icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pet888
2. feb 2024

@adules rozumiem a dost ma mrzi pristup lekarov,ako keby to vieme urychlit,skor ten ich tlak to este oddialuje😏Drzim moc palce,nech sa zadari✊✊✊

jankasvo
2. feb 2024

@bambulka711 veru, nič s tým nepokazime maximálne si trošku oddialime menzes, ale aj kamoska mi vravela že 14dpo treba užívať.

bambulka711
2. feb 2024

@jankasvo ďakujem, on mi aj Letrozol predpísal úplne inak ako ostatní. Ale podľa neho je aj špinenie od 7-8dpo v poriadku, tak preto som taká neistá.

jankasvo
2. feb 2024

@bambulka711 a aký máš progesteron? Ja mám progestanelle ráno 200mg a večer 200mg

ersp
2. feb 2024

@bambulka711 ja som tiez do 14dpo uzivala progesteron a ptm do 2 dni dosiel ms...radsej o den dva dlhsie, ako sa nieco pokazi

ersp
2. feb 2024

@bambulka711 radsej zmenit lekara...mne moj 10 rokov tvrdil ze som ok, a v auguste mi povedal ked som mu vravela ze sa nam nedari otehotniet ze ved ste ok raz sa podarilo podari sa znova, len trpezlivost...neriesil moje dlhe cykly nic..spravila som si ako samoplatca HP, zmenila dr a zrazu pcos ako vysite..

bambulka711
2. feb 2024

@jankasvo utrogestan 200 a kázal mi dávať 2x2.
@ersp ok, tak spravím tak, ako hovoríš, radšej 2 dni dlhšie ako menej.

jankasvo
2. feb 2024

@bambulka711 áno aj ja som to povedala. A kedy plánuješ testovať?

ersp
2. feb 2024

@bambulka711 mne aj dr vravela ze aj keby nevysadim ms pride..

bambulka711
2. feb 2024

@jankasvo v pondelok budem 12 dpo, tak asi vtedy

bambulka711
2. feb 2024

@ersp jj, aj mne tak prišli minulý mesiac, ale som jeden deň nebrala a potom na ďalší mala čiarky, tak znova som nasadila, ale asi neskoro

katariiinkaa
2. feb 2024

Baby ja zatiaľ bez špinenia, čo je celkom nezvyk deň pred ms.

ersp
2. feb 2024

@bambulka711 podla mna by kvoli progesteronu za den neodislo, podla mna ked aj telo produkuje den dva ai dokaze pokryt aj bez uzivania

bambulka711
2. feb 2024

@ersp asi áno, kto vie. Nejako to neanalyzujem. Zatiaľ 9dpo dnes, tak až v pondelok bude mať najskôr zmysel testovať. To by som za bežných okolností mala dostať menzes.

ersp
2. feb 2024

@bambulka711 tiez asi naj pockat na den kedy ma prist ms a predist sklamaniu, nehladat duchov na teste a usetrit si nervy 🙂

jankasvo
2. feb 2024

@ersp áno presne sa toto snažím dať do hlavy že necestovať skôr ako 14dpo

@bambulka711 Tak držím palce 🍀

patulka2
3. feb 2024

Ahojte, vyzeralo to celkom obstojne, no uz zacinam klesat

jankasvo
3. feb 2024

Ja dnes takto, tak ovulka prebehla. Baby tie ktoré vkladate progesteron ktory dpo? Mne povedala dr že mám od dnes a to som 1dpo

zanzilady
3. feb 2024

Ahojte, prišla som vás sem pozrieť ako sa vám darí 🙂 čo máte nove ? Môj graf a testy vyzerajú takto - dnes by som mala byt 1dpo 🙂 ale od včera beriem Atb na zub na týždeň. Tak ani neviem či chcem aby to tento mesiac vyšlo. A vo štvrtok som bola u Dr na preventivnej a mala som 24mm folikul, takze asi tesne pred prasknutim. Povedala som jej že asi som mala biochem tak mi dala brat duohaston od 15dc na 10 dni. A potim robiť test. Tak a teraz vy 🙂 čo sa tu zatiaľ dialo ?

linda5678
3. feb 2024

@zanzilady dobre ranko, ono je dost mozne, ze prave ked “nechces” sa to podari 😊 Velmi ti to prajem a aj vsetky babam tu 🙏 ❤️ Ja dnes som uz 2dc, teplomer odlozeny, ovu testy nemam. Idem si zase nasadit inofolic a dat detox od Konika. O dva tyzdne sa ale pridem pozriet na tvoje pozit. testy 🤞🍀

zanzilady
3. feb 2024

@linda5678 haha ved práve, uvidime. Vždy si ale poviem že niektoré ženy pili, fajčili keď sni nevedeli že sú tehu, takze ak sa to ma podariť tak sa podarí 🙂 aaaa ako ms ? Nieje ina s tým inofolikom ? A jasneee vidíme sa o dva týždne 😊

dominka2611
3. feb 2024

Dobre ránko žienky 🩷 ja dnes takto 🩷 verím, že to nebude klesať 🩷

zanzilady
3. feb 2024

@dominka2611 budeš robiť aj test led si 10dpo ? Či ešte ideš čakať ?

ersp
3. feb 2024

@jankasvo ja som mala tie progesteron 2 dni po gonasi nasadeny..

dominka2611
3. feb 2024

@zanzilady ja by som ešte počkala.

dracik07
3. feb 2024

Dobré ránko,
@zanzilady jeeeej tak možno to vyjde práve vtedy keď to nečakaš, velmi ti držím palceky ✊✊✊, samozrejme aj ostatným zienkam ♥️
@dominka2611 pekne sa drží 👍, plánuješ aj testovať?
@patulka2 ten pokles nie je veľký, takže ešte nie je nič stratené ✊🍀

Ja dnes 8dpo. A už ma neskutočne svrbia prsty 😁, ale tento cyklus nemám pocit žeby to vyšlo a rátam s neg.testom radšej budem prekvapena, ale ja som už pesimista 😔🤐 ... A 9dni do ms

zanzilady
3. feb 2024

@dracik07 teploty máš ale krásne 🙂 mne by to už nedalo a testovala by som 😅no uvidíme čo z toho bude tento mesiace keď mám aj ten duphaston sama som zvedavá.

dracik07
3. feb 2024

@zanzilady no videla som už kopec pekných a ukazkovych grafov a nakoniec nič z toho .... a čo myslíš? mne to tiež nedalo 😁

aga1997
3. feb 2024

@jankasvo ahoj to máš bežne takto vysoké teploty pred ovu ? To som este asi ani nevidela ;) ja by som este dnes nedávala radsej tak 2-3dpo
@dominka2611 pekný graf mna by už svrbeli prsty ;)
@dracik07 ten graf vyzerá pekne ;) už si skúšala teda ?

Ja dnes takto ;) testíky krásne silnejú už končím s testovaním ;) pondelok mam volať objednat sa na sono tak asi utorok pôjdem a vo štvrtok hematológia

marinecka95
3. feb 2024

@aga1997 veľmi sa s tebou teším 🤹‍♀️🥳