Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katariiinkaa @dracik07 "máme" krásnych 22 mm a o zábavu na nasledujúce 2-3 večery postarané, keďže mne praskajú pri 23-26 mm 😊 test bol ešte negatívny, ale posichrujeme to dnes.
@bambulka711 supeer 😍 držím palčeky!
@katariiinkaa @dracik07 a test to potvrdzuje, najneskôr zajtra bude úplne pozitívny 😊
@bambulka711 parádne to vyzerá 😍
@katariiinkaa no dúfam, mňa ovulácia bolí dosť, takže sa vždy teším, keď je po nej a hlava aj telo si oddýchnu 🙂
@bambulka711 Aspoň vieš že ovu bola 🙂
tak to vyzerá že program po večeroch máte jasný 🥰. Tak nech vám to konečne vyjde, samozrejme aj všetkým ostatným 🙏🙏🙏🍀❤️
@dracik07 no, ja ale neviem, kedy pri tých bolestiach je, lebo to mám kľudne aj 2 týždne. Ale tak, teraz aspoň lekár potvrdzuje tieto 2 mesiace 🙂 ja myslím, že bude dnes v noci alebo zajtra, takýto test mám teraz a to iba po hodine, čo som na WC nebola.
@bambulka711 krásny test 🥰
@bambulka711 zajtra doobeda by už mohol byť pozitivny ✊🍀
@kristinkaris @dracik07 dakujem, uvidíme zajtra, či ešte stmavne, ale už sme dnes poistili 🙂 u mňa je riziko čakať až na úplne pozitívny, lebo ja mám ovulku okamžite po ňom, do 12 hodín už lekár vidí žlté teliesko.
@bambulka711 veď radšej skôr, kamoši prežijú pár dní a počkajú si 😉
Zajtra mi majú prísť testy, tak som zvedavá. Či bude opäť na 10dc pozitívny alebo sa mi tou Alchemilku posunie (dúfam že nie). Posledný 3 cykly bol vždy na 10dc ovu test pozitivny
@dracik07 ja som už taká opatrná v tej životnosti. Lekárka povedala, že v našom veku vajíčko 12 hodín a spermošky 24 hodín 😥 preto si to takto v období ovulácie aj šetríme, aby sme v danom čase boli pri chuti 🙈
@dracik07 a prečo piješ alchemilku, keď máš ok ovulku? Ktorý DC si?
@bambulka711 dnes 8dc
@dracik07 tak to možno budeme odpočítavať aj spolu.
@bambulka711 super 🙏🏻👏 aj poistené, držím palce 🤞 dnes testujes?
@majoralka sme podobne ja 5DC 😊
@bambulka711 ten je mega 😍, tak čakáme info 🙂
Ako čítam tak tento mesiac nás je tu veľa čo bude nečakať ms rovnako 🥰
@ersp držím palce 😊
@bambulka711 ďakujem 🙂a ty ako uz si bola u lekara? 🙂
@ersp áno, 23 mm. Ale už ma prestali bolieť kríže, tak možno už aj prebehla a večer len poistíme 🙂

@bambulka711 čakáme info 🙂