Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Žienky a môže byť znak tehotenstva: bolestivé prsia po bokoch, biely výtok, nespavosť, pichanie v podbrušku a pri vaječníkoch, svrbenie podbrušku a pri vaječníkoch, a pri naťahovaní bolesť podbruška a vaječníkoch ? Mne ta BT dnes vyskočila na 37,0 stupňa. No mám PCOS tak mám stres z testovania.
@dominka2611 podla mňa môže tiež som spravila test lebo ma piatok par krat pichlo v podbrusku a v sobotu bol mini dúšik a on nedele ma presne bolia prsia po bokoch a pocitujem take jemne krciky v podbrusku a teda uz ma obcas aj napne 🙈 a vcera ma dost pálila záha ale na to ze som 16dpo mam uz obe ciarky rovnaké tak asi mi to hcg stúpa celkom rýchlo ;)
@aga1997 ktorí DPO si si urobila testík, kde bolo vidno ducha ? ❤️
@dominka2611 prvý bol sobotu 8dpo druhý pondelok 10dpo a treti vcera 15dpo tak mi to vychadza podla grafu ale myslím podla pocitov ze bola ovu o den skôr
@dominka2611 moze...ja som mala silny biely vytok asi 8-9 dpo v 1.tehu v tych dalsich nie ale vtedy ano a aj lrsia tak zboku boleli a ppdbrusko akoby som mala dostat ms spolu aj s krizami
No žienky moje zajtra budem testovať teda ❤️
@kristinkaris veľmi dobre to poznám to čakanie je na tom najhoršie ale verím že ti to pekne vyskočí a nebude to anovulak ;)
@dominka2611 anoo niečo veľmi slabučke vidím, hlavne je to poobede. Koľko to si dpo ?
@nikol114 veru joj keby tak zajtra chcel byt pozit 🥹
@zanzilady dnes to je asi 10dpo ❤️ zajtra ráno vyskúšam znova
@dominka2611 anooo určite skús 🙂 som zvedavaaa potom pošli foto
@dominka2611 niečo veeeelmi slabucke keď sa zadivam, ale ťažko povedať. Za mňa zatiaľ skôr negatívne. Určite skús s ranného moču.
@dominka2611 za mňa negatívne úplne a to mám dobré oči :(
@bambulka711 skúsim ráno. No naživo tam sú čiarky dve. Uvidím ráno
@dominka2611 skús, ale to tie testy robia skoro všetky. Pozri, ja som spravila teraz a tiež mám 2 čiarky. Za mňa je to negatívne, kým nevidím ružovú čiarku, ktorú nemusím doslova skúmať a hľadať 🤷 veľmi ti prajem, aby to bolo zajtra zreteľné 🙂
@bambulka711 ale veď tuto je vidno a vidím aj ružovú 🧐naživo musí byt ešte výraznejšia
@zanzilady na chvíľku vybehla po limite a zase zmizla. Ja to beriem, že toto je prosto negatívny test a nie je to prvýkrát..

@zanzilady robila🤐, ale neriešim 😁 keďže je to len 9dpo. Ani minulý cyklus som na 9dpo nemala nic