icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pet888
19. jan 2024

@nikol114 a predtym si mala ake cykly?Nemas PCO?

nikol114
19. jan 2024

@pet888 mala som tak 29-33 , nič mi nediagnostikovali vraj som úplne v poriadku

nikol114
19. jan 2024

@pet888 len teraz je to take výnimočne a určite za to môže ten gynex naposledy som tak mala možno pred 10timi rokmi 😀😀

bambulka711
19. jan 2024

@nikol114 mne tak rozhádzala cyklus alchemilka. Ale musím sa priznať, asi aj psychika v tom zohráva úlohu, lebo kým sme sa nesnažili, všetko bolo ok.

dracik07
19. jan 2024

@nikol114 skús ho vysadiť a uvidíš. Ale môže to byť aj tým gynexom

@bambulka711 ani nestras ja som ju teraz začala piť od 1dc.

nikol114
19. jan 2024

@bambulka711 to ti verím ta psychika robí svoje ja som v apríli s tým sekla ani som nemerala bt ani nič som nebrala akurát som si znacila kedy bola mrcha 😀 potrebovala som si od toho oddýchnuť a každý mesiac ako som pozorovolala nohe nepresvihli sme to ? A to čakanie ach bože. Teraz som už viac uvoľnená a povedali sme si tento rok bude náš. A verím a dúfam že sa to podarí

nikol114
19. jan 2024

@dracik07 už som ho vysadila ale stále mám nejaké nutkanie niečo na podporu brat som rozmýšľala inofolic alebo fertiprona ale tiež sa bojím že mi zase niečo takto rozhadze 😀

kristinkaris
19. jan 2024

@bambulka711 s alchemilkou mám tiež zle skúsenosti jedine pozitivum bolo keď mi dlho meškali som ju pila aby som privodila ms tak na to zaberala :D

dracik07
19. jan 2024

@kristinkaris to ste ma moc nepotešili 🙄😔
@bambulka711

kristinkaris
19. jan 2024

@dracik07 neboj tebe môže účinkovať super ☺️ veľa žien si ju pochvaľuje a rovnako aj ten gynex 🙂

katariiinkaa
19. jan 2024

Ahojte, tak konečne som sa dočkala 🙏

kristinkaris
19. jan 2024

@katariiinkaa 🍀🍀🍀🍀o program postarané

dracik07
19. jan 2024

@katariiinkaa tej je supeeeerer 😍😍😍👍. Na víkend máte program jasny 😁❤️🙏🍀

katariiinkaa
19. jan 2024

@kristinkaris @dracik07 tak tak 🙏 už sme začali radšej včera lebo mala som pocit že sa niečo deje, tak nakoniec dobre že som dala na intuíciu haha 😂

nikol114
19. jan 2024

@katariiinkaa no krásne pozitívny 🍀 prosím ta čo sú to za testy ? Ja používam woman secret ale podľa mna majú asi slabšie farbivo

katariiinkaa
19. jan 2024

@nikol114 sú z amazonu 🙂 tuším že som ich videla najprv u @kristinkaris (snáď sa nemýlim 😅). Je ich v balení 50ks ovulačných a 20 tehotenských a vyšlo to nejakých 21€ cca. https://www.amazon.de/-/cs/gp/product/B00DOJG6R...

kristinkaris
19. jan 2024

@katariiinkaa nemýliš ☺️ a som rada že si s nimi spokojná ☺️

nikol114
19. jan 2024

@katariiinkaa jej ďakujem krásne super cena ďakujem za link určite si ich objednam 🍀

dracik07
19. jan 2024

@katariiinkaa
@kristinkaris za koľko vám prišli? A poštovné je aké?
Ja som rozmýšľala z tade niečo iné objednať, tak ak si dám do košíka viac veci tak mi to príde v jednom balíku či je to ako Aliexpress viac predajcov v jednom eshope?

katariiinkaa
19. jan 2024

@dracik07 myslím že to prišlo cca za týždeň, poštovné bolo okolo 5€. Netuším vôbec ako je to keď si objednáš viac vecí, objednávala som iba toto.

kristinkaris
19. jan 2024

@dracik07 prišlo mi to naraz 🙂 a do týždňa tam aj uvádzajú termín doručenia zatiaľ mi vždy presne prišli ako určili

kristinkaris
19. jan 2024

@dracik07 ale ja objednávam iba cez nemecky Amazon 🙂

nikol114
19. jan 2024

Inak žienky máte niektorá skúsenosť s inofolic alebo fertiprona ?

kristinkaris
19. jan 2024

@nikol114 inofolic je super ak máš nepravidelne cykly 🙂

dracik07
19. jan 2024

@kristinkaris môžem sa spýtať prečo iba z DE?

kristinkaris
19. jan 2024

@dracik07 nemusis platiť clo keďže de je v rámci eu a vychádza aj lacnejšie poštovné

dracik07
19. jan 2024

@kristinkaris
@bambulka711 a môžem sa spýtať čo vám spôsobovalo ak ste pili Alchemilku?

kristinkaris
19. jan 2024

@dracik07 no keď som pila ako ty od 1dc tak mi predĺžila cyklus na 40 dni a v strede cyklu som spinila týždeň… naopak keď mi ms nechodila a začala som ju piť napr 30DC tak ms prišla 🙂

dracik07
19. jan 2024

@kristinkaris a ms si mala normálnu či aj tu ti predĺžilo?
Ako som písala vyššie pijem ju od 1dc. Ms je oproti tým predtým oveľa slabšia. Trvalá v podstate 3 dní . Od 3 DC večer až do včera podvečera nič a večer trošku akobyzo dve kvapky, zase nič a dnes zase naobed 2 kvapky. Môže to byť tou Alchemilku?
Rozmýšľam či to nie je ňou a či ju neprestanem pit

nikol114
19. jan 2024

@kristinkaris a je jedno kedy ho začnem užívať ?