Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zanzilady zajtra ráno testovať, ale mám teplotu 37,4 a to som si už dala poobede Ibalgin, tak asi merať nemá zmysel veľmi...
@bambulka711 no to je pravda. To môže byt skreslene. Hádam sa rýchlo vyliecis 🥹
@bambulka711 ja sa snažím myslieť pozitívne. Pokiaľ čiarka nie je sivá. Fx Minulý mesiac som mala takého testy a nakoniec sa neudržalo. Ak sa nepodarí idem ďalej. S priateľom sme si toho prežili už naozaj veľa ❤️.
@dominka2611 no jasné, toto sú jasné čiarky, to už je aj pre mňa pozitívne 🙂
@zanzilady 37.8, ou jeeeee 🧐
@bambulka711 fuhaaaa tak sa len riadne vypotiť 😜
Ja sa pridávam, tiež zajtra skúsim ale uvidím aká bude ráno BT, ale neviem vidím to skor negatívne. Už sa človek aj boji toho zklamania 😔😭
@bambulka711 to mi je ľúto, prajem skoré uzdravenie. Ja by som merala a uvidíš ráno aká bude BT.
@bambulka711 @dominka2611 držím silno 🍀✊✊✊🍀, kiež by sme boli spolu v terminovkach
@dracik07 zas budem zle spať od nervozity 😂 ale priateľ dnes videl dve čiarky tak hádam tam zajtra budú.
Babenky veľmi vám držím všetkým palčeky ✊🏼✊🏼🩷
@dracik07
@dominka2611
@bambulka711 hneď ráno čakám teda od vás testy, dúfam že budú všetky pozitívne 😍😍😍
@zanzilady moja zlatá 🥰🩷 ďakujem 🥰
@bambulka711 u mna vždy vždy vždy je pozitívny test naraz s teplotou 🙂 teraz to bolo dokonca s horúčkou nechápem tomu ze prečo ale teda tri krat ked som bola tehu som mala hned teploty...ja som merala teraz aj cez horúčku 😀 tak hádam ráno budeš mať pekného dúšika lebo na tom modrom
@aga1997 ahoj, no uvidíme, na tom modrom už nič nevidno... Aj teplota klesla na 37.3... už ma ale bolí podbruško, tak čakám skôr MS. Ale určite odmeriam ráno, veď tým nič nepokazím.
A prikladám test urobený predvčerom, 11dpo… vcera som robils tiez, no nie z ranneho a ciarka bola slabsia.. kazdopadne, uz ma slak triafs najst lekaren, lebo do stvrtku rana je daleko
@dominka2611 Tusim sme sa tom dost podobne, drzim palce 😊
@patulka2 noooo tak tu je ta čiarka už viditeľná 😍 cosiiii do štvrtku by sim nevydržala 😂
@dominka2611 no je tam slabuuuuuuuuuuuucko vidieť, tak ktovie čo z toho bude
@zanzilady jooj len ked manzel mi zadrel, ze kvoli tomu nebudeme nahanat lekaren, ze budem musiet vydrzat 🙈 a ze mam prestat na to mysliet a neprehanat to zas 🙈 jaaaaj bude to horsie pre mna ale ja si zamienku najdem aby ani ostatni nevedeli, preco potrebujem ist nutne do lekarne 😁
@bambulka711 no ja tam zas vidím náznak 🥹
@zanzilady naozaj nie je, to len náš mozog si ju tam dokresľuje 🙂
U nas zacina novy cyklus par dni som si pospala a horsa merat teplotu, celkom dnes prekvalila, na 7dc som mavala teplpty este hore okolo 36,7-36,8...tento cyklus po troch mesiacoch bez clostylu tak som zvedava kedy sa dockam ovulacie(ak bude) alebo ms...mate niektora skusenosti, ako fungovalo telo po vysadeni clostylu? Buduci tyzden mame prvu konzultaciu v car, maly nam zacal teplotovat tak uz mam celkom nervy a dufam ze neochorieme aj my a nebudeme vsetko prekladat...
@dominka2611 presviet si ho proti svetlu (napr baterka na mobile), a uvidis ci je to ruzove a je to ciarka 🙂
@ersp ahoj mňa by zaujímalo či si s užívaním toho mimistaru spokojná ? ☺️
@kristinkaris uzivala som ho aj pri synovi a otehotnela som, ja som s nim spokojna, totiz to ja mam problem uzivat zinok a po vela vitaminoch mi je zle na vracanie, ale tento moj zaludok zvlada 🙂
@ersp vieš poslať fotku aký si užívala ? A vieš mi priblížiť aké má účinky, či má pomôcť k otehotneniu a pod. Ja o tom počujem prvý krát 🩷

@bambulka711 no uvidí sa zajtra ráno slebo teda kedy budeš testovať 🙂