Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patulka2 @zanzilady @majoralka @bambulka711 vy dnes ako?
@dracik07 ahoj, spúšťa sa mi menzes... už dva dni som ani nemerala teplotu, príde mi to zbytočné momentálne, keď ani neviem, čo bude a ako bude 😒
@bambulka711 😔a idete sa dnes stretnúť? Už sa ti neozval? A vieš kde teraz býva?
@dracik07 ďakujem, ale asi príde, aj hlava ma rozbolela 😔 a mám obrovskú chuť na sladké 😁
Po uhniezdení tak na tretí den by mala byť ciarocka vidno 👍🏻
@bambulka711 vy sa mate dnes stretnúť, ak sa nemýlim, však? 🥺
@bambulka711 p.Dedik je kto? Presne tak, nechaj nech sam začne…netlac naňho, aj ked asi je to tazke pre teba 😕 myslim na teba, bude to dobré, verim tomu 🤞
@majoralka no ja sa navonok správam úplne normálne, ale vo vnútri ma trhá... P. Dedík je liečiteľ, brala som aj kvapky od neho, veľa ženám pomohol. Včera sa mu uvoľnil termín na dnes v Piešťanoch, tak reku, idem... https://www.dedikadcery.sk/
@bambulka711 mooooc ti držím palce v tomto 🤞👍🏻❤️ Nech ti dobre poradí a daj nam vediet
@bambulka711 neviem prečo som si myslela že bývate spolu, prepáč, nevedela som 😔
@dracik07 veď sa nič nestalo 🙂 kedysi sme bývali, ale nejaký čas sme sa dohodli, že takto budeme... a teraz som za to rada, lebo ten šok by bol ešte väčší.
@kristinkaris wooooow, ten je úžasný, podľa mňa večer už bude na 100% pozitívny,
@bambulka711 to ti verim
@dracik07 len nechápem dr povedal že nevidí žiadny dominantný preto si myslím či za to nemôže ten duphaston
@kristinkaris no ťažko povedať. To že vyjde pozitívny test neznamená že ovu naozaj aj prebehne. Ale tak to nemusí byť tvoj prípad a možno ho len nevidel
@kristinkaris no ak berieš duphaston, tak ovu pravdepodobne už neprebehne, aj keď je pozitívny test. Ale bez sona ti to nikto s určitosťou nepovie 🙂
@bambulka711 tiež si myslím že neprebehne predsa len Dr by musel vidieť nejaký ten folikul … ale pozerám rôzne príspevky od doktorov kde píšu že duphaston nemá vplyv na ovulacne testy a da sa ovulovať aj keď sa berie tak som z toho v šoku :D
Ahojte,
prosím Vás vedeli by ste mi poradiť skupinu, fórum kde by bolo možné predať lieky z IVF?
@kristinkaris tak už len odsledovať bazalnou či aj naozaj prebehne 🙂 držím palce!
@majoralka tak, panko pozrel do oka, vymenoval problémy a dal mi dvoje kvapky, že mám užívať a mám mu dať vedieť, keď budem tehotná.... Ale veľmi zlatý bol.
@bambulka711 ooo a ak sa smiem opýtať aké problémy teda našiel ?

@dominka2611 ja som si ich objednavala na tento cyklus tak uvidim 🙂