Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte žienky, tak ja som už dnes 6DC. Zajtra ráno začínam merať BT 🥰.. Držím nám všetkým palce ✊🏼. Nech sa nám to všetkým podarí tento mesiac/cyklus ❤️.
@zanzilady ja som dostala menzes na 16dpo, aj keď som brala utrogestan, takže mne iba predlžuje o 4 dni LF. Mávala som 11, teraz mám 15-16. Takže za mňa ak má menzes prísť, príde. Ak nemá, iba poskytne vajku viac času...
@zanzilady ahoj a môže sa ten duphaston ukončiť aj skôr ako 10 dni?
@kristinkaris a prečo by si to robila? Veď práve preto sa berie, aby upravil cyklus a LF.
@bambulka711 presne ja takisto beriem preto aby mi to predĺžilo o pár dni 🙂
@zanzilady ja aj kvôli špineniu, lebo už od 8dpo som špinila a na 12dpo už dostávala MS.
@kristinkaris vôbec netuším, ale myslím že to potom nemá žiadny účinok.
@zanzilady
@bambulka711 ja mám zas v pohode lf len ma napadlo že čo sa stane keď sa skôr vysadí
Ahojte 😊 tak ja hlásim “úžasne krásny” 1dc 😔
@majoralka 😔to mi je ľúto.
@zanzilady ani ja nič nevidím 😔, ale stále nie je nič stratené 😉. Ja by som si ho dala aspoň do 12dpo-14dpo a potom ak by bol negatívny vysadila, nič tým nepokazíš. A je lepšie ak je dlhšia LF ako 11dni, aby sa malo kedy uhniezdit
Ja stále nič, dokonca ani spinenie, ktoré mám deň pred ms. Teraz som umývala kúpeľňu a ak by som sa nezachytila tak odkvecnem do sprchovacie kúta. Už ma to fakt nebaví 😡 moje telo je čistá záhada 😔
@katariiinkaa bože ozaj ako keby sa zasekol 😅
@katariiinkaa baterka vymenena? Alebo novy?🙂
@zuza265 ten čo stále pouzivam 🤷♀️😂 ešte sa mi to nikdy nestalo že by boli teploty takto identické 😅 ale meria dobre, porovnávala som aj s druhým čo mám. Len mi to prišlo vtipne, že fakt akokeby sa zasekol 😅

Dobré ránko, žienky krásne grafy , len nech pekne stupaju @jankasvo @zanzilady
Ja dnes na 16dpo pokles, to čakanie na ms je snáď ešte horšie ako na ovu či testovanie 🙄😔.
Priznám sa, včera som robila test a bola tam na začiatku slabá čiarka ale potom zmizla, takže kanalik. To by už museli byť pekne viditeľné čiarky na 15dpo
Ale ja dúfam že zajtra už konečne klesne, to by mal byť 17dpo a ms pride