icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 no skúsim to nejak vydržať teraz sa sýte napíšem a potom urobím asi teda poobede. A kúpim jeden aj na zajtra preistotu :D

dracik07
16. jan 2024

@zanzilady u nás v DM majú top test tyčinkove 2v1, tak by si mala aj na ráno 😉 aby si to tak nebrala, nechcem ťa nahovárať

zanzilady
16. jan 2024

@dracik07 hahaaa jasne, kúpim asi aj aj 😅

ersp
16. jan 2024

@zanzilady ja by som zmenila testy a vylucila chybu testu, ja osobne som zazila mamatesty v stredr cyklus takouto ciarkou a tehotna som nebola..

ersp
16. jan 2024

@majoralka mne sa posledne krami 2 dni rozbiehali, 1 den iba spinenie, dalsi den aj s krvou tak som brala ako 1dc...kramy slabe a celkovo trvali 9 nekonecnych dni..

ersp
16. jan 2024

@bambulka711 nebude anovulacny cyklus? Mozno telo chce oddychnut a bude tento cyklus bez ovulacie, moj predosly cyklus nerastli vajicka, ostali tiez na 11-12mm tak sa to ukoncilo, nasadil progesteron a prisla ms po 14 dnoch...aky postup ti dali? Zas sono?

bambulka711
16. jan 2024

@zanzilady no na sone až možno tak, keď ti mešká 2-3 týždne vidia, to skôr ani nemá zmysel.

bambulka711
16. jan 2024

@ersp no aj predminulý mesiac to uzavrel ako anovulacny a nakoniec bola, len týždeň neskôr. Ja som len prekvapená, že teda jeden lekár vidí, druhý nevidí a zas sa to bude naťahovať. Ale nevadí, kázal prísť vo štvrtok, ale myslím, že úplne stačí v piatok.... Drahý aj tak príde až v sobotu, tak zbytočne tam budem behať. Zajtra sa ešte posnažíme, ak bude chuť a kašlem na to, kým mi nevyjde pozitívny ovu test.

zanzilady
16. jan 2024

@ersp áno bola som si už kúpiť tie baby top testy skúsim poobede aj zajtra 🥹

bambulka711
16. jan 2024

@zanzilady ja by som počkala do zajtra, predsa len, ten hormón potrebuje čas, aby sa objavil. Keď tak radšej ako samoplatca do labaku.

zanzilady
16. jan 2024

@bambulka711 no ja by som tiež chcela počkať :D ale ľahko sa mi to povie a ťažko spraví. 😂

katariiinkaa
16. jan 2024

Ahojte baby, dnes 20dc a nekonečný príbeh stále pokračuje 🤦‍♀️nie a nie byť pozitívny. Kríže ma už bolie kvalitne, vaječníky cítim celkom dosť odvčera.

bambulka711
16. jan 2024

@katariiinkaa ach, toto naháňanie ovulky je niekedy ako nočná mora, všetko bolí a nie a nie 🙈

zanzilady
16. jan 2024

@bambulka711 možno sj včera bola a bude stúpať už teplota 🙂 možno si len nevystihla čas testu 🙂

katariiinkaa
16. jan 2024

@bambulka711 @zanzilady hej hrozné to je s tou ovulkou niekedy.. už som sa normálne potešila keď bol vzostup teploty že veď možno už len hore pojde, ale skúsila som test a ten je veľmi tmavý na to aby ovulka už prebehla.. Ale tak uvidíme. Ideálne by bolo aby teplota už len stúpala.

bambulka711
16. jan 2024

@zanzilady no u mňa určite nebola, teplota sa drží dole, test negatívny a ja robím 2x denne a folikul nepodrástol. Čakám ovulku tak za týždeň najskôr. Ani nejdem na meračku skôr ako v piatok, nejdem sa stresovať...

bambulka711
16. jan 2024

@katariiinkaa možno ti stúpa obdeň, ale áno, ten test je tmavý aj podľa mňa. Ja mám o dosť svetlejší stále.

zanzilady
16. jan 2024

jaj prepáč
@bambulka711 ja som chcela označiť
@katariiinkaa 🥹

dracik07
16. jan 2024

@katariiinkaa mne sa zdá byť svetlejší ako včera. Ale možno keď ich dáš dokopy tak to bude iné a budem sa mylit Niekedy trafiť ovu je na dlhú trať 🙄. A možno si prípad kedy si buď vrchol nezachytila alebo proste je to "strop" kedy sú u teba najtmavsie .... Ale určite sa snažte

katariiinkaa
16. jan 2024

@dracik07 takto vyzerajú v appke. Tieto testy skúšam prvý mesiac, zatiaľ sa mi stále podarilo ovu zachytiť, mala som aj krásne pozitívne testy - dokonca aj digi ktorý má až 40 citlivosť. Sama neviem čo od toho čakať teraz 🤦‍♀️

kristinkaris
16. jan 2024

@katariiinkaa ty si ale tuším spomínala že mávaš také dlhé cykly či ? Ovu ešte kľudne môže byt

kristinkaris
16. jan 2024

@katariiinkaa testy by mali vyzerať takto

katariiinkaa
16. jan 2024

@kristinkaris anoo, viem ako majú vyzerať 🙂 Preto práve vravím že si nemyslím že by ovu už bola, lebo stále sa mi podarilo zachytiť krásne pozitívne testy. Tak uvidíme 🙂

kristinkaris
16. jan 2024

@katariiinkaa ja som dnes ostala v šoku za dva dni čakám ms a test takto silný ale je pravda že aj minulý cyklus pred ms tak stmavli

ersp
16. jan 2024

@bambulka711 mne ovu testy malokedy ukazu takze tie ani neriesim moc, ale uvidis v piatok, mne dr rovno povedala ze nema vyznam to natahovat dat progesteron nech co najskor pride dalsi cyklus a dalsia sanca 🙂 nemoze byt prave to u teba problem ze pomaly dorastaju folikuly, alebo nedozrie v nich vajicko?

ersp
16. jan 2024

@zanzilady tak budem drzat palce 🙂

dracik07
16. jan 2024

@katariiinkaa už ti ostáva len ďalej testovať a sama uvidíš 😉, snáď už nie dlho a ovu príde 🙏🍀

katariiinkaa
16. jan 2024

@dracik07 dúfam.. manželovi sa zrušila včera tá služobka na ktorú mal ísť, tak len trpnem aby mu to nepreložili ešte na tento týždeň.. Zatiaľ sme to od nedele pre istotu poistili každý deň

majoralka
16. jan 2024

Baby, 1dc 🥺

zanzilady
16. jan 2024

@majoralka ochhhhh skodaaa :( prišla ms načas ?