icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
15. jan 2024

@bambulka711 tak uvidite, hadam Vam v Car poradia...my mame uz syna 4 rocneho ten nam trval 2 roky a teraz 1,5 roka co sa snazime o druhe a zatial bez vysledku...ako my sme este relativne mlady na mam 28 a muz 32..

dracik07
16. jan 2024

Dobré ránko žienky,
@zanzilady čakám na testik 🙏❤️

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 za nejakú polhodku budeee 🙂 čakám kým priateľ odíde 🥹inak baby vy testujete tak že to vás priateľ vie či nie ? Celkom ma to zaujíma 😅

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 nooo nevyzerá to nádejne. Včera sa mi zdá že bola silnejšie, pred chvíľku robený on sa zvykne vyfarbil visc trosku neskôr, ale aj tak si myslím že to je falošný

dracik07
16. jan 2024

@zanzilady mne sa tam ružové niečo stále zdá. Popravde malo by sa testovať obden aby si videla rozdiel. Ale povedzme si na rovinu, kto to vydrží 😁Dnes si kolky dpo a ako teplota?
Ja testujem keď nie je doma aby o tom nevedel 🤐

adka3321
16. jan 2024

@zanzilady ja ked som testovala nevedel o tom. az ked boli // som mu povedala

majoralka
16. jan 2024

@zanzilady ja testujem ze on nevie 🤣 ale minule mi našiel testy v skrini ale nic nepovedal 🤣🙈
@zanzilady je tam cosi bledunke a ruzove 👏👍🏻 Nech len silnie pekne

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 áno akože je tam 🙂 ale už som myslela že by mohla stmavnúť, alebo byt aspoň taká ako včera, Sle je svetlejšia. No uvidím otestujem ešte zajtra. Skúsila som aj Dr max a ten biely. A teplota je hore a som 10-11dpo. Akože je stále čas na ten test ale už 10dpo by som čakala že niečo bude lepšie vidno ako včera. No musím čakať, ale ani spat sa mi nedá :D

zanzilady
16. jan 2024

@adka3321
@dracik07
@majoralka presne aj ja tak testujeme :D a v spálni v nočnom stolíku mám odložené testy ::

nikol114
16. jan 2024

Dobre ráno žienky už má to nebaví 😀 49 dni 😅 včera strašne vodnaty výtok už SIM myslela že príde nrcha a stále nič

nikol114
16. jan 2024
dracik07
16. jan 2024

@zanzilady teplota je super, skús ho odfotiť priamo zhora. A na dr Max sa nespoliehaj, oni majú strašne málo farbiva a preto ich ani nekupujem
@nikol114 a nemohla by sa blížiť ovu keď si mala vodnaty hlien?

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 keď fotim zhora odráža sa svetlo. Už som v práci, tak uvidím vecer keď prídem či bude nejak výraznejšia 🙂 ta zo včera do večera stmavla trošičku tak ktovieeee. Neviem ale celkom som stratila nádej 🥲

nikol114
16. jan 2024

@dracik07 pochybujem lebo taký dlhy cyklus som ešte nemala keď si pozrieš vyššie tak som aj fotila ovu testy
A keby áno ta panecku potom sa tej mrchy nedočkám ďalších 13dno by bola fáza čakania 😀

zanzilady
16. jan 2024
dracik07
16. jan 2024

@nikol114 ja by som pre istotu ten ovulačny skúsila, ale to som ja

bambulka711
16. jan 2024

@zanzilady ja už by som asi išla na krv, snáď nie je biochemické alebo mimomaternicové :(

bambulka711
16. jan 2024

@dracik07 @zanzilady @majoralka @ersp tak dievčatá, folikul si drží 12 mm, ja tomu už nerozumiem. Vždy som mávala ovulku krásne na 13DC a tieto 3 mesiace nie a nie. A pritom som naozaj tento mesiac úplne v pohode a nemám nejaký stres 😥

zanzilady
16. jan 2024

@bambulka711 fuha to ani nestraš, stále to beriem že je to len 10 dpo 🥲že keby som začala testovať až zajtra na 11dpo tak tieto duchy predtým by som ani nevidela. A na sone podľa mna by ešte nevidela nič, aj minule keď mi meškala asi 1 ešte nevidela nič. Sni kde sa to nachádza. Počkám ešte určite aspoň 2 dni 🙂

dracik07
16. jan 2024

@zanzilady určite ešte skús testovať. Inak viem že možno mudrujem a tieto testy sú ťa najlacnejšia možnosť ale mne vždy pekne ukázali tie tyčinkove (aj top test tycinkovy mi ukázal čiarku skôr ako obyčajný prúžok, neviem preco) a vedela som na 100% či je to len kanalik na slniečku alebo už niečo začínajúce. Silno ti držím ✊🙏🍀❤️

dracik07
16. jan 2024

A keďže som začiatočník v týchto veciach a viete o čo ide. Tak sa spýtam vás
Včera začala ms, čomu som sa potešila že ma to nenatahuje (aj keď radšej by som bola kebyže to dopadne lepšie) Veľa žien písali že mali oveľa silnejšiu ms ako obvykle, ale ja som mala včera slabú, dnes je o trochu silnejšia ale stále to nie je také ako mávam na prvé dva dni. Táto mi príde skôr ako na 3 deň.
Myslíte že sa ešte rozbehne? Nemôže to byť Alchemilku ktorú som včera začala piť?

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 ktorý paličkový myslíš ? :D ja som myslela že palickovy a tycinkovy je ten istý :D asi ten plastový teda ? Mám kúsok od prace Dm tam by mali byt. Skúsim aj ten ďakujem

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 vieš čo podľa mna to ma každé telo úplne onak, ja som sa najskôr bála potratu že vykrvacam - niektoré ženy tak silno krvácali a bolo to v pohode. Podľa mna keď to vyšlo tak slabšie ako Ms. Potim som sa bála že prvá ms po potrate že zas vykrvacam, a zas to bolo úplne v pohode ako každá ináč dokonca ma brucho ani tak nebolelo aký ma zvyklo pred tým. Takze určite to máš v poriadku, a môže byt že alchemilka, alebo len hormóny nejak zblbli 🙂

dracik07
16. jan 2024

@zanzilady áno tie plastové, v DM-ke ich maju
Ale ja mávam prvé dva dni fakt silnú ms. Do druhého rána musím rovno na wc a meniť. A dnes vstanem a utakam a vložka skoro čistá.
Len to dúfam že hormóny nezblbli a nerozhadze sa mi cyklus 🙄

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 ja som sa toez riadne bála, a všetko prišlo pekne načas, tak hádam aj ty tsk budeš mat 🙂 možno silnejšia ešte prídem uvidis ale nestresuj sa nejak tým 🙂

majoralka
16. jan 2024

@dracik07 podľa mna ti bude tou alchemilkou, ja ked som ju pila, tak som mala slabšiu MS

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 Mám hrozne nutkanie ísť si rovno kúpiť ten test a skúsiť. Ale to by som asi nemohla piť 🙂 myslíš že stačí led nebudem piť tak 2-3 hodiny ? 🙂 neviem či vydržím do rana zas 😂

nikol114
16. jan 2024

@dracik07 urobím večer 🙂 ďakujem

majoralka
16. jan 2024

Dievčatá pomoooc 🙈 vcera pobede trosku spinenia na intimke, raz po utreti….dnes rano trosku spinenia na intimke, trolinku pri utreti….cakala som, ze dnes sa MS rozbehne naplno a ona ništ 🤷‍♀️ Bruško boli, prsia bolia, som 27dc

dracik07
16. jan 2024

@zanzilady ja keď som chcela robiť večer, tak som nepila a nešla na wc tie 2-3 hodiny ako pri ovulacnym teste. A naplánovala som si to tak aby sommohla spraviť keď prídem domov z práce, alebo z vonku.