Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 tak, mne to príde úplne zbytočné testovať tak skoro. Akože, jasné, že by som chcela vedieť čo najskôr, ale aj tak to človek neurýchli. Naozaj sa snažím to čo najviac vytesniť a celkom sa mi darí 🙂 môžeme testovať spolu toho 6.-7.2 🙂
@bambulka711 super 👍, ešte mať tvoju trpezlivosť 🙄
Môžeme ale ako sa poznám ja nevydržím 🤐😔😁
@dracik07 neviem, či by som to nazvala trpezlivosťou... Skôr som pochopila, že testovať už 8dpo nemá zmysel a je to iba sklamanie zbytočné.
@aga1997 veľmi sa s tebou teším 🙏 😍
@katariiinkaa niečo sa mi tam zdá, ale skús odfotiť bez blesku
@dracik07 testy som už vyhodila 🙁 zbytočne potom chodím okolo nich a špekulujem. Robila som ráno ešte aj easyhome, tak toto je fotka bez blesku. Ale ťažko povedať či to nei je len kanalik. Tieto testy skúšam prvýkrát, takze možné je všetko.
Dobre ranecko žienky , konečne hlásim 1DC 🙏
Ahojte, meriam si BT prvý mesiac, cyklus mávam viac menej 28dňový a už vyše 2 rokov sa snažíme. Tento víkend sme boli vo wellnesse a BT mi dosť klesla, už som myslela, že príde mrcha skôr, no dnes to vystúpilo. Môže byť, že sa nám to konečne podarilo, alebo ten pokles mohol spôsobiť wellness? Dostať mám až v stredu a včera, keď som testovala, tak bol test úplne biely, žiaden duch. Tak sa chystám najskôr až v stredu testovať.
@majoralka @dracik07 ďakujem 🥰už len to dobojovať do štastného konca aj vám velmi držím palce aby sme sa stretli v termínovkách ;)
@katariiinkaa nieaký tieň sa mi tam marí tak dúfam že posilnie ;) . .... ja som volala do centra tak že nemáme chodiť a volala som svoju doktorovi tak nasadil progesterón a mám príst budúci týžďeň ;) už som oznámila aj mužovi ten vôbec nechápal ked dostal takéto prekvapko hned ako oči otvoril ;) hned ho prebralo 🤣🤣
@aga1997 to je kráásne 😍
@katariiinkaa najradšej by som mu to dala takto na valentína ale to by som nevydržala 🤣už tie tri dni som mala čo robit ;)
@dracik07 ďakujem, dúfam, že to bude dobré 😊 skúsim v stredu test. Ako tento cyklus je celkovo nejaký iný už od ovulácie, oproti všetkým za tie vyše 2 roky, aj keď som si niekedy myslela, že sa podarilo a mala príznaky. Tak uvidím či len niečo nové si telo pre mňa pripravilo, alebo sa konečne podarilo 😊 50 na 50, len ktorá 50 bude tá víťazná 😃
Ahojte, ja uz som v nedelu vysadila progesteron a cakam na ms, po dohode z gyn ideme s muzom do car v polke februara a uvidime co nam povedia, lebo ani neviem co nas tam caka 😀

@dracik07 nerobím pretože mám PCOS a veľmi to skresľuje