icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
17. jan 2024

@dracik07 ja mam pocas ms tiez cca 36,6, 36,7 a potom klesne po skonceni dole 🙂

ersp
17. jan 2024

Tak ja dnes pravdepodobne 4dpo, cakanie nekonecne 😀 v sobotu asi bola ovu (podla bolesti) ale nemerala som, myslela som ze zbytocne po gonasi 😀 dnes ideme na 4 dni na chatu, ucit synatora lyzovat, tak verim ze cas pojde rychlejsie 🙂

zanzilady
17. jan 2024

Pozerajte keď som odchádzala z domu niečo aa mi začalo rysovat v limite. A prídem do prace zobrala som si ho sebou a kukajte

nikol114
17. jan 2024

@zanzilady no vidíš ❤️ Supeeeer

katariiinkaa
17. jan 2024

@zanzilady to je zvláštne, nikdy sa mi to nestalo pri týchto tycinkovych. Dokonca to vyzerá na ružovú 😍

majoralka
17. jan 2024

@zanzilady odpadavam 🤗 naozaj je to taaaam 🤞🍀 gratulujem 🥰😘❤️👍🏻

zanzilady
17. jan 2024

@majoralka
@katariiinkaa
@nikol114 je úplne ružová aj keď ju podsvetim 🙂 som v šoku ale ostatne tycinkive nič tak neviem :D

kristinkaris
17. jan 2024

@zanzilady tak toto je iná záhada ☺️🤣

dracik07
17. jan 2024

@zanzilady no tak žeby predsa? Mne tiež tieto tyčinkove neduchovali
@ersp pevné nervy, tie dni idú strašne pomaly 🙄
@jankasvo dnes 3DC a ona je slabá na moje pomery od začiatku. Ja prvé dva dni nestíham meniť a potrebujem dlhé. A teraz ju mám od prvého dňa takú ako na 3-4 deň. Rozmýšľam či to nemôže byť tou Alchemilku, ktorú som začala pit

ersp
Autor odpoveď zmazal
ersp
17. jan 2024

@dracik07 dakujem 🙂 ved toto cakanie najhorsie, ale sme radi ze aspon bola moznost na uspech 🙂

zanzilady
17. jan 2024

@kristinkaris vsak, ja nechápem, ráno som mala teosku hnedý výtok tak uvidím, ešte aj ten pokles teploty, možno implantacne.
@dracik07 sama som zvedavá a povedala som si že už nejdem testovať keď tam najskôr nič nebolo. No ale… môžem teraz netestovat 🤣

dracik07
17. jan 2024

@zanzilady to ti verím, že sa to nedá netestovat. Som zvedavá aká bude keď zaschne

majulka098
17. jan 2024

@zanzilady hnedý výtok som mala i ja zrána prvých 5-6 dní (od 14dpo), brala som ascorutin schválne teda .. tiež mi teplota mierne klesla, ale nie pod 36,8, no to má každá inak ... A asi to bolo práve uhniezďovanie, preto ten výtok, viac sa zavrtávalo ... A u teba, ak to je tehu, tak muselo dôjsť k oplodneniu veľmi skoro 🫣 držím prsty 🤞 prípadne zájsť na krv

zanzilady
17. jan 2024

@majulka098 no rozmýšľam že či zajtra nespravím digi nech mám istotu a nie tu lúštiť testy :D aaaa už ten výtok sni nemám teraz sa mi zdá. To je hrozne keď človek nevie 😅 už som si povedala že si dám aj ten duphaston, ale zas nechcem volať Dr hneď že ledva vidno čiarku :D
@dracik07 aj ja velmiiii

majulka098
17. jan 2024

@zanzilady tak urobiť digi alebo krv ... To budú asi najistejšie varianty a potom duphaston nasadiť teda hneď, keď he potrebné 🙂

zanzilady
17. jan 2024

@majulka098 a myslíš že na 12dpo by mi už mohol ukázať digi ?

majulka098
17. jan 2024

@zanzilady mal by .. ukázal by 1-2🙂 mne na 18dpo ukázal 2-3

engiii
17. jan 2024

@zanzilady jeeej je tam 🤗🤗❤️😀

zanzilady
17. jan 2024

@majulka098 super asi skúsim 🙂

bambulka711
17. jan 2024

@zanzilady na Digi test ale opatrne, tie sú myslím 25-tkove 🙂

zanzilady
17. jan 2024

@bambulka711 áno áno veď práve či mi to už ukáže.

bambulka711
17. jan 2024

@zanzilady no ja myslím, že tie digi ukazujú neskôr... Len aby si nebola zbytočne sklamaná, keby náhodou. Mňa to minulý mesiac dosť rozhodilo.

majoralka
17. jan 2024

@zanzilady mne digi ukázal na 13dpo pobede 1-2t

zanzilady
17. jan 2024

@majoralka no tak 12 dpo ráno by možno mohlo, uvidím, ešte asi pôjdem kúpiť ten Toptest a ak bude silnejšia tak skúsim aj digi ak nie tak nie

katariiinkaa
17. jan 2024

@zanzilady božee tak moc ti držím palce aby to tam bolo 😍

ersp
17. jan 2024

@zanzilady digi je 25tkovy citlivostou..mne pri synovi ukazal 12dpo 1-2 ale ciarka uz bola pekne viditelna 🙂 ale za vyskusanie nic nedas, mozno by som na tvojom mieste skor sla na krv (aj keby ako samoplatca do labaku) a mas istotu

zanzilady
17. jan 2024

@ersp
@katariiinkaa ďakujem ďakujem, ale neviem, dnes ma nejak brucho boli skoro ako pred ms :/ a to spinenie, tak neviem. Asi pôjdem kúpiť ascorutin to som čítala že predpisujú lekári. A ak nepríde ms tak si dám zajtra duphaston slebo vecer už 🙂 teraz ho nemám pri sebe

majulka098
17. jan 2024

@zanzilady skús si dať foto k sebe, ktoré sú obdeň 🙂 uvidíš rozdiel prípadný ... A zajtra prípadne ten digi, ako sú 25kové, ale aj tak by malo ukázať podľa mňa, ak ti už ukazuje na klasických testoch viditeľné čiarky 🙂 ale to len môj názor... Ja nemala po ruke digi vtedy, takže som robila až neskôr pre chlapa, lebo ten nejak neveril, aj vzhľadom na to, že som týždeň pomaly špinila stále ráno, ale nie krv, iba taký hnedý, hnedoružový výtok, samozrejme na uzv nebolo nič vidno, takže doktorka povedala, nech prídem klasicky na preventívku (prípadne skôr, ak by som sa rozkrvácala jak vodopád 🤣), ktorú som mala o 2 týždne a to už bolo aj srdiečko ... Takže 🤞Ten ascorutin som si brala i ja, 2 denne asi 2 týždne

zanzilady
17. jan 2024

@majulka098 no tak asi nebude nič treba, už to nie je spinenie ale začína MS. Pred potratom som mala LF 17 dni cca a teraz 11 dni. Minuly mesiac to bolo toez 11 dni ale som myslela že keďže je to prvá ms po potrate že wste hormóny sú kadejaké. Ale teraz je to toez 11 dni… tak dúfam sa mi to predĺži. Myslím že som bola teraz tehotná ale teda keby toho biochemické. A asi keby mám 17 dni tak sa stihne pekne hniezdiť ktovie. Ale nejdem lamentovať. 1.2. Idem k Dr na preventívnu, tak jej to poviem, možno mi dá duphaston nasadiť hneď po ovu 🙂