icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katariiinkaa
16. feb 2024

Žienky tak ovu test dnes takto zatiaľ..

linda5678
16. feb 2024

@ersp dakujem ti za infosky, no som zvedava tiez na tu ms, lebo mne vzdy ms chodila pravidelne +- den, dva max, takze ma dost prekvapila posledna prehliadka, ze nieco moze byt zle. Asi si skusim vypytat aj opakovany HP

ersp
16. feb 2024

@linda5678 tak mne gyn tvrdil 2 roky ze som uplne v pohode a otehotniem len to chce cas 😀😀 treba skusit dalsie hp, pripadne fakt car, ja som sa tomu mega branila, ale naozaj nam vsetko povysvetlovali, vysetrili a je na nas ci potom pojdeme ich cestou alebo svojou 🙂 ale niekedy je fajn pohlad aj ineho lekara

buduca_mamicka007
16. feb 2024

Baby kedy najskor mozem testovat? Dnes je 8dpo... uz horim nedockavostou😃🥰

ersp
16. feb 2024

@buduca_mamicka007 skor ako 10dpo nema vyznam 🙂

jankasvo
16. feb 2024

@ersp neviem prečo tento môj muž z toho robí taký problém 😁 ale že je to pre neho neskutočne stres niekde v nejakej miestnosti, tak som poprosila moju dr o HP a sám povedal že ak ho budem mať ok pôjde teda do car. A ja že ženy sú komplikované 🤣🤣

jankasvo
16. feb 2024

Baby odkiaľ objednávate tie modré testy? Easyhome?

ersp
16. feb 2024

@jankasvo ja som sa muza pytala na rovinu ci je to pre neho nejak stresujuce a ze nie, ze proste to normalne bere 😀 ako urcote nech ide na spermiogram, moj ide o tyzden a dali sme ten drahsi nech vieme vylucit alebo potvrdit aj chybh na strene chlapa 🙂 a nam dr vravela ze fakt uz je vela krat chyba v muzovi a takymto tempom ako chlapske vysledky rapidne klesaju o 10 rokov nebudeme vediet najst chlapa schopneho oplodnenia zeny...

jankasvo
16. feb 2024

@ersp pre môjho by to bolo ok keby to môže doniesť z domu a to sa v našom meste asi nikde nedá, ešte skúsim zistiť.

katariiinkaa
16. feb 2024

@jankasvo z nemeckého amazonu 🙂

ersp
16. feb 2024

@jankasvo podla mna to je risk, edrzat to v speavnej teplote, doniest na cas, tam tusim do 2 hodin sa to uz musi v laboratoriu spracovat...ale vsak uvidite ako sa podari 🙂

jankasvo
16. feb 2024

@ersp aj podľa mňa to je risk, ale čo už narobim.
@katariiinkaa dakujeeeem

linda5678
16. feb 2024

@ersp tak ak to nepojde, urcite budeme rozmyslaj aj o car, nie je na co cakat. Ale zatial si myslim, ze to nie je este nevyhnutne. Otehotnela som minuly rok na 8 cyklus hned po nastaveni liecby na šž no zial nakoniec sa to neskoncilo dobre. Teraz som 4. cyklus po potrate a mam aj noveho gyn podla ktoreho sa mi este ustaluje cyklus, takze verim, ze som v dobrych rukach 🙏 Ak by to 2 roky neslo tak to je uz fakt ze najvyssi cas, cize urcite dobre ze ste sli! Ja som v tomto ohlade bola aktivna, uz po polroku sme mali robeny spg a hp-tam sa aj prislo na tu stitnu zlazu

linda5678
16. feb 2024

@jankasvo my sme tak niesli tiez a bolo to v pohode. Povedali nam, ze ak sme tusim ze do pol hodiny- hodiny, tak sa da aj priniest. Len “to” treba drzat pri tele, v teple

jankasvo
16. feb 2024

@linda5678 a do car ste to niesli ?

ersp
16. feb 2024

@linda5678 tak to super, ja lutujem ze sme to neriesili skor ale nejak boli ine povinnosti a nehali sme to na prirodu, zial neuspesne 🙂 jedneho syna prirodzene uz mame tak sme stale verili ze sa aj dalsie podari 🙂 uvidime co u nas ukazu vysetrenia 🙂

linda5678
16. feb 2024

@jankasvo ano, v car to vysetrovali. Ak mas tu moznost doviezt to, asi to bude pre muza menej stresujuce takto 😆

linda5678
16. feb 2024

@ersp verim ze ano 🙂🙏 Hlavne ak sa vam tam venuju, patraju po probleme, co robi maloktory gynekolog. Ale tak vy ste boli asi ovplyvneni aj tym, ze uz jedno dieta mate, ked ste boli tak trpezlivi

jankasvo
16. feb 2024

@linda5678 áno určite bude🤣

ersp
17. feb 2024

@linda5678 to ano, ako ja som mala predsudky pred car, lebo niektore tie recenzie v cloveku tak dost vzbudia blby pocit, ale my sme spokojny zatial 🙂 ano my ked sme vedeli ze jedno slo, verili sme ze aj druhe pojde, ale zas v car vraveli ze to ze jedno mame a donosila som ho je pre nas len super, ze ak ked nejaka liecba sa podstupy je velka pravdepodobnost udrzania plodu 🙂

ersp
17. feb 2024

2dpo 🙂 je tu este niekto kto odppcitava? 🙂

jankasvo
17. feb 2024

@ersp ahoj ja čakám na ms, ale vidím že ti pichali Gonasi ale nestimuluju ta ? Pekne sama ovulujes? Držím palce

ersp
17. feb 2024

@jankasvo tento krat mi predpisali ovitrelle, ale ten je rovnaky, len sme cestovali, tak aby som nemusela v aute sa trapit s riedenim 😀 praveze nestimulovali, 3 mesiace na clostyle, 2x narastli folikuly, 1x nie a po troch cykloch sa neodporuca pokracovat, tak tento cyklus nejakym zazrakom vez stimulacie narastol 20mm folikul 🙂

jankasvo
17. feb 2024

@ersp a pri clostile ti nenarastli kedy folikuly ktorý cyklus ? Ja som mala teraz 2 cykly s Clostilom a do tretieho už nejdem

ersp
17. feb 2024

@jankasvo prvy a treti cyklus narastol, druhy nie..po druhom mi zvysili davku clostylu 🙂

jankasvo
17. feb 2024

@ersp aha oki, ja si tento mesiac davam pauzu iden poprosit dr o hp a ak sa nepodarí tak smer car

ersp
17. feb 2024

@jankasvo uvidis, mozno prave po pauze sa podari 🙂 ale hp ti je zbytocne riesit ak uvazujete nad car, tam na prvom sedeni vezmu krv a budu mat svoje vysledky 🙂

katariiinkaa
17. feb 2024

Žienky tak mňa zas ten ovu test riadne napína, nie a nie byť pozitívny 😅

ersp
18. feb 2024

@katariiinkaa dnes uz hadam bude pozit 🙂

linda5678
18. feb 2024

@katariiinkaa pridavam sa k tebe s cakanim na ovu 😀 17dc a stale nic. Dnes este urobim posledny test co mam a ak nic, tak asi ako hovoril gyn ze bude anovulacny cyklus 🤷‍♀️