 Veľmi veľmi držím palce naozaj ❤️
@katariiinkaa aj vám všetkým nech sa rýchlo podari 🙏🙏🙏. Veľmi som si vás tu obľúbila ❤️🥰 a ďakujem za každú radu 🙂.
Je pravda že doteraz som to moc nechcela s doplnkami, ale až toto ma tak nakoplo že asi bude treba. Aj keď je pravda že cyklus mám pravidelný a aj ovu bola vždy v rovnakom čase +/- 1-2dni. Tak snáď sa mi teraz nerozhadze cyklus 🙄
@majoralka @ersp @katariiinkaa @zanzilady @dracik07 dievčatá, tak u mňa nastala asi chyba v matrixe. V CAR videla doktorka na 6DC folikul 16 mm a dnes 10DC môj gynekológ videl 2 folikuly po 12 mm a žiadne žlté teliesko. Tak teraz nechápem...
@zanzilady ja to tam tiež vidím 🙂
@dracik07 skús vitex jahňací, ja som to brala na špinenie, kým mi nenapísal utrogestan.
@bambulka711 nemohla ona vidieť dva ale boli nejak zlepené ? To by aj veľkosti možno odpovedalo :D 8 a 8 MM :D a anoooo čiarka tam je len či bude silnieť 🙂
@dracik07 a ja som presne kvôli prístupu môjho gynekológa začala chodiť do CAR. Lebo on stále, že to chce len čas a nič nie je problém, špinenie 3-4 dni pred menzesom pri 11-dňovej LF je tiež ok... Menzes 2 dni tiež úplne v poriadku. V CAR okamžite zobrali všetky odbery, čo mohli na poisťovňu... Že tie, čo si musím sama, ešte počkajú. Takže žiadne, že rýchlo zarobiť. Úplne zlatá doktorka bola 🙂
@zanzilady no neviem, trošku mi aj slzička ušla, lebo som čakala, že to bude bez problémov tento mesiac. Ale nevadí, veď posnažíme sa dnes, aj v stredu a potom v sobotu, keď sa dráhy vráti z lyžovačky 🙂
A určite, zajtra už bude jasná čiarka 🥰 ja sa tak teším s vami, ktorým sa to podarilo...
@bambulka711 noooo pozri ak ja naozaj som, tak to museli prežiť 4-5 dni takze máš aj ty šancu 🥹 pozitívny ovu test som mala 16 dc
@zanzilady to ja sa nebojím, veď 2 dni musia prežiť chlapci. Len skôr z toho hľadiska, že som čakala, že nebudem každý deň lietať na folikulometriu, že mi dnes povie, že ma 22 mm alebo tak. A on mi zadrie, že vlastne nevidí žiadny dominantný, takže tam zas budem behať 10 dní 🙈 vlastne ani neviem, na čo tam zajtra mám vôbec ísť, keď mal dnes o jednej len 12 mm 😏
@bambulka711 hej inak to je pravda a tam ti vždy robia Sono zospodu ?
@zanzilady áno, ja už ako kamoška s doktorom, ani nečakám na pokyn, rovno hlásim DC a sťahujem gate 😂😂😂
@bambulka711 aspoň to máš rýchlo za sebou 😂
@zanzilady u neho to ide ako na bežiacom páse. Veď bude to ok, len som z toho akási nesvoja, že on len 12 mm videl na 10DC. To mi zase príde málo, keď mávam 8DC už 15 mm 🙈 uvidíme zajtra. Už sa spolieham len na ten budúci mesiac a riadenú ovuláciu a IUI.
@bambulka711 iui je vloženie spermií do tvojho tela ? Nevyznám sa veľmi v týchto typoch oplodnenia
@zanzilady áno, tak mi vysvetlila, že keď bude folikul 18 mm veľký, tak si večer pichnem injekciu do brucha a ráno mi vložia prečistené spermie priamo do maternice.
@bambulka711 to mi logika nepusta, mne skor pride ze sa musela seknut na ten 6dc, 10 dc a 12mm folikul nie je zle, ja som prvy cyklus mala n 12dc 12mm a bola som v norme 🙂 tym padom by si mala mat ovu cca na vikend 🙂
@ersp no veď, keď už sa v CAR takto seknú, tak neviem, čo mám čakať pri umelom 😀 si vezmi, že by mi povedala, ok, máte to 16 mm, zajtra si večer pichnite injekciu a pozajtra ráno ideme... a ja tam nejaký 10-12 mm folikul a 250€ v lufte zbytočne :-/ no uvidíme, ja som taká trochu pianko už tento mesiac, spolieham sa na ten budúci akosi už.
@bambulka711 ja idem zajtra na prvu kontrolu k dr. po potrate. Ak si spravne spominam, tak som 1 den cyklu pred tebou, cize som zvedava co povie mne 😀 zajtra som 12dc
@linda5678 jj, to by sedelo, ja som dnes 10DC, takže zajtra 11DC a tiež som zvedavá, čo mi povie, lebo teda, na 12 mm cítim celkom slušne kríže aj vaječník. Držím palce, hádam dobre a môžete sa rovno začať snažiť 🙂
@bambulka711 ak uz citis, tak musi byt uz urcite vacsi a ovu blizko, ja zakazdym tak 2 dni okolo ovu az citim. Len ja ju mavam neskor, nejak 15-16dc. A dakujem, snad sa dozviem dobre spravy a ty tiez 😊🤞
@linda5678 ja čo som chodila, tak ma bolí od tých cca 15 mm, ale zaujímavé je, že bez ohľadu na stranu ma vždy bolí pravý vaječník a pokojne aj 5 dní pred ovu. Pred dvomi mesiacmi som cítila skoro 2 týždne, lebo nie a nie dorásť... no veď, ráno tam idem zase, tak uvidíme, či nenameria 20 mm 🙂
@bambulka711 to verim, ja som chodila tieto 3 cykly vzdy na 12dc na sono a 14dc, ak narastlo dohodli sme sa na gonasi, ak nie progesteron 🙂 chvalabohu to riesi moja gyn (nasa znama) teda to mame bezplatne, bez cakania, vzdy po dohode ako nam to vyhovuje 🙂 ako mame 3ti cyklus a verim ze sa teraz podarilo, ak nie neviem ci mozme dalsi cyklus dat, kedze v pribalovom je len 3 cykly a pauza, alebo dame pauzu a potom car, ale odradzajuma niektore skusenosti, ze je to o tahani penazi, tak sme s toho s muzom trochu smutny, ci to riesit ci nie...
@ersp akože, našťastie nečakám, už aj sestričky ma automaticky berú dnu, ale zase, 5e za jedno meranie... Preto nechápem, prečo zase zajtra, keď mal len 12 mm. To by stačilo aj v stredu. Ak zajtra nebude progres, tak pôjdem až vo štvrtok/piatok znova.
A vieš čo, ja som bola v Reprofite a zatiaľ robila všetko tak, aby poisťovňa preplatila. Neplatila som ešte ani euro. A bohužiaľ, najprv musíme absolvovať 2xIUI, aby sme mohli na IVF hradené poisťovňou, lebo nemajú indikáciu zdravotnú. Mne sa prístup lekárky páčil.
@bambulka711 tak uvidis, tiez si myslim, ze zajtra to nema vyznam, mne vravela vzdy 2 dni su smerodatne, ze vidia progres vajicka 🙂 no ja som kukala najblistie k nam Kosice tak tam pozrieme ak bude treba niektore z centier, ale dufam ze nebude treba
@ersp no nám povedala, že vzhľadom na vek nemáme vôbec sa už snažiť prirodzene - teda akože, máme, ale už to nenechať na osud a náhodu, lebo pri našom veku sa to môže ľahko zlomiť tie dobré výsledky. A ako dlho sa snažíte? Prepáč ak som sa už pýtala...

@katariiinkaa a užívaš ho od ovu?