icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dracik07
4. feb 2024

@zanzilady robila🤐, ale neriešim 😁 keďže je to len 9dpo. Ani minulý cyklus som na 9dpo nemala nic

matumo
4. feb 2024

Ja dnes takto

dracik07
4. feb 2024

@zanzilady aby si verila 😁, aj keď ako sa poznám zajtra ma to položí 😔

zanzilady
4. feb 2024

@dracik07 nooo nieje nič. Uvidis zajtra. Ja som na slunicku mala celkom skoro, ale stále to bola pochybnosť či to nie je len falošne. Takze radšej takto nič :D ako nejaký duch. A ty LF máš dlhu, to máš ešte čas 🙂

zanzilady
4. feb 2024

@matumo toez ti to pekne stúplo 😊

aga1997
4. feb 2024

@matumo ako pekne vyskočila že by to bol implantačny pokles ? Testík si neskúšala?

matumo
4. feb 2024

@zanzilady uvidíme ako to bude ďalej..ms má prísť stredu - štvrtok

matumo
4. feb 2024

@aga1997 nemyslím si že to je implemen.pokles.. skusala ale je biely

dracik07
4. feb 2024

@matumo ak by to aj bol implantačny tak najskôr ti test ukáže 2-3dni po ňom.

matumo
4. feb 2024

@dracik07 nemyslím si..keď som otehotnela s prvým tak som mala pichanie v podbrušku a veľmi bolestivé prsia a teraz absolútne nic

dominka2611
4. feb 2024

Žienky a môže byť znak tehotenstva: bolestivé prsia po bokoch, biely výtok, nespavosť, pichanie v podbrušku a pri vaječníkoch, svrbenie podbrušku a pri vaječníkoch, a pri naťahovaní bolesť podbruška a vaječníkoch ? Mne ta BT dnes vyskočila na 37,0 stupňa. No mám PCOS tak mám stres z testovania.

aga1997
4. feb 2024

@dominka2611 podla mňa môže tiež som spravila test lebo ma piatok par krat pichlo v podbrusku a v sobotu bol mini dúšik a on nedele ma presne bolia prsia po bokoch a pocitujem take jemne krciky v podbrusku a teda uz ma obcas aj napne 🙈 a vcera ma dost pálila záha ale na to ze som 16dpo mam uz obe ciarky rovnaké tak asi mi to hcg stúpa celkom rýchlo ;)

dominka2611
4. feb 2024

@aga1997 ktorí DPO si si urobila testík, kde bolo vidno ducha ? ❤️

aga1997
4. feb 2024

@dominka2611 prvý bol sobotu 8dpo druhý pondelok 10dpo a treti vcera 15dpo tak mi to vychadza podla grafu ale myslím podla pocitov ze bola ovu o den skôr

bejka90
4. feb 2024

@dominka2611 moze...ja som mala silny biely vytok asi 8-9 dpo v 1.tehu v tych dalsich nie ale vtedy ano a aj lrsia tak zboku boleli a ppdbrusko akoby som mala dostat ms spolu aj s krizami

dominka2611
4. feb 2024

No žienky moje zajtra budem testovať teda ❤️

kristinkaris
4. feb 2024

Ahojte no ja dúfam že tie teploty skákali kvôli saunovaniu a horúcej vode lebo ak to bude ďalší anovulak tak ma asi porazí čakať 60 dni na ms ako naposledy 😭

patulka2
4. feb 2024

Ahojte, 12dpo, pepino duchuje, viac testov ale pri sebe nemam, nie sme doma. Teplota mi vyskocila ale v noci ma chytila viroza, ci to nebude aj kvoli tomu. Spodok ma pobolieva uz druhy alebo treti den a skor mi to pride, ze dostanem. Tak drzte palce 🙂🍀

dominka2611
4. feb 2024

Ahojte žienky. Tak nevydržala som a test som urobila teraz pred chvíľkou. Ja tam niečo vidím 😀. No skúste pozrieť aj vy žienky ❤️

nikol114
4. feb 2024

@kristinkaris veľmi dobre to poznám to čakanie je na tom najhoršie ale verím že ti to pekne vyskočí a nebude to anovulak ;)

zanzilady
4. feb 2024

@dominka2611 anoo niečo veľmi slabučke vidím, hlavne je to poobede. Koľko to si dpo ?

kristinkaris
4. feb 2024

@nikol114 veru joj keby tak zajtra chcel byt pozit 🥹

dominka2611
4. feb 2024

@zanzilady dnes to je asi 10dpo ❤️ zajtra ráno vyskúšam znova

zanzilady
4. feb 2024

@dominka2611 anooo určite skús 🙂 som zvedavaaa potom pošli foto

dracik07
4. feb 2024

@dominka2611 niečo veeeelmi slabucke keď sa zadivam, ale ťažko povedať. Za mňa zatiaľ skôr negatívne. Určite skús s ranného moču.

bambulka711
4. feb 2024

@dominka2611 za mňa negatívne úplne a to mám dobré oči :(

dominka2611
4. feb 2024

@bambulka711 skúsim ráno. No naživo tam sú čiarky dve. Uvidím ráno

bambulka711
4. feb 2024

@dominka2611 skús, ale to tie testy robia skoro všetky. Pozri, ja som spravila teraz a tiež mám 2 čiarky. Za mňa je to negatívne, kým nevidím ružovú čiarku, ktorú nemusím doslova skúmať a hľadať 🤷 veľmi ti prajem, aby to bolo zajtra zreteľné 🙂

zanzilady
4. feb 2024

@bambulka711 ale veď tuto je vidno a vidím aj ružovú 🧐naživo musí byt ešte výraznejšia

bambulka711
4. feb 2024

@zanzilady na chvíľku vybehla po limite a zase zmizla. Ja to beriem, že toto je prosto negatívny test a nie je to prvýkrát..