Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@linda5678 @katariiinkaa @veri12345 @dracik07 dnes je nejaký čudný deň, ja revem od rána a neviem prečo :(
@bambulka711 tehotna? 😉
@katariiinkaa stale je nadej kym nedojde ms, ale viem ako sa citis ja som v takom stave bola pred tyzdnom, chudak chlap mal taku hubovu polievku (3 mesiace sa objednaval na spermiogram) ze do 2 hodin sa objednal aj s terminom...musime ist dalej, my mame aspon 4 rocneho certika, ale rad by mal surodenca aj on..
@bambulka711 žeby hormóny?
Ja som pri prvom bola neskutočný placko, všetko má rozplakalo a to som ešte ani termín ms nemala. Až sa má muž spýtal či nie som tehu. Tak mi dal chrobáka do hlavy, a na druhý deň kúpila test a..... Boli //, len škoda že to aj rýchlo skončilo a musela na kurte 😭
Ale samozrejme nechcem ti dávať falošné nádeje, no u mňa to bolo takto. Tak len dúfam že to bude aj váš prípad 🙏🙏🙏
Ahojte, veľmi sem neprispievajú, ale sem tam pozriem či nejaké nové tehuľky nepribudli.
Všetkým ktorým sa podarilo a čakajú Mimi, gratulujem a prajem bezproblémové tehotenstvo 🤰nech na jeho konci sa dočkáte krásneho a zdravého bábätka🤱
Ale chcela som sa spýtať, tak možno mi budete vedieť poradiť🙏
Dnes som asi 7-8dpo. A dnes som spozorovala hrudkovity výtok 🤦😔 nič ma nebolí, nepáli, nesvrbi a nie je ho zatiaľ vela. Môže to ovplyvniť aj BT?
Samozrejme pôjdem zajtra do lekárne, nakoľko sa mi dnes nedalo
@bambulka711 moze byt a to prave skoncil vraj najdepresivnejsi mesiac 😀 Asi to mame kazda inac a verim, ze to teda nebude tvoj pripad, no u mna je smutok a plac jasne pms 🙈
@linda5678 nezvyknem mávať PMS, ale ani si nemyslím, že je to nejaký príznak... Len smútok.
@bambulka711 asi to všetko na teba doľahlo
@dracik07 asi hej. Niekedy ma prepadá taká myšlienka, že asi to tak má byť, že sa nedarí. Že nemáme byť rodičia...
Dobré ránko,
@dominka2611 záleží akú dlhú máš LF. Niekomu teplota klesá postupne a niekomu až v deň ms.
Ja osobne si nemyslím že ten pokles je veľký. Uvidíš zajtra aká bude teplota
@katariiinkaa to mi je ľúto 😭😔
@dracik07 včera som si poplakala, dnes už je dobre 🙏 hlavne nech už príde ms nech môžme začať odznova
Baby ja dnes ovulacia, no nevieme to poistiť naposledy v stredu v noci, myslíte že to stačí? Som z toho sklamaná, ale tieto plánované styky to je hrozné.
@katariiinkaa to mi je ľúto 😢😕
@katariiinkaa mne dnes teplota poskočila, ale tiež nedávam nádej lebo ma prestávajú bolieť prsia... Ja mám 15 dňovu LF čiže čakám mrchu v pondelok/utorok. Dnes posledný deň progesterón zajtra spravím test. A reči typu asi nemám byť mama už nevrav, každá chce byť mama a niekedy už fakt rozmýšľam nad tým, že asi to blokujeme psychikou, lebo veľmi po Tom túžime, ale aj viem, že sa na to nedá prestať myslieť.
@jankasvo stačí, ak sa má podariť, tak dva dni pred stačí. A viem, o čom hovoríš, u nás tiež plánované lekárom, ale tento mesiac sme boli úspešní všetky tri dni pred ovu. Teplota zatiaľ takto.
@adules psychika ma velky vplyv na otehotnenie a naozaj ten stres a stresovy hormon to dost blokuje😕Ja som kvoli tomu prestala merat bazalku po ovulacii,lebo je to velky stres z toho,aka bude teplota a clovek to ma furt v hlave..najlepsie je sa snazit co najviac presunut pozornost inam a nechat prirodu pracovat ako ma❤️Aj tie ovulacne testy su zbytocnost,dalsi stres,nech sa muz a zena miluju pravidelne a vtedy nehrozi minutie ovulacie.A aspon to nebude “produkovanie” dietata,ale uzivanie si lasky a intimity.
@pet888 ja viem, ale tiež to nedokážem potlačiť, na mňa troška tlačí aj lekár, nakoľko sestra pred troma rokmi schytala rakovinu maternice a všetko muselo von a mne ako prevenciu hormonálne teliesko a nesúhlasila som tak povedal dám vám čas do 35tky a tu už mám. K tomu zistili nepriechodný vajcovod a to už je podvedomie tak na infikované , že dovi dopo. Partner robí na trojzmenku, čiže keď má nočné nič z toho. Poobedne to málokedy, čiže u nás sa to fakt planuje.
@adules to bolenie prs vobec nemusi nic znamenat este 😊 Mna napr. vzdy pred ms bolievaju, najma tak zboku a potom den-dva pred tym ako pride ms prestanu, teda uz som vedela, ze pride, bol to taky moj “indikator” 😂 A v cykle ked som otehotnela, tak presne tak isto, uplne ako cez kopirak, aj som si to tak zaznacila do appky. A o tri dni na to pozit.test. Odvtedy sa nesnazim hladat priznaky ziadne 🙈😅
@bambulka711 nakoniec sa podarilo poistiť, ale je to hrozne stresujúce, keby som nebola stimulovana liekmi tak ešte poviem že dobre, ale takto nechcem to zbytočne premrhať chápeš 😁 krásny graf aku mas dlhú lf?
@jankasvo ja úplne chápem, tiež som stimulovaná a budúci mesiac IUI by sme chceli, tak budem tiež... Väčšinou 11-12 ale beriem progesterón a ten vysádzam až 13DPO.
@bambulka711 tak držím palce aby ste nemuseli na IUI, ale podarilo sa teraz. Mne vravela dr že mám robiť test až na 14dpo a ak vtedy bude negativny až potom vysadiť progesteron, asi záleží aj od lekára
@jankasvo no môj sa v tom veľmi nevyznal, aj kvôli tomu progesterónu komusi volal. Tak potiahnem aj ja do 14dpo, nech to nevysadim predčasne... Možno aj preto minulý mesiac nakoniec čiarka zmizla a prišiel menzes...

@katariiinkaa @linda5678 a aj ostatné, musíme znovu pozbierať sily a ísť ďalej a aj napriek mnohým nezdarom sa snažiť znovu a zas. Raz sa to predsa musí podariť!!! 🤨 Snáď tá všetka energia a to množstvo sĺz, ktoré boli plné smútku, tak neostane len smútkom, ale premení sa na slzy šťastia s bruškom a následne drobčekom. Veď sme silné ženy, ktoré zvládnu všetko. Aj keď nechápem, prečo u niektorých to šťastie prichádza až po toľkých rokoch trápenia sa kvôli tomu 😞🥺
Držím palce nám všetkým, aby sa //🤰🤱 stali realitou ❤️🩹❤️🙏