icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veri12345
1. feb 2024

@katariiinkaa @linda5678 a aj ostatné, musíme znovu pozbierať sily a ísť ďalej a aj napriek mnohým nezdarom sa snažiť znovu a zas. Raz sa to predsa musí podariť!!! 🤨 Snáď tá všetka energia a to množstvo sĺz, ktoré boli plné smútku, tak neostane len smútkom, ale premení sa na slzy šťastia s bruškom a následne drobčekom. Veď sme silné ženy, ktoré zvládnu všetko. Aj keď nechápem, prečo u niektorých to šťastie prichádza až po toľkých rokoch trápenia sa kvôli tomu 😞🥺
Držím palce nám všetkým, aby sa //🤰🤱 stali realitou ❤️‍🩹❤️🙏

bambulka711
1. feb 2024

@linda5678 @katariiinkaa @veri12345 @dracik07 dnes je nejaký čudný deň, ja revem od rána a neviem prečo :(

ersp
1. feb 2024

@bambulka711 tehotna? 😉

ersp
1. feb 2024

@katariiinkaa stale je nadej kym nedojde ms, ale viem ako sa citis ja som v takom stave bola pred tyzdnom, chudak chlap mal taku hubovu polievku (3 mesiace sa objednaval na spermiogram) ze do 2 hodin sa objednal aj s terminom...musime ist dalej, my mame aspon 4 rocneho certika, ale rad by mal surodenca aj on..

dracik07
1. feb 2024

@bambulka711 žeby hormóny?
Ja som pri prvom bola neskutočný placko, všetko má rozplakalo a to som ešte ani termín ms nemala. Až sa má muž spýtal či nie som tehu. Tak mi dal chrobáka do hlavy, a na druhý deň kúpila test a..... Boli //, len škoda že to aj rýchlo skončilo a musela na kurte 😭
Ale samozrejme nechcem ti dávať falošné nádeje, no u mňa to bolo takto. Tak len dúfam že to bude aj váš prípad 🙏🙏🙏

bambulka711
1. feb 2024

@ersp to je ešte skoro, som len 8dpo, testovať budem až v pondelok :(
@dracik07 našťastie nemám testy pri sebe a tu ani nemám kde kúpiť, tak to už počká do pondelka. Ale na príznaky je skoro, to skôr to na mňa doľahlo, keď som kopec deti videla na svahu.

samuel06
1. feb 2024

Ahojte, veľmi sem neprispievajú, ale sem tam pozriem či nejaké nové tehuľky nepribudli.
Všetkým ktorým sa podarilo a čakajú Mimi, gratulujem a prajem bezproblémové tehotenstvo 🤰nech na jeho konci sa dočkáte krásneho a zdravého bábätka🤱

Ale chcela som sa spýtať, tak možno mi budete vedieť poradiť🙏
Dnes som asi 7-8dpo. A dnes som spozorovala hrudkovity výtok 🤦😔 nič ma nebolí, nepáli, nesvrbi a nie je ho zatiaľ vela. Môže to ovplyvniť aj BT?
Samozrejme pôjdem zajtra do lekárne, nakoľko sa mi dnes nedalo

linda5678
1. feb 2024

@bambulka711 moze byt a to prave skoncil vraj najdepresivnejsi mesiac 😀 Asi to mame kazda inac a verim, ze to teda nebude tvoj pripad, no u mna je smutok a plac jasne pms 🙈

bambulka711
1. feb 2024

@linda5678 nezvyknem mávať PMS, ale ani si nemyslím, že je to nejaký príznak... Len smútok.

dracik07
1. feb 2024

@bambulka711 asi to všetko na teba doľahlo

bambulka711
2. feb 2024

@dracik07 asi hej. Niekedy ma prepadá taká myšlienka, že asi to tak má byť, že sa nedarí. Že nemáme byť rodičia...

dominka2611
2. feb 2024

Dobre ranko žienky 🩷 ja dnes takto mierny pokles. Myslite si, že ten pokles je ok ? Nemusí ešte znamenať zatiaľ menštruáciu.

dracik07
2. feb 2024

Dobré ránko,
@dominka2611 záleží akú dlhú máš LF. Niekomu teplota klesá postupne a niekomu až v deň ms.
Ja osobne si nemyslím že ten pokles je veľký. Uvidíš zajtra aká bude teplota

dracik07
2. feb 2024

Ja dnes takto

katariiinkaa
2. feb 2024

Dobré ránko, dnes 13dpo. Zajtra očakávam ms.

matumo
2. feb 2024

Dobre ráno, zatiaľ to vyzerá celkom fajn

dracik07
2. feb 2024

@katariiinkaa to mi je ľúto 😭😔

katariiinkaa
2. feb 2024

@dracik07 včera som si poplakala, dnes už je dobre 🙏 hlavne nech už príde ms nech môžme začať odznova

jankasvo
2. feb 2024

Baby ja dnes ovulacia, no nevieme to poistiť naposledy v stredu v noci, myslíte že to stačí? Som z toho sklamaná, ale tieto plánované styky to je hrozné.

majoralka
2. feb 2024

Ja dnes takto, 4dpo 🙃 čakám na kontrolu u gyn, som zvedava ako cysta a som nervózna 😔

majoralka
2. feb 2024

@katariiinkaa to mi je ľúto 😢😕

adules
2. feb 2024

@katariiinkaa mne dnes teplota poskočila, ale tiež nedávam nádej lebo ma prestávajú bolieť prsia... Ja mám 15 dňovu LF čiže čakám mrchu v pondelok/utorok. Dnes posledný deň progesterón zajtra spravím test. A reči typu asi nemám byť mama už nevrav, každá chce byť mama a niekedy už fakt rozmýšľam nad tým, že asi to blokujeme psychikou, lebo veľmi po Tom túžime, ale aj viem, že sa na to nedá prestať myslieť.

bambulka711
2. feb 2024

@jankasvo stačí, ak sa má podariť, tak dva dni pred stačí. A viem, o čom hovoríš, u nás tiež plánované lekárom, ale tento mesiac sme boli úspešní všetky tri dni pred ovu. Teplota zatiaľ takto.

pet888
2. feb 2024

@adules psychika ma velky vplyv na otehotnenie a naozaj ten stres a stresovy hormon to dost blokuje😕Ja som kvoli tomu prestala merat bazalku po ovulacii,lebo je to velky stres z toho,aka bude teplota a clovek to ma furt v hlave..najlepsie je sa snazit co najviac presunut pozornost inam a nechat prirodu pracovat ako ma❤️Aj tie ovulacne testy su zbytocnost,dalsi stres,nech sa muz a zena miluju pravidelne a vtedy nehrozi minutie ovulacie.A aspon to nebude “produkovanie” dietata,ale uzivanie si lasky a intimity.

adules
2. feb 2024

@pet888 ja viem, ale tiež to nedokážem potlačiť, na mňa troška tlačí aj lekár, nakoľko sestra pred troma rokmi schytala rakovinu maternice a všetko muselo von a mne ako prevenciu hormonálne teliesko a nesúhlasila som tak povedal dám vám čas do 35tky a tu už mám. K tomu zistili nepriechodný vajcovod a to už je podvedomie tak na infikované , že dovi dopo. Partner robí na trojzmenku, čiže keď má nočné nič z toho. Poobedne to málokedy, čiže u nás sa to fakt planuje.

linda5678
2. feb 2024

@adules to bolenie prs vobec nemusi nic znamenat este 😊 Mna napr. vzdy pred ms bolievaju, najma tak zboku a potom den-dva pred tym ako pride ms prestanu, teda uz som vedela, ze pride, bol to taky moj “indikator” 😂 A v cykle ked som otehotnela, tak presne tak isto, uplne ako cez kopirak, aj som si to tak zaznacila do appky. A o tri dni na to pozit.test. Odvtedy sa nesnazim hladat priznaky ziadne 🙈😅

jankasvo
2. feb 2024

@bambulka711 nakoniec sa podarilo poistiť, ale je to hrozne stresujúce, keby som nebola stimulovana liekmi tak ešte poviem že dobre, ale takto nechcem to zbytočne premrhať chápeš 😁 krásny graf aku mas dlhú lf?

bambulka711
2. feb 2024

@jankasvo ja úplne chápem, tiež som stimulovaná a budúci mesiac IUI by sme chceli, tak budem tiež... Väčšinou 11-12 ale beriem progesterón a ten vysádzam až 13DPO.

jankasvo
2. feb 2024

@bambulka711 tak držím palce aby ste nemuseli na IUI, ale podarilo sa teraz. Mne vravela dr že mám robiť test až na 14dpo a ak vtedy bude negativny až potom vysadiť progesteron, asi záleží aj od lekára

bambulka711
2. feb 2024

@jankasvo no môj sa v tom veľmi nevyznal, aj kvôli tomu progesterónu komusi volal. Tak potiahnem aj ja do 14dpo, nech to nevysadim predčasne... Možno aj preto minulý mesiac nakoniec čiarka zmizla a prišiel menzes...