icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
5. feb 2024

@bambulka711 akože úplne ukončiť vzťah ? To potom Sle možno bude na nejakú vážnejšiu debatu.

bambulka711
5. feb 2024

@zanzilady no neviem, veta, že mám aj iné možnosti, ako mať dieťa s ním, ma moc neutvrdila, že príde sám ☹

kristinkaris
5. feb 2024

@bambulka711 fuha tak to by ste sa mali riadne porozprávať pokiaľ v tom niesu deti

bambulka711
5. feb 2024

@kristinkaris @zanzilady tak, ja teraz môžem len čakať a tŕpnuť, či a kedy sa ozve... akože, sedím v práci a revem a snažím sa pracovať...

sandra299
5. feb 2024

@bambulka711 akože rozchod? To snáď nie…a ak áno, tak to tak ma byt a čaká ta niečo lepšie. Ja som bola 10rokov vo vztahu, chcela som svadbu a babo, on stále že neskôr. Nakoniec sa so mnou rozišiel na moje narodeniny. O týždeň som mala prvé rande s mojim teraz už manželom, o rok svadbu s bábätkom pod srdcom. Neboj nič, všetko bude ako ma byt 😉 naozaj teraz si daj čas na predychanie a vyprchania emócii a stresu, tak isto nechaj jemu nech vydýchne a uvidis čo sa bude diať. Držím prsty nech je všetko ok

majoralka
5. feb 2024

@bambulka711 fuuuha 😔 mrzi ma to 🥺😢
Ale nechaj mu čas,vlastne aj sebe, oddýchnete si obaja a treba sa riadne porozprávať keď budete na to pripravení…
Kludne plač, dostan to zo seba von 🤗 moooc ti držím palce a neboj, všetko bude tak ako má byť! Posielam objatie 🤗❤️

sandra299
Autor odpoveď zmazal
dracik07
5. feb 2024

@bambulka711 to ma mrzí 😔. Možno je toho na neho priveľa, ten "nátlak" možno priveľa a cíti sa neschopní splodiť dieta. Určite mu daj čas. Nevravím že na teba nie, ale chlapi sú v tomto strašni. Trpí jeho ego. Sme proste silnejšie. Určite sa treba porozprávať a povedať si ako a čo, hlavne s chladnou hlavou 😉.
.... a aj keby to nedopadlo tak že budete spolu tak určite ťa čaká niečo lepšie. Možno to tak má byť. Možno to príde práve vtedy keď to vypustite s hlavy
Veľmi ti budem držať palce a budeme s tebou 🥰

bambulka711
5. feb 2024

@dracik07 ja už nevládzem nič... Nechápem, čo sa tak zrazu stalo. Ešte sme si hovorili, že to umelé pomôže, že možno mám problém a hlienom...

dominka2611
5. feb 2024

@bambulka711 toto mi ke naozaj ľúto 😢.

dominka2611
5. feb 2024

Žienky chcela som sa vás spýtať či je normálne mať teraz cca 12DPO “plodný” hlien 🫣. Ja nechápem čo sa to s mojim telom momentálne deje.

ersp
5. feb 2024

@dominka2611 hlien podobny plodnemu moze byt aj pred ms, ja osobne ho pred ms mavam tiez, ale to nechcem strasit, verim ze tvoj pripad bude opacny, ze ms nedojde 🙂

ersp
5. feb 2024

@bambulka711 chlapi su divne tvory a staci malo a svoje nazory menia...nepovedal ti nejaku udalost ktora by ho donutila zmenit nazor na babo? Mozno niekomu sa zdoveril ze chcete babo a ho odhovaral a podobne..

bambulka711
5. feb 2024

@ersp nepovedal mi nič, vôbec o tom nechcel hovoriť, že ho mám tento mesiac nechať tak a on sa ozve s verdiktom. Tak sedím doma na gauči a revem a neviem, čo bude... A modlím sa, aby zajtra boli dve čiarky...

dominka2611
5. feb 2024

@ersp ja ms nemam vôbec. Mám PCOS a tým pádom mi pichajú injekcie hneď keď mi ms mešká a keď nejde o tehotenstvo 😏. Už som sa aj objednala pre istotu na 14.2 😏

ersp
5. feb 2024

@bambulka711 drzim palce, hadam sa muz co najskor s toho vstrebe a porozpravate sa

bambulka711
5. feb 2024

@ersp ja som akosi rezignovala... Proste mama nebudem. Keď sa rozídeme, kým sa z toho dostanem a niekoho stretnem, budem za zenitom...

ersp
5. feb 2024

@dominka2611 ja mam tiez pcos ale mne pridu kramy tak po 70 dnoch niekedy aj neskor, ale prisla vzdy sama 😀

ersp
5. feb 2024

@bambulka711 nevzdavaj to 🙂 mozno budes prekvapena a najdes niekoho s kym sa podari hned 🙂

kristinkaris
5. feb 2024

@bambulka711 úprimne neviem či by som chcela v takom prípade s ním dieťa radšej nemať asi a hľadať niekoho iného však to nemáš pri ňom žiadnu istotu že neodíde aj keď bude bejby

bambulka711
5. feb 2024

@ersp ako sa poznám, tak mi to bude trvať 5 rokov. Ja si ťažko liečim srdce a zase, skákať do vzťahu len kvôli tomu, že túžim byť mama...
@kristinkaris to nemám, ale aspoň by som bola mamina. Istotu človek nemá asi nikdy v ničom :(

kristinkaris
5. feb 2024

@bambulka711 áno bola ale za akú cenu a nikdy nevieš ako sa zachová keby si ostala tehu a ako by si to ty znášala to sú všetko náročné otázky ktoré si musis sama usporiadať či to za to stojí alebo ísť jednoducho ďalej 🙂

ersp
5. feb 2024

@bambulka711 netreba sa vzdavat 🙂 ja som sice bola mlada ale tvrdila som ze pre mna chlap neexistuje, zrazu sa z jasneho neba objavil moj chlap, po roku a pol zasnuby, rok nato svadba 🙂 takze nikdy nevieme co nas v zivote caka 🙂

dracik07
5. feb 2024

Viem že @bambulka711 má väčšie starosti a toto je oproti jej trápenia nič, ale prepáč musím sa vyzalovat
Ja som išla vyhodiť test a hovorím si že ani nejdem naň pozrieť, no nedalo mi a samozrejme som kukla. Mňa skoro piclo. Prečo mi tie kanáliky robia falošné nádeje. Zase som začala revat ako malé decko 😭 .... určite je to len kanalik

dominka2611
5. feb 2024

@ersp tak to máš potom super 👍🏼

bambulka711
5. feb 2024

@dracik07 je to na nervy, foto môjho včerajšieho večerného... Ale ráno nebolo nič...

bambulka711
5. feb 2024

@kristinkaris mne by to za to stálo, ale hovorím, ja som zvláštny prípad v tomto.

majoralka
5. feb 2024

@dracik07 mne to príde ruzove 🤞

zanzilady
5. feb 2024

@bambulka711 akože môže mat hocijaké myšlienky Sle takto sa zas zachovať vibec nemal. Nechať ta tak ako keby ty si to neprežívala tiež. Mal stať pri tebe s keď sa teraz odmlčal tak to vôbec nie je pekne z jeho strany. Podľa mna to je až take chrapunstvo. Je iné keď sa pohádate a dva dni sa nerozprávať ale ste spolu v byte ale takto že odíde s že on sa ozve. Akože úprimne som teraz nahnevaná že sa takto zachoval .

zanzilady
5. feb 2024

@bambulka711 a len tak na povrbudenie moja kolegyňa veľmi chcela babatko bola s priatelom asi 7 rokov . Nejak sa im názory nestretli rozišli sa ona sa hneď zaľúbila náhodne do druhého. - bolo to niekedy minuly rok december január a tento január sa jej narodilo babatko a je zasnubena 🙂 a to bola z toho rozchodu tiež dosť mimo. A tiež ani nevedela ako a podarilo sa