icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aga1997
3. feb 2024

@marinecka95 ďakujem ja stále tomu neviem poriadne uveriť ;) dúfam že na sone bude všetko v poriadku ...velmi sa bojím a asi sa budem báť celé tehu :(

dracik07
3. feb 2024

@aga1997 krásny testik 😍😍😍

zanzilady
3. feb 2024

@aga1997 gratulujeeeem krásne testy 🙂 nech je všetko v poriadku 😍 @dracik07 a akooo ? Bolo niečo vidno ? 🥹

marinecka95
3. feb 2024

@aga1997 Áno, strach // len začína 🥰
Neboj, všetko bude v poriadku.

bambulka711
3. feb 2024

Ahojte, ja takto, dnes 10dpo

majoralka
3. feb 2024

Ahojte, ja dnes 5dpo 👍🏻

majoralka
3. feb 2024

@dracik07 a bolo na teste niečo? Ukáž 🙏🏻
@bambulka711 Pekne ideš hore, testovať budeš až pondelok? 😇
@aga1997 neboooj, všetko bude Ok, testik krasny 👍🏻❤️

dracik07
3. feb 2024

@bambulka711 ten graf je úžasný 😍✊🍀👍

bambulka711
3. feb 2024

@majoralka asi áno, aj tak to nemá zmysel skôr, ako 12 dpo si myslím.

bambulka711
3. feb 2024

@dracik07 uvidíme, no, beriem progesterón, tak vyzerá pekne. Mne teplota ale pred ms nezvykla klesať ani predtým. Dnes cítim tlaky v podbrušku a krížoch, ale pripisujem to intenzívnemu lyžovaniu a zlému matracu 🙂

dracik07
3. feb 2024

@aga1997 @zanzilady @majoralka bolo, že bol biely ako sneh 😁, ale zatiaľ to beriem v pohode keďže je to len 8dpo

dominka2611
Autor odpoveď zmazal
dominka2611
Autor odpoveď zmazal
dominka2611
3. feb 2024

@dracik07 vieš čo ja mám celkom strach z toho testovania. Mám PCOS a menštruáciu nemám vôbec pravidelnú. Takže mám celkom stresík z toho. Dnes má bolia kríže a prsia po bokoch. A akýsi biely mokrý výtok mám. A progesteron neužívam.

jankasvo
3. feb 2024

@aga1997 vieš čo väčšinou také podobné, vyššie ich teda mám oproti inym zienkam. A ďakujem aj ja nasadim od zajtra ten progesteron 2dpo. A kraaasny test 💪🍀

patulka2
3. feb 2024

@aga1997 gratulujem a drzim palce 🩷
@dracik07 nenusi znamenat, ale zvycajne uz na 11dpo ked klesne, uz padam a pride ms o den ci dva. Vcera mamatest biely, dnes pepino náznak ale tie vraj maju stale duchov

zanzilady
3. feb 2024

@patulka2 ja som tiež na pepino mala ducha (veľa žien mi hovorilo že to bude falošne a bola som tehu) na 11dpo 🙂 skús dať foto 🙂
@dracik07 tak uvidis ako to bude pokračovať.

zanzilady
4. feb 2024

Dobre ráno 🙂 neviete prečo mi to vyznačilo prerušovane?

zanzilady
4. feb 2024

Už som zistila keď som tam mala tu LH hodnotu 🙂

dominka2611
4. feb 2024

Dobré ránko žienky 🩷 dnes takto 🩷

zanzilady
4. feb 2024

@dominka2611 krásne to stúplo 🙂 už by som testovala 😅

bambulka711
4. feb 2024

Ahojte, ja dnes takto. Merala som polhodinu skôr, preto trojuholník.

zanzilady
4. feb 2024

@bambulka711 ooo vyzerá super 🙂 urob teeeest 😇

bambulka711
4. feb 2024

@zanzilady tak nech ti urobím radosť... Ešte je skoro, iba 11dpo.

dominka2611
4. feb 2024

@zanzilady keď ja mám stále z toho stres 😂 mám PCOS takže menštruáciu nemám pravidelnú. Prsia má bolia po bokoch extrémne, pichanie mám pri vaječníkoch a v podbrúšku (u mňa to nieje až tak bežné) a bolesť v krížoch. Stále mám stres či nieje skoro na test 😂

zanzilady
4. feb 2024

@bambulka711 však tam niečo je? Keď to priblížim vidím slabuckeeeee niečo 🥹keby to bola pravda a vyšlo to tento mesiac 😍veeeelmi dúfam a držím palce 😍

zanzilady
4. feb 2024

@dominka2611 ja viem verím. Mne na 10-11dpo už bolo vidno niečo 🙂 akože ja obdivujem všetky čo dokážu čakať 😂ale budem rada ak spravíš ja som nedockava ak za teba :D

dracik07
4. feb 2024

Dobré ránko,
@bambulka711 krásne stupas 😍
@zanzilady niekedy môže aj ten hlien zmiasť

Včera večer ma neskutočne pálila zaha aj keď veľmi nemalo z coho. Jedine minulý cyklus keď sa zadarilo, ale jasné ako príznak to neberiem. Včera sme sa navyše s mužom stihli pohádať. Že čo som taká podráždená a všetko mi vadí, takže u nás je tichá domácnosť 🙄😔
Dnes graf takto

bambulka711
4. feb 2024

@zanzilady nevidím nič, ani nehľadám. Takých čiarok už som mala... Spravím zajtra ráno ďalší a uvidí sa.

zanzilady
4. feb 2024

@dracik07 haha tak to by kľudne mohlo byt 😅minuly mesiac ked som mala biochemické tak som toez bola hrozne nepríjemná sama som si to uvedomovala a mala som stále zlu náladu a všetko mi vadilo 😅aj dnes si robila test?
@bambulka711 Jasneeeee budem čakať 😍