icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
5. feb 2024

nie je to silne na kanalik ? A mne sa nikdy nestalo že by som mala taký kanalik, buď tam nič nebolo alebo čiarka. Sim zvedavá ranooooo
@dracik07

bambulka711
5. feb 2024

@zanzilady ja už nemám silu na nič, celý deň s horúčkou v práci, do toho táto správa a mám pocit, že sa mi zrútil svet, aj keď viem, že sú oveľa horšie veci na svete... Ale áno, zachoval sa veľmi zle a ja musím len ticho čakať... Aspoň, že mám svoj vlastný byt.

zanzilady
5. feb 2024

@bambulka711 zober si to tak že máš čas pre seba. Zacvič si chod do kina, ku kamoškam 🙂 alebo len oddychuj v posteli. Bude dobreee. A všetko je tak ako ma byt 😍

bambulka711
5. feb 2024

@zanzilady asi mi to nie je súdené.

zanzilady
5. feb 2024

@bambulka711 to si zas nemyslím, len možno ti to nieje súdené teraz s týmto mužom. A možno už si tehotná 😇

bambulka711
5. feb 2024

@zanzilady uvidíme, už som v posteli, pokúšam sa upokojiť a zaspať. Ráno spravím ďalší test a už sa hádam rozhodne... 12-13dpo.

bambulka711
5. feb 2024

@zanzilady ale pichá ma dosť ľavý vaječník, tak myslím, že skôr MS sa hlási...

dracik07
5. feb 2024

@bambulka711 A vlastne ti to splechol z nicoho nič?
na druhej strane radšej teraz ako kebyže máte deti. Určite keď sa vyzdravis a budeš mať silu, tak sa venuje sebe a všetko ostatné bude ako má.
Teraz hlavne oddychuj

dracik07
5. feb 2024

@zanzilady ja už neverím a zajtra asi nebudem testovať. Možno počkám až do ms a potom uvidim

bambulka711
5. feb 2024

@dracik07 áno, podal mi papiere od auta a toto na mňa vybalil...

dracik07
5. feb 2024
bambulka711
5. feb 2024

@dracik07 hneď mi bolo čudné, že zaparkoval, vypol motor a vystúpil... Ale toto ma dostalo, naozaj. Idem skúsiť nejako zaspať a zmieriť sa s tým, že je koniec.

patulka2
6. feb 2024
zanzilady
6. feb 2024

@patulka2 ouuuuu tak asi vieme čo ta teplota znamená :(

zanzilady
6. feb 2024

Ja dnes takto a mám pocit že zatiaľ je to sko kópia minulého cyklu

bambulka711
6. feb 2024

A ja už ani nemám pocit... Zázrak sa nekoná. Dnes 13dpo.

zanzilady
6. feb 2024

@bambulka711 no už by to asi bolo tmavšie :/ skodaaaa mrzí ma to :(

bambulka711
6. feb 2024

@zanzilady čo už, mamina nebudem. V každom prípade vám držím palce a ak sa niečo u nás zmení, dám vedieť. Zatiaľ mám len 💔💔💔

dracik07
6. feb 2024

Dobré ránko
@bambulka711 to mi je veeeelmi ľúto 😭
@patulka2 fúha, to je riadny pokles 😲😭
@zanzilady nikdy nevieš, ale fakt sú skoro podobne

Ja dnes tiež pokles ale nechápem, ms mám dostať až v pondelok/ utorok. A testy si zase so mňa robia srandu 🤦

zanzilady
6. feb 2024

@dracik07 ukaz ako vyzerá test 🙂 toto ešte nie je veľký pokles 🥹

dominka2611
6. feb 2024

Dobré ránko žienky 🩷 Ja dnes takto 🩷.
Veľmi nádej tomu už nedávam 😄. Nevadí ideme ďalej 😊🩷. Verím že tento mesiac to vyjde.

dracik07
6. feb 2024

@zanzilady pôvodne som nechcela už robiť test a keďže dnes BT ešte klesla. Ale ten včerajší kanálik mi nedal 😁
Ja len nechápem prečo sa tie kanáliky so mnou tak prihrávajú 🙄 A navyše má ma bolí brucho a krize akoby už ms mala prist aj dnes

zanzilady
6. feb 2024

@dracik07 fihaaaaa ale tu to vyzerá ružovo 😍

dracik07
6. feb 2024

@zanzilady keď ja už neviem čomu mám veriť

dominka2611
6. feb 2024

@dracik07 no ja tam tiež niečo vidím 🩷. No skúsila by som testovať až o dva dni a uvidíš, či čiarka zosilnie 🩷. Držím palce 😊

majulka098
6. feb 2024

@dracik07 to vyzerá na ružovú farbu čiarky 🙂, ale dať proti svetlu a uvidíš sama .. ja testovala na 11dpo prvýkrát a tiež mi práve vtedy klesla a ono dušik na dr.max a poobede čiarka na slniečku

majoralka
6. feb 2024

@bambulka711 je mi to ľúto 🥺😢
@dracik07 aj ja vidím ružovú 👍🏻😊

katariiinkaa
6. feb 2024

@dracik07 veľmi držím palce, vyzerá to naozaj dobre ❤️

dracik07
6. feb 2024

@zanzilady @dominka2611 @majulka098 @majoralka ja sa už bojím a tešiť sa po minulom cykle, takže úverim až uvidím krásne silné ružové čiarky. Zatiaľ to beriem skôr ako kanalik. Ale dnes má strašne pichá pri pravom vajecniku

zanzilady
6. feb 2024

@dracik07 aaaa beries duohaston ? Alebo niečo ?