icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
8. feb 2024

@zanzilady no u mňa povedal, že nábeh na alergiu, problémy s pľúcami, prekonané zápaly ucha a gynekologické problémy, tak mi dal niečo na autoimunitu... No a samozrejme, že psychika v keli...

zanzilady
8. feb 2024

@bambulka711 no ja som teda zvedavá ako to všetko dopadne aj s priatelom 😌hlavne nech sa porozprávate ako tak v pokoji

dracik07
8. feb 2024

@kristinkaris ale ja by som sa aj tak posnazila, lebo nikdy nevieš 😉 a odsledovať bt

bambulka711
8. feb 2024

@zanzilady uvidíme, už som u seba zase, takže dnes sme skôr sedeli každý na opačnom konci miestnosti 🤷 rozmýšľam, či sa objednať do toho CAR, nech aspoň výsledky zistím...

patulka2
8. feb 2024

@dracik07 ahoooj, ja som uz pisala, dnes uz som 2dc 😊

aga1997
8. feb 2024

Ahojte babulky tak dnes prvá kontrola ;) gestačný vačok so žltkovým 4+6 tt takze zatial vyzerá byt všetko v poriadku pokracujem utrogestanom a hematologička zmenila tabletky na injekcie radšej tak verím že tento krát to dopadne dobre ❤️o 2 tyždne kontrola už by malo byť aj srdiečko

dracik07
8. feb 2024

@aga1997 krásna spavicka na večer 😍❤️🥰 krásne tehulkovanie a nech to spolu dobojujete do úspešného konca 🙏✊♥️🍀🙏

aga1997
8. feb 2024

@dracik07 ďakujem ❤️verím že tento krát to bude dobre ked sme podchitili ten hemato problém hned ;) dúfam že čoskoro sem pribudne viac takýchto fotiek držím vám všetkým palce a myslím na vás posielam tehu bacili ;)

katariiinkaa
8. feb 2024

@aga1997 jeej krásna bublinka 😍😍

zanzilady
9. feb 2024

@aga1997 jeeeej 😍😍😍😍

majoralka
9. feb 2024

@bambulka711 tak dufam, ze ti to pomôže a hlavne psychika musí byť v poriadku 🤞 a mas nieco s okom, ked ti ho pozeral a dal kvapky?
@aga1997 krasne ❤️

majoralka
9. feb 2024

Breranko, tak ja takto 😊 a vy?

bambulka711
9. feb 2024

@majoralka nie, on cez oko vidí zdravotné problémy. Uvidíme, dnes 1DC a iba čakať môžem.

majoralka
9. feb 2024

@bambulka711 ahaaa, to počujem 1x..mrzi ma to 😕 a ides do toho CAR, ci stale nevieš?

zanzilady
9. feb 2024

Dobre ranooo ja dnes takto
@majoralka test si skúsila keď ti to stúplo ?

bambulka711
9. feb 2024

@majoralka asi tam zavolám v pondelok, aspoň budeme mať termín, ak by náhodou a dozviem sa výsledky imulógie, čo mi brali a pod.

jankasvo
9. feb 2024

Baby ja dnes 7dpo, ale mám pocit že to nevyšlo tento mesiac a taku krásnu ovulaciu som mala, viem ze je skoro ale predchádzajúce tehotenstva už o takomto čase sa niečo dialo.

zanzilady
9. feb 2024

@jankasvo ja som dnes 7-8dpo tiež - dve appky mi ukazujú rôzne 😅a tiež mám presne pocit že sa nepodarilo aj napriek tomu že ovu sme presne vystihli, takze úplne viem sko sa cítiš 😌

jankasvo
9. feb 2024

@zanzilady kedy plánuješ testovať? Ja som úplne rezignovana 😁

zanzilady
9. feb 2024

@jankasvo chcela by som počkať do pondelka ale asi nevydržím a otestujem cez víkend 🥹môj prvý príznak tehotenstva bol zapchaty nos a to mám aj teraz, ale beriem to tak, že je hrozne počasie tak to z toho :D akože vždy mám malu nádej, ale nemyslím si že to vyšlo.

jankasvo
9. feb 2024

@zanzilady tak lepšie je byť prekvapená že to vyšlo ako opačne. Držím palce, ja som pri prvom mala herpes 6dpo pri druhom som bola strašne unavená už 7dpo.

majoralka
9. feb 2024

@zanzilady nie, nerobila som test a ani neviem či nejaký doma mám 🙈😁 tebe držím palce na víkend, nech máš // 🤞👏
@bambulka711 tak aspoň takto…a včera teda nič drahý nepovedal?

bambulka711
9. feb 2024

@majoralka k danej téme ani ťuk... a ja som ho nechala tak. Iba som mu dnes oznámila, že som to dostala. Zatiaľ bez reakcie...

dracik07
9. feb 2024

Ahojte, tak dnes pokles, tak ako som tušila. Čakám ms
Všetkým ostatným silno držím palceky ✊ nech si tento mesiac nájdete svoje vytúžené // 🙏♥️🍀✊🙏

majoralka
9. feb 2024

@dracik07 mrzi ma to 🥺 ja ta budem nasledovať 😔

dracik07
9. feb 2024

@majoralka a plánuješ aj testovať?
@zanzilady tak budem čakať a dúfam že nájdeš cez víkend krásne // 🙂

zanzilady
9. feb 2024

@dracik07 no tak vyzerá že to príde do pár dni, aspoň nebudeš musieť dlho čakať 🙂

majoralka
9. feb 2024

@dracik07 neviem či mam nejaky test doma 🙃 ale ked uz, tak by som skúsila pondelok, den pred MS, ak teda nepride skor

dracik07
9. feb 2024

@zanzilady že do pár dní 😁. No v pondelok/ utorok má prísť ms podľa LF aj podľa cyklu, tak ja dúfam že aj skôr ako vtedy

zanzilady
9. feb 2024

@dracik07 hádam by aj mohla 🥰