icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aga1997
26. jan 2024

Dobré ránko ja dnes výskok so výšin :( asi na mna niečo lezie ;( dufam ze to cez vikens vylezím kedze pondelok mam ist do Car ;(

sandra299
26. jan 2024

@bambulka711 komu niet rady, tomu niet pomocí. Načo vôbec chodíš k Dr keď si sama ordinujes? Ako gyn Dr ti poviem he tvoj lekár zrejme ma dôvod na dávku akú ti kázal. Podľa toho čo tu píšeš to bude preto, že si už z pohladu biológie na tehotenstvo stará/starsia, špiníš a máš problem s otehotnením. V týchto prípadoch sa nasadzuje odzaciatku vysoká dávka, obzvlášť ak chce žena otehotnieť. Zabezpečuje to primerane vysokú sliznicu, vlhkosť a teplotu na uhniezdenie a udržanie Vajicka….ale čo chcieť od ženy čo si sama ordinuje ako uzná za vhodne a píše na internet o sexuálnej nevladnosti svojho partnera…každopádne good luck. Držím prsty nech si to vyjde, avšak nehadz sama sebe pod nohy polena a bude to ľahšie

bambulka711
26. jan 2024

@patulka2 podľa mňa to bolo ten 16DC, ale pokiaľ nerobíš ešte aj testy, príp. sono, asi to s istotou nikto nezistí už. V každom prípade držím palce 🙂

katariiinkaa
26. jan 2024

Dobré ránko, ja dnes takto 🙏

aga1997
26. jan 2024

@aga1997 neviem preco mi nepridalo foto ;(

linda5678
26. jan 2024

Ahojte, nejde mi to tu od rana nahrat. Moj graf takto, tusim dnes je den vyskokov 😀

bambulka711
26. jan 2024

@linda5678 ja to dorovnám teda, 2DPO a prepad 😂

sandra299
26. jan 2024

@bambulka711 to je ten progesteron nízky

bambulka711
26. jan 2024

@sandra299 a ty si bola u toho doktora so mnou? Keď máš taký prehľad, tak určite vieš, že som bola na odberoch a robili mi hormonálny profil a progesterón a všetko ostatné mám úplne v poriadku. A určite teda vieš aj to, že ho mám brať preventívne až od 3DPO a dnes som len 2DPO. A som si istá, že vieš aj to, že noc predtým som spala len 3 hodiny, aj to zle, preto taký výskok. Skús si, prosím, nájsť inú zábavu ako trollovať ;)

majoralka
26. jan 2024

Ahojte, tak ja som až dnes s mojou teplotou spokojná 😁 moja predovulačná 👍🏻 ovulka sa blíži, mám toľko egg hlienu, že môžem rozdávať 🙈😂 asi vymažem aj tú včerajšiu teplotu 😆

sandra299
26. jan 2024

@bambulka711 aaaach jaj bambulka bambulka. Ako sa hovori, sami sme si strojcom svojho stastia 🙂 mne to vysvetľovať nemusíš, ja som to vyštudovala. 😉 ale ty zrejme vies tieto veci lepšie než ľudia čo to študovali..potom im to povysvetluj aj v CAR

dracik07
26. jan 2024

@sandra299 moc sa do takýchto debát nezapajam ale nehnevaj sa. Ak si gynekológ tak ti to nikto neberie že sa do toho význas a vieš čo píšeš. Ale mohla si zvoliť krajší spôsob ako to vysvetliť.
Ani sem nechodíš a neprispievajú a zrazu sem "vtrhnes ako veľká voda"
Ženy čo tu prispievajú sa už trošku poznajú, povzbudzujú ....
Prepáč ale nemyslím to v zlom 😉

kristinkaris
Autor odpoveď zmazal
kristinkaris
26. jan 2024

@sandra299 radšej sa nevyjadruj lebo zjavne nevieš čo píšeš 🤣 pani doktorka

katariiinkaa
26. jan 2024

Dievčatá nedalo mi to a skúsila som spraviť aspoň ovulacny nech mám dušu napokoji ale nech nemíňam zbytočne tehu testy a pozrite ako vyšiel. Dnes 6/7dpo.

matumo
26. jan 2024

@katatiiinkaa ja som mala takýto ovu test keď som otehotnela..ak nebude blednut vyzerá to nádejne 🙏

katariiinkaa
26. jan 2024

@matumo nevies prosím koľko dpo si bola keď si ho takýto mala? Respektíve kedy ti potom vyšiel pozitívny tehu? Mne aj teplota dnes stúpla, ale to mohlo byt spôsobené samozrejme čímkoľvek.. len mi to nedalo a musela som skúsiť spraviť aspoň ovu 🫣

matumo
26. jan 2024

@katariiinkaa bola som po 3IUI a pichnuti ovitrillu ale ak si dobre spomínam tak 11-12dpi

matumo
26. jan 2024

@katariiinkaa tehu test som mala stále stále keďže bol ovitrill, ktorý mal vyprchnut po 10 dňoch..tak som skúsila neskôr ovu test a ten bol pozitívny.. nakoniec som spravila na 13 dpi tehu a bol pozitívny ešte viac ako počas 10 dnoch

katariiinkaa
26. jan 2024

@matumo ďakujem 🙏 ešte je aj tak dosť skoro, tak som zvedavá ako to bude pokračovať všetko

katariiinkaa
27. jan 2024

Dobré ránko baby, teplota stále pomaličky rastie 🙏

majoralka
27. jan 2024

Bre ranko, tak ja klesam a klesam 🙈🙃 z prvej teploty 37,43 až takto 😁

bambulka711
27. jan 2024

@katariiinkaa @majoralka dobre ránko, ja pomaličky ale isto stúpam 😊 @majoralka, to bude nejaká superovulácia!

ersp
27. jan 2024

Graf sice pekny, ale testy biele, uz zacinam riadne citit aj krize, takze progesteron uz vever nedavam a cakam na ms...

katariiinkaa
27. jan 2024

@ersp akú dlhu lf mávaš? Graf je naozaj veľmi pekný.

majoralka
27. jan 2024

@bambulka711 tak už len odratávaš a čakáš 🤗🙏🏻👍🏻👏🤞 pekne ide hore 😇
No to teda bude 🙈 budeme sa tento víkend tulkať k sebe, keďže v týždni som bola KO 😆🙃

ersp
27. jan 2024

@katariiinkaa 14-16..bez progestoru 16 a s zalezi aj ako ho vysadim...

bambulka711
27. jan 2024

@majoralka tak sa pekne tulkajte, my máme prestávku, keďže sme sa túlili 3 dni po sebe 😂
A zaujímavé, že nejak tento mesiac neodrátavam. V práci blázinec, tak nestíham ani myslieť. Doma meníme nábytok, tak po práci IKEA a skladám a padám do postele... Dúfam, že to prebehne rýchlo tento mesiac 🙂

bambulka711
27. jan 2024

@ersp ja som minulý mesiac dostala, aj keď som brala progesterón, len mi oddialil a nemala som špinenie 🙂

ersp
27. jan 2024

@bambulka711 ja uvazujem ze pre istotu tiez ho neham este mozno den a pri najhorsom pridu kramy aj tak 🙂 a ak vravis ze spinenie si nemala tak to skusim, bo minuly cyklus som tyzden po progesterone dostala ms, 3 dni spinila a kramy mala 9 dni