icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
8. feb 2024

@dominka2611 ja som si ich objednavala na tento cyklus tak uvidim 🙂

jankasvo
8. feb 2024

Ja dnes 6dpo

dracik07
8. feb 2024
zanzilady
8. feb 2024

@dracik07 ahoj ja takto toto som merala asi o polhodinu skôr, potom už som mala teplotu zas trosku vyššiu 🙂

zanzilady
8. feb 2024

@dracik07 ale tento mesiac mám pocit že sa nepodarilo 🙂

majoralka
8. feb 2024

@dracik07 ja mam graf na predchádzajúcej strane, zas som klesla, tak utorok čakám MS 😔

dracik07
8. feb 2024

@zanzilady prečo myslíš?
@majoralka radšej keby nepríde 🙂🙏✊ ak aj nie tak budúci mesiac musí byť naš 🍀🙏🙂♥️

Len tak do budúcna koľko po uhniezdeni môže byť vidieť slabá čiarka na teste?

bambulka711
8. feb 2024

@dracik07 ahoj, spúšťa sa mi menzes... už dva dni som ani nemerala teplotu, príde mi to zbytočné momentálne, keď ani neviem, čo bude a ako bude 😒

dracik07
8. feb 2024

@bambulka711 😔a idete sa dnes stretnúť? Už sa ti neozval? A vieš kde teraz býva?

majoralka
8. feb 2024

@dracik07 ďakujem, ale asi príde, aj hlava ma rozbolela 😔 a mám obrovskú chuť na sladké 😁
Po uhniezdení tak na tretí den by mala byť ciarocka vidno 👍🏻
@bambulka711 vy sa mate dnes stretnúť, ak sa nemýlim, však? 🥺

zanzilady
8. feb 2024

@dracik07 mám taký pocit :D akože ovu sme vystihli presne ale aj tak, asi to nebude môj mesiac. Uvidíme. A testovala si ešte ?

bambulka711
8. feb 2024

@dracik07 tam, kde doteraz, u seba a ja u seba 🙂
@majoralka no, strážila som do rána psa, dali sme si obed a teraz spí... a ja ho nechávam tak, kým nezačne sám. O tretej odchádzam k p. Dedíkovi, možno mi niečo povie.

majoralka
8. feb 2024

@bambulka711 p.Dedik je kto? Presne tak, nechaj nech sam začne…netlac naňho, aj ked asi je to tazke pre teba 😕 myslim na teba, bude to dobré, verim tomu 🤞

bambulka711
8. feb 2024

@majoralka no ja sa navonok správam úplne normálne, ale vo vnútri ma trhá... P. Dedík je liečiteľ, brala som aj kvapky od neho, veľa ženám pomohol. Včera sa mu uvoľnil termín na dnes v Piešťanoch, tak reku, idem... https://www.dedikadcery.sk/

majoralka
8. feb 2024

@bambulka711 mooooc ti držím palce v tomto 🤞👍🏻❤️ Nech ti dobre poradí a daj nam vediet

dracik07
8. feb 2024

@zanzilady tak práve vtedy to môže vyjsť 🙏✊❤️
Ja som už netestovala. Lebo od toho poklesu má stále bolí brucho a križe ako na ms. Tak neviem či sa jej nechce rozbehnúť alebo čaká na dĺžku LF🙄😁. Ale kľudne môže prísť aj dnes. Nenahnevala by som sa 😋

dracik07
8. feb 2024

@bambulka711 neviem prečo som si myslela že bývate spolu, prepáč, nevedela som 😔

kristinkaris
8. feb 2024

Beriem duphaston a dnes takýto test :D dr tvrdil že ovu už isto nebude môže ten dufik dvíhať lh ?

bambulka711
8. feb 2024

@dracik07 veď sa nič nestalo 🙂 kedysi sme bývali, ale nejaký čas sme sa dohodli, že takto budeme... a teraz som za to rada, lebo ten šok by bol ešte väčší.

dracik07
8. feb 2024

@kristinkaris wooooow, ten je úžasný, podľa mňa večer už bude na 100% pozitívny,

dracik07
8. feb 2024

@bambulka711 to ti verim

kristinkaris
8. feb 2024

@dracik07 len nechápem dr povedal že nevidí žiadny dominantný preto si myslím či za to nemôže ten duphaston

dracik07
8. feb 2024

@kristinkaris no ťažko povedať. To že vyjde pozitívny test neznamená že ovu naozaj aj prebehne. Ale tak to nemusí byť tvoj prípad a možno ho len nevidel

bambulka711
8. feb 2024

@kristinkaris no ak berieš duphaston, tak ovu pravdepodobne už neprebehne, aj keď je pozitívny test. Ale bez sona ti to nikto s určitosťou nepovie 🙂

kristinkaris
8. feb 2024

@bambulka711 tiež si myslím že neprebehne predsa len Dr by musel vidieť nejaký ten folikul … ale pozerám rôzne príspevky od doktorov kde píšu že duphaston nemá vplyv na ovulacne testy a da sa ovulovať aj keď sa berie tak som z toho v šoku :D

kinyo3112
8. feb 2024

Ahojte,
prosím Vás vedeli by ste mi poradiť skupinu, fórum kde by bolo možné predať lieky z IVF?

kristinkaris
8. feb 2024

Nedalo mi to musela som skúsiť aj digitálny 😅

katariiinkaa
8. feb 2024

@kristinkaris tak už len odsledovať bazalnou či aj naozaj prebehne 🙂 držím palce!

bambulka711
8. feb 2024

@majoralka tak, panko pozrel do oka, vymenoval problémy a dal mi dvoje kvapky, že mám užívať a mám mu dať vedieť, keď budem tehotná.... Ale veľmi zlatý bol.

zanzilady
8. feb 2024

@bambulka711 ooo a ak sa smiem opýtať aké problémy teda našiel ?