icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
10. feb 2024

@dracik07
@majoralka no ja nič, úplný čistý test. Minuly cyklus na 8-9dpo už bola slabučká :(

jankasvo
10. feb 2024

@dracik07 neskúšala si test ?
Aj mňa to napadlo ale všade čítam že to je mýtus a že to vôbec nemusí znamenať uhniezdenie.

dracik07
10. feb 2024

@zanzilady 😔 ale ešte stále je skoro, takže nádej ešte je 😉🙏

dracik07
10. feb 2024

@jankasvo veď môže a nemusí ja som pri dvoch tehu nemala pokles a pri bioch.tehu bol.
Neskusala som test, podľa mňa aj tak by bol negatívny, len ten vzostup ma prekvapil lebo som to nečakala, fakt som si myslela že dnes ešte poklesne

zanzilady
10. feb 2024

@dracik07 veď jasne ja viem. Ale vravím necítim sa tak nemám nejakú nádej 😅
Mohla si ešte aj ty spraviť test ak máš, keď ti ta teplota takto skáče 🙂

dracik07
10. feb 2024

@zanzilady mám len intimed a baby top test ale načo keď viem že bude biely, to len teplota sa so mnou zahráva 😟

jankasvo
10. feb 2024

@zanzilady ja som mala pozitívny na 11dpo slabucku ledva viditeľný ciarku, takže nadej stále je.

@dracik07 nehodis mi sem graf kde si mala IP?

majoralka
10. feb 2024

@zanzilady ešte je skoro, skús až ten pondelok 🤞
@dracik07 veru, divne grafy nam vychádzajú 😕

kristinkaris
10. feb 2024

Ahojte no môj graf sa takto zblaznil … tento cyklus už kašleme na to bude ako bude

dracik07
10. feb 2024

@jankasvo tento bol minulý cyklus, ja si len myslím že to bol IP na 20dc a o dva dni mi vyšiel pozitívny test

adka3321
10. feb 2024

@jankasvo ja som mala takyto IP pri vitaznom grafe

jankasvo
10. feb 2024

@dracik07
@adka3321 ďakujem vám zienky, dali ste mi trošku nádej, aj ste mali nejaké priznaky v čase IP alebo teda po ňom? Mne absolútne nič neni tak za to som aj taká že to možno nič neznamená

dracik07
10. feb 2024

@jankasvo nemusíš ho cítiť vôbec 😉

zanzilady
10. feb 2024

@dracik07 no ktovie či sa naozaj zahráva :D obdivujem že si odolala a nespravila ho 😅

dracik07
10. feb 2024

@zanzilady no dali ste mi chrobáka do hlavy to netvrdím ale odolavam. Dnes 15dpo to by už museli byť koľajnice ako svet
A jeden graf som už mala podobný ako teraz

zanzilady
10. feb 2024

@dracik07 ten je naozaj podobný :D no ak náhodou ti to nedá tak ho sem potom pridaj 😊

dracik07
10. feb 2024

@zanzilady 😁

adka3321
10. feb 2024

@jankasvo nie, vobec nic mi nebolo, dokonca aj priznaky PMS take ako vzdy, takze som si aj myslela, ze nevyslo a az ked na 16dpo vyskocila teplota spravila som test a tam dve ciarky

jankasvo
10. feb 2024

@dracik07 ja by som už testovala na tvojom mieste 🤣

zanzilady
10. feb 2024

@dracik07 no ja som asi sialena ale nedá mi ten test dnes :D išla som ho presvietit lebo niečí slabé sa mi zdalo predsa len. A keď ho presvietim je tam slabučká ružová čiarka, takze moja nádej je naspäť :D a určite je to ružové a nie kanalik 🤣ale som sialena

majoralka
10. feb 2024

@zanzilady 😂 ty si perfektná 🤣

dracik07
10. feb 2024

@zanzilady my sme už šialené, teda ja určite 🤣

zanzilady
10. feb 2024

@dracik07 tak potom sme obidve 😅

zanzilady
10. feb 2024

@dracik07 no ale pozri 😄

zanzilady
10. feb 2024

A už mi dokonca stupňa aj teplota a mám 37.1 bodaj by to bola ozaj choroba z tehu 🧐

zanzilady
11. feb 2024

Dobre ráno, ja dnes takto. Teplota síce stúpla ale môže byt že ta choroba - aj keď v rovnakom čase som merala či náhodou nemám zvýšenú teplotu a mala som 36.4. Dnes som si povedala že nejdem testovať, dnes mám posledný duohaston a urobím test zajtra ráno. Ak tam bude niečo pokračujem s duphastonim.
@dracik07 a ty ako teploty ?

jankasvo
11. feb 2024

Dobre ránko, ja takto
@zanzilady pekný graf 👌

zanzilady
11. feb 2024

@jankasvo noooo len nech ti to stúpa 🤞😍

jankasvo
11. feb 2024

@zanzilady akože úprimne som bola sklamaná a nejak dúfala že to bude ten implantacny a ze to teda stupne viac 🤣🙈 aj som 2x premerala a stále rovnaká hodnota 🙈🙈 a ty sa ako cítiš?

zanzilady
11. feb 2024

@jankasvo ale hlavne že stúplo 😊keď sa pozries sj u mna to postupne stúpa ak náhodou by to bol toez implantácie pokles 🥹 a sama neviem ako sa cítim. Asi najviac choro, a nemám pocit stále že by to vyšlo a bola som tehu. Akurát ma podbrusko začalo trochu bolieť tak uvidíme… minuly mesiac som na 11dpo dostala ms. Tak som zvedavá čo bude zajtra.