icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
9. feb 2024

Tak dievčatá, síce u nás ticho, ale pre každý prípad som nás objednala do CAR na pohovor pred IUI. Ak nič iné, aspoň sa dozviem výsledky posledných vyšetrení...

majoralka
9. feb 2024

@bambulka711 a už ti dali aj termin? Mozno dovtedy vychladne a bude dobre 😇🤞

buduca_mamicka007
9. feb 2024

Dievcata prepacte ze tu do toho vstupim.. ale chcem sa poradit 🙂 myslite ze ten strop bol vcera na obed a uz to ide dole, vsak? Snazili sme sa pondelok, stredi aj stvrtok, budeme isto aj dnes a zajtra ( nielen koli babatku ale aj pre radost 😃)... naposledy ked som si takto sledovala ovu tak sa nam podarila dcerka, ktora uz ma 1,5roka..cize by sme chceli surodenca ❤️ myslite ze ovu prebehla /prebieha teraz? Dakujem za rady 🙂

bambulka711
9. feb 2024

@majoralka áno, 19.2. tam idem a uvidí sa, ako ďalej. Presne, ako píšeš, je to ešte najmenej 10 dní do ovulácie, tak sa môžu veci ešte zmeniť 🙂

majoralka
9. feb 2024

@bambulka711 môžu a aj sa zmenia, verím tomu 🤞😘🥰 stále na teba myslím 🙏🏻😇 chlapi, niekedy kým sa rozhýbu, to trvá 🙃😁 možno bude ten udobrovací s.x to pravé orechové 🤣

zanzilady
9. feb 2024

@buduca_mamicka007 ahoj, podľa mna tie testy ešte niesu pozitívne. Pozitívny test je keď sú obidve čiarky rovnako silne a dokonca testovacia môže byt aj silnejšie cca takto nejak. Inak odporucam Appku premom tam si to vieš takto nahrávať a same to vyhodnotí hodnotu LH

buduca_mamicka007
9. feb 2024

@zanzilady ani tento? To je ten zo vcera obeda...🙂

zanzilady
9. feb 2024

@buduca_mamicka007 ahaaa bože ja som si ho tam vibec nevšimla prepáč :D áno tento by som považovala už za pozitívny 🙂

buduca_mamicka007
9. feb 2024

@zanzilady vdaka ❤️

dominka2611
9. feb 2024

Žienky, ktoré ovulačné testy používate ? ❤️

katariiinkaa
9. feb 2024

@dominka2611 Ahoj, skúsila som už kadejaké - dr max, livsane, čínske z aliexpressu, easyhome z amazonu, digi clearblue.. V podstate všetky ukazujú správne v deň kedy má byť test pozitívny 🙂 Viem že ženy si tu často chvália ešte aj womansecret 🙂 Myslím že ich je tam až 20 v balení.

majoralka
9. feb 2024

Tak som neodolala 🤣🙈 ale radšej som mala 🥺 robený asi hoďku dozadu a ništ…11dpo

zanzilady
9. feb 2024

@majoralka och skodaaaa, ale je to vecer. Mne 11dpo vecer toez nič neukázalo. A teploty ako ? Ja asi zajtra otestujem to budem 8/9dpo

zanzilady
9. feb 2024

Dievčatá mám pocit te ma začína bolieť hrdlo tak dúfam že to nebude nič vážne :(

majoralka
9. feb 2024

@zanzilady teplota dnes trošku stúpla, ale len trolinku 😊 ja viem, je večer, pila som do aleluja, takže moč bol maximálne zriedeny, ale aj tak to zamrzí, keď na teste nič nie je 😕 a to som doobeda písala, že testovať chcem až pondelok 😂
Ráno ti držím palce, aby sa na teste dačo objavilo 🤞

zanzilady
9. feb 2024

@majoralka u teba tiež nie je nič stratené 🥹skús test ráno 🤞

majoralka
9. feb 2024

@zanzilady už je nachystaný v kabelke a ráno v práci ho urobím 🤣

zanzilady
9. feb 2024

@majoralka dobreeee tak som zvedavaaaa na výsledok 🙂 ak budem robiť dám info aj ja 😀

majoralka
9. feb 2024

@zanzilady Oki, čakám aj ja 🤞

katariiinkaa
9. feb 2024

@majoralka @zanzilady držím vam palce! 😍❤️ dajte vedieť ráno ako ste dopadli

zanzilady
9. feb 2024

@katariiinkaa mám pocit že na mna niečo lezie. (Tak dúfam že jedine tehotenstvo) aaaa dnes som pri jednom filme plakala 3x :D

katariiinkaa
9. feb 2024

@zanzilady Ach bodaj by! Asi tie najkajrajsie bacily by to boli 😂 keď to tak bude, tak ich smelo pošli sem do skupiny! Takú virózku tu radi privítame 😂

jankasvo
10. feb 2024

Dobre ránko, tak takýto čudný graf som ešte nemala. Vy ste ako ?

zanzilady
10. feb 2024

Dobre ráno, ja takto. Teploty vyskočila ale môže to byt kvôli tej začínajúcej “chorobe” 🙂
@jankasvo na 8den taký pokles :O kedy čakáš ms ?
@katariiinkaa rada pošlem keď to tak bude

jankasvo
10. feb 2024

@zanzilady až v piatok čakám, nechápem že čo sa deje, toto sa mi ešte nestalo.

majoralka
10. feb 2024

Breranko, tak ka som klesla a test nerobím, je to zbytočné 😕 ani nemám náladu 🥺
@zanzilady testovala si? Pekne si stúpla 🤞
@katariiinkaa netestujem 😕

zanzilady
10. feb 2024

@majoralka ešte som netestovala, musím potajomky, tak som sa booa len vycikat do pohárika :D a keď bude priateľ niečo robiť otestujem 😂

zanzilady
10. feb 2024

@majoralka no škoda že to kleslo, mám pocit že tento mesiac nie je to práve pre viaceré :(

majoralka
10. feb 2024

@zanzilady áno, vsimla som si aj ja 😔

dracik07
10. feb 2024

Dobré ránko, ja tiež nechápem čo to zase znamená, pripájam sa ku divnym grafom. Teplota mi zase vyskočila, ale myslím že zajtra znova klesne

@zanzilady čakám na testik 🙏. Teplota môže a nemusí byť chorobou
@jankasvo môže ísť aj o IP na 8dpo by to aj sedelo
@majoralka 😔