Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bambulka711 myslim ze uz asi si na vrchole a uz len nech gyn potvrdi spravnost testu 🙂
@ersp no dnes bol zlatý, sa hneď pýtal, že čo test povedal 😂😂
Koľko dní alebo kefy pred ovulaciou začínate cítit vaječníky?
@bambulka711 heh aspon akcepruje aj testy, vela gyn testy a teplotu ma v pazi
@dracik07 ja cítim kľudne aj 10 dní, podbruško aj kríže. V deň ovulácie je to najhoršie, potom ako keby uťal a mám kľud.
@ersp tak, my to máme overené, že mi to funguje. Ale v CAR tiež povedala, že ona ich neuznáva. A potom sa sekla tak, že keby sme išli na inseminaciu, tak vyhodíme 200e von oknom 🙈 odhadla ovulku na minulý pondelok 😂😂😂
@bambulka711 to si pamatam...ako je to nanic co ti poviem, keby to mohlo byt na gombik, hned by bol zivot lahsi 🙂
@ersp to áno, ale myslím si, že takto hrubo by sa seknúť nemala. Ak pôjdeme na IUI, tak si to dám určite nezávisle skontrolovať aj môjmu lekárovi.
@bambulka711 to až tak dlho 😲
Podľa mňa najlepšia kombinácia aby si žena na 1000%bola istá že prebehla ovu bola: ovu testy + BT +folikumetria. Aj každý druhy deň, vtedy by to nemohla prepast
@dracik07 áno, tento mesiac ma bolí od nejakého 7DC a už som 18DC, ale už to ustupuje, tak snáď už prebehla a večer iba poistíme. A presne, ja meriam, testujem aj folikulometria, od 20 mm chodím denne. Ale napríklad dnes som zle spala a teplota vyskočila. Keby nerobím testy a nechodím na folikulometriu, už by som si myslela, že prebehla ovulka.
@bambulka711 už to len dnes poistiť a zajtra potvrdiť že ovu prebehla a najdlhšie čakanie pred vami
@bambulka711 tak ak sa bezne takto sekaju sa nedivom ze je uspesnost iui na urovbi 10%..
Keďže dnes prišli testy tak som začala testovať. A rozmýšľam keďže posledné 3 cyklusy boli pozitívne na 10dc. Tak či už dnes mám muža trochu provokovať (nevravím mu kedy mám ovulaciu aby bol v klude) alebo ešte aspoň do zajtra počkať a potom skúsiť.
Cez týždeň zaspí dosť rýchlo keďže vstáva okolo 4:00, tak je večer ko a nie každý deň sa mi to podarí.
Testovala som doobeda a večer o 18:00 a celkom pekne ztmavol
@dracik07 no, mne úplne bolesti prestali, takže už fakt len poistiť 🙂
@ersp veď toto, ja som vtedy zostala ako obdarená u môjho lekára, lebo som čakala, že bude mať 20-22 mm a on mi zadrel, že 12 mm 🙈
@dracik07 a dnes si kolky DC ? ☺️
Ahojte , dnes som aj ja bola u doktora a pichol mi vyvolávačku
@bambulka711 zlatého doktora máš 😀 môj sa má zase pýta že ako teplota 😂😂
@kristinkaris dnes 9dc
@dracik07 no podľa mňa sú veľmi slabé ešte. Máš to nejako odsledované, že koľko po pozitívnom teste máš ovulku?
@nikol114 no, tak aspoň, že tak, veď ty si mala ten cyklus strašne dlhý.
A doktor hej, myslím, že ani chlap ma nevidel toľkokrát nahú, čo on za posledné 3 mesiace 😂🙈
@bambulka711 dobré ráno možno praskol niekedy v noci alebo praskne dnes 🙂
@aga1997 dobré ráno aj tebe. No dúfam, len som podľa toho, že mi prestali bolesti, bola presvedčená, že praskol včera cez deň 🙈 a dnes teplota dole a to som moc nenaspala.
Dobré ránko,
@bambulka711 podľa mňa ti zajtra BT pôjde hore
@dracik07 veď uvidíme, čo povie lekár, keď sa k nemu dopravím. Lebo mne teplota vyskakuje hneď hore... Nejaká som pokazená 😂
@bambulka711 že pokazená 😆
@bambulka711 ahoj a ešte ho mám :( ale dnes moja teplota vyskočila nechápem
@nikol114 podľa mňa ti pichol progesterón, aby si telo myslelo, že bola ovulácia a do 2 týždňov by si mala menzes dostať.
@bambulka711 ďakujem za vysvetlenie ❤️Môže to byt ach už som z toho na nervy 😀
@nikol114 nečudujem sa, toto je hrozné tieto čakačky stále. Keby tak človek videl do seba. Ale pri takomto dlhom cykle by som to ja riešila určite nejako.

@majoralka
@ersp
@dracik07 dnes na obed takýto test. Už dnes testovať nejdem, zajtra ráno lekár opäť, uvidíme. Pozitívnejšie už to nebude, tak škoda míňať ďalšie testy.