icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
17. jan 2024

No a idem si tu dať asi pauzu, lebo keď vidím aj vás tak aj mna láka testovať skôr ako by som mala 🙂 a celkovo taký oddych, lebo inak mám pocit že stále myslím len na plodne dni, tehotenské testy a tak, veď viete čo myslím 🙂 ja sem občas prídem obzrieť čo je nove alebo po radu, ale zatiaľ teda sa tu majte krásne a dúfam že keď prídem najbližšie budú tu nejaké krásne testy s pozitívnym výsledkom 😍všetkým držal palce a naozaj som si vás aj obľúbila, ale mám taký vnútorný pocit že to nejak preháňam 🥹

jankasvo
17. jan 2024

@zanzilady presne toto aj ja teraz takto cítim, úplne som vnútorné na kúsky zlomená, že sa nedarí a už to všetko veľmi analyzujem a mám pocit že to je už príliš.

majulka098
17. jan 2024

@zanzilady to mi je ľúto, ale určite každému ako vyhovuje, keď treba oddych a prečistiť hlavu, tak to treba urobiť 🙂 ... ja asi vydržím dosť, alebo som to brala trochu inak, neviem, ale nám sa podarilo do roka, možno aj preto a to mám už vek 🙂

zanzilady
17. jan 2024

@majulka098 klamala by sim keby som povedala že nie som sklamana teraz, ale neberiem to nejak úplne tragicky 🙂 ono keď bude telo pripravené na babo tak to bude 🙂 len teda stále len rozmýšľam kto z vás sko sa mu darí a stále to sledujem a potom to núti aj mna 🙂 a asi sa chcem sústrediť na seba viac 🙂
@jankasvo no možno toez len si dať trochu pauzu aj tu od tohto, lebo proste si to možno ani neuvedomis ale vplýva to dosť ns človeka aj na mna a to som odolná 🙂 a furt potom niečo googlim a tak 🙂 no dúfam veeeeeelmi palce aby sa to už podarilo 😍

jankasvo
17. jan 2024

@zanzilady áno presne, ale zase vždy ked príde menzes tak ma to tak nakopne že nová prilezitost nová šanca a na konci sklamanie 🤣🥺 aj mňa už dosť boli podbrusko už očakávam ms.

kristinkaris
17. jan 2024

@zanzilady veru dosť to na človeka vplýva mne ma zajtra začať ms :/ ale beriem pozitívne idem si dať spravit hormonálny profil 🙂 muža ešte na spg nejdem hnať :D

bambulka711
17. jan 2024

@kristinkaris no u mňa napríklad hormonálny profil nechceli spraviť, kým nebol spermiogram 🙈

jankasvo
17. jan 2024

@kristinkaris a k svojmu gyn ideš na HP? Lebo aj ja nad tým rozmýšľam, tak že či to navrhol gynekolog alebo sama ?

dracik07
17. jan 2024

@zanzilady to mi je veľmi ľúto 😭😭😭 a tak som verila že by vám to tento krát vyšlo
Presne toto som si povedala aj ja že si chcem dať od všetkého pauzu, ale nejde to 🤦😁
Ale práve možno keď od všetkého vypnes a hlava bude čistá a ty to budeš najmenej čakať tak to vyjde

bambulka711
17. jan 2024

@dracik07 @zanzilady ja som si tiež myslela, že keď prestanem riešiť, tak hlava vypne, ale nešlo to. Ono človek stále rieši meranie, testy, bola alebo nebola ovulácia, podarilo alebo nepodarilo sa... Keď som chvíľku nechodila sem, prave mi bolo ešte smutnejšie, lebo som sa nemala komu zveriť.

kristinkaris
17. jan 2024

@bambulka711
@jankasvo áno idem k svojmu 🙂 mávam nepravidelne cykly tak asi aj preto mi to sám navrhol

zanzilady
17. jan 2024

@bambulka711 to je pravda, možno o 2 dni som tu zas :D ale zatiaľ teda sa takto odmlcim, keď tu budem isto budem písať 🙂

dracik07
17. jan 2024

@bambulka711 úplne súhlasím 😉🙂

katariiinkaa
17. jan 2024

No dievčatá mne sa to cele nejako nezda 🙁 strašne tmavé sú stále na to že by malo byt po ovu

jankasvo
17. jan 2024

@katariiinkaa teplotu nemerias?

bambulka711
17. jan 2024

@katariiinkaa aj ja mám také tmavé stále od zaciatku cyklu. Majú veľa farbiva tieto 🙂

katariiinkaa
17. jan 2024

@jankasvo @bambulka711 meriam, graf zatiaľ takto

dracik07
17. jan 2024

@katariiinkaa myslím že uvidíš zajtra, ale podľa mňa zajtra by ti mohlo vyznačiť 3dpo. To že sú tmavé nevadí, ale už nie je pozitívny. A tieto testy majú veľa farbiva tak možno aj preto

bambulka711
18. jan 2024

Tak ja takto, ovu testy stále negatívne, teplota sa zdvihla... Ale folikul mal v utorok len 12 mm, tak určite ovulka ešte nemohla byť 🤷

linda5678
18. jan 2024

@bambulka711 aj ja mam velmi podobny graf, tiez ovu este urcite nebola, no velkost folikulu nakoniec neviem 😅

bambulka711
18. jan 2024

@linda5678 haha, asi sa nám pokazili teplomery. My sme sa včera pre istotu posnažili, kým drahý odišiel na lyže, ale myslím, že ovulku môžem čakať najskôr pondelok utorok, keď v utorok mal len 12 mm. Mne rastie tak nepravidelne, že niekedy 1 mm denne a hneď z toho 3 mm za pol dňa 🤷 a praská pri 24-27 mm.

nikol114
18. jan 2024

Ahojte žienky , tak ja už som zúfalá :( 51dni

patulka2
18. jan 2024

@zanzilady ahoj, presne aj ja som sa tak cca 2 roky, mozno rok dozadu citila.. uz som si pripadala, ze je to ako hon na plodne dni, na sex, celkovo na tehotenstvo.. stres mi nepridaval na nicom, rozhadzane cykly a podobne. trocha som sa uz ukludnila, klop klop ako tak sa cykly ustalili, meriam aby som vedela kedy cca ms pride a celkovo som pokojna a asi zmierena.

patulka2
18. jan 2024

Ahojte, tak som zvedava či ovulejšn ako som ju zacala nazyvat pride na cas, alebo posunuta alebo ci vobec. Som kazdopadne zvedava. Dufam, ze mi uz zostanu ako tak ustalene cykly 🙂

katariiinkaa
18. jan 2024

@dracik07 mala si pravdu, ovu mi to už vyznačilo ale tie teploty sú dosť nízke aj na mna. Mala som to síce jeden cyklus takto že trochu trvalo kým teplota stúpla na 36.6, ale neviem no.. cele je to zvláštne.

katariiinkaa
18. jan 2024

@bambulka711 @linda5678 baby pripíjam sa k vám, tiež mám úplne zvláštny graf

dracik07
18. jan 2024

Tiež sa pridávam ku zvláštnym cyklom.
Pomooooc dnes 4dc a to už nemám ms 😲. Normálne na 4dc ešte mám síce slabú a 5 deň ešte trochu spinenie ale teraz už nič. Myslíte že ešte môže prísť a toto bolo len také čistenie po ....

bambulka711
18. jan 2024

@linda5678 @dracik07 @katariiinkaa tak snáď je to len nejaká chyba v matrixe na začiatok roka 🙈 ja som dnes ani nešla na folikulometriu. Keďže testy negatívne a v utorok mal iba nejakých 12 mm, prišlo mi to ako zbytočne vyhodených 5€ a pôjdem až zajtra, nech pred víkendom vieme, na čom sme.

jankasvo
18. jan 2024

Ja hlásim 1DC 🙈

bambulka711
18. jan 2024

@jankasvo joooj, tak nový cyklus = nová šanca 🙂