Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominka2611 keď stále nemáš ms tak je nádej ♥️ aaaa koľko dpo si ? Neviem si vás zapamätať všetky 🤣
@zanzilady dnes som 13dpo
@dracik07 och tak to je škoda. Možno by to pomohlo, aj keď máš dosť dlhu LF 🙂
@dominka2611 tak to by niečo asi bolo už vidno, aj keď ktovie 🙂
@zanzilady ja ako nič nečakám. Ja som teraz nastavená nato aby som dostala ms a mohli sme pokračovať ďalej v snažení sa 🩷 v stredu čakám rovno injekciu 🩷.
@dominka2611 niekedy je najlepšie nič nečakat 🙃
@zanzilady hej, uz utieram zafarbene, takze dnes zajtra bude isto 1dc.. co uz, kazdopadne som rada, za ako tak ustalene cykly.
@dracik07 veru klesla som, uz cakam kedy sa spusti ms. Tebe drzim este palce 😊 aj ostatnym, ktore este rataju dpo 🍀
@bambulka711 mrzi ma čo sa ti teraz deje, ale neboj, po kazdej burke vyjde slnko a bude dobre. Jeho to prejde, nie len my zeny si prechadzame niecim ohladne babatka a podobne. Vela stastia 🩷
@patulka2 ďakujem, ja už sa zmierujem, že je koniec...
@bambulka711 koniec s babatkom alebo so vztahom?
@bambulka711 neozval sa ti ešte? Veľa veľa síl posielam nech to všetko zvládneš. Mrzí ma že sa ti to všetko deje.
Tak žienky ja som nakoniec bola dnes na injekcii. Čakám ms dnes alebo zajtra ako stále ❤️.
@petulka2 sme v tom spolu ❤️ nový cyklus to už vyjde ❤️❤️❤️
@ersp s obomi
@katariiinkaa nie v tejto veci a ja sa nepripomínam s tým
@bambulka711 ak mas moznost, chod dade ja neviem welnes, lyze, more, cokolvek...vypni kusok, vyplac sa s toho, prid na ine myslienky a uvidis ze to vude dobre a caka Ta v zivote nieco nove a uvidis ze aj s babatkom. Nebudes ani prva ani posledna, ktorej pre babatko skoncil vztah a prislo to s niekym inym 🙂 teraz to vsetko boli, ale ver ze bude lepsie 😀
@ersp uvidíme, zrejme vo štvrtok ráno sa stretneme na chvíľku, aj keď si nemyslím, že sa budeme rozprávať už o tomto. Ja určite nechcem začínať, nechám to na ňom... Mňa už tak veľmi tlačí vek, že to beriem ako konečnú :(
@bambulka711 dnes je uplne normalne mat prve dietatko po 40tke, dokonca aj s umelym oplodnenim, ak mas dovre vajicka skus si ich nehat zamrazit a nikdy nevies co Ta v zivote postretne 🙂
@bambulka711 no neviem mne to príde ružové 🙏🙂
A BT bola dnes aká?
@dracik07 nemyslím si, robené teraz, normálne som pila a vidno to, až keď zoxidoval test 🤷BT je hore, ale zle som spala, som chorá a beriem progesterón. A bolia ma strašne kríže a včera aj pichal ľavý vaječník... Takže čakám MS :(
@bambulka711 tiez mi to nepríde ako kanálik vyzerá to byť do ružova 🤔
@aga1997 uvidím ráno, takto vyzerá po ďalšej hodine, už nič nevidno skoro. Ale to by som musela mať uhniezdenie na 12dpo a to mi príde nemožné...
@kristinkaris aj mne sa tam niečo jemnulinke zdá 🙏. No na preventívne nebude nič vidieť. Jedine ak bude vyššia sliznica. Kolky dpo si?
@bambulka711 uvidíš ráno, čakáme foto ✊🙏🍀♥️✊
@dracik07 je to záhada no podľa ovu testov a BT som ovu ešte nemala tak chcem nech pozrie že či ovu bude alebo už bola pripadne ide o anovulak len ten test ma akosi dostal podľa mojich pocitov a príznakov som mohla mať ovu na 11DC a to by som bola 8DPO ale to iba na základe hlienu a bolesti Bt mám úplne nízke predovulacne
@dracik07 graf je takto zajtra zmeriam a uvidím lebo dnes som mala nočnú sa nedalo
@kristinkaris vidiiiim slabučká sa tam črta, som zvedavá čo Dr povie
@bambulka711 ja vidím tiež, a to by bol podľa mna silný kanalik nie ? No uvidis ešte zajtra 🙂
@zanzilady som veru aj ja už aby bolo rano aj keď som trošku nervózna že mi povie že ide o anovulak
@zanzilady neviem, veď aha, aký rozdiel behom hodiny, už skoro nevidno... Čiarka by nezmizla a som 13dpo... To už sa tak neskoro asi nedá ani uhniezdiť.
@bambulka711 ale zas čo som tu čítala tak skôr čiarka zmizla ako kanalik. A niektoré ženy majú pozitívny test až po vynechaní ms ☺️
@kristinkaris hádam bude pekný cyklus 🙂 a možno je tam ozaj nejaký začiatok tehu 😄
@zanzilady tak, keby neberiem progesterón, už mám ms včera. Uvidíme ráno, aj tak nemôžem nič robiť viac.

@dracik07 ja mám dnešný test negatívny, prsia má bolia neskutočne, ako náhle sa natiahnem pichá má pri vaječníkoch. Dnes mi volal gynekológ a pýtal sa má či prišla ms, či sme sa snažili a ako testy. Povedal mi, že testy nemusia tak skoro ukázať tehotenstvo. Dohodli sme sa teda na 14.2, že sa prídem ukázať. Minulý mesiac som mala biochemické tehotenstvo takže mám tiež strach. No ak nepôjde o tehotenstvo neminie má injekcia. Potom mi nič iné neostáva ako počkať na ms a snažiť sa ďalej 🤍. Verím že to ďalší cyklus bude ok. 🤍