Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@linda5678 tak mne gyn tvrdil 2 roky ze som uplne v pohode a otehotniem len to chce cas 😀😀 treba skusit dalsie hp, pripadne fakt car, ja som sa tomu mega branila, ale naozaj nam vsetko povysvetlovali, vysetrili a je na nas ci potom pojdeme ich cestou alebo svojou 🙂 ale niekedy je fajn pohlad aj ineho lekara
Baby kedy najskor mozem testovat? Dnes je 8dpo... uz horim nedockavostou😃🥰
@buduca_mamicka007 skor ako 10dpo nema vyznam 🙂
Baby odkiaľ objednávate tie modré testy? Easyhome?
@jankasvo ja som sa muza pytala na rovinu ci je to pre neho nejak stresujuce a ze nie, ze proste to normalne bere 😀 ako urcote nech ide na spermiogram, moj ide o tyzden a dali sme ten drahsi nech vieme vylucit alebo potvrdit aj chybh na strene chlapa 🙂 a nam dr vravela ze fakt uz je vela krat chyba v muzovi a takymto tempom ako chlapske vysledky rapidne klesaju o 10 rokov nebudeme vediet najst chlapa schopneho oplodnenia zeny...
@jankasvo z nemeckého amazonu 🙂
@ersp aj podľa mňa to je risk, ale čo už narobim.
@katariiinkaa dakujeeeem
@ersp tak ak to nepojde, urcite budeme rozmyslaj aj o car, nie je na co cakat. Ale zatial si myslim, ze to nie je este nevyhnutne. Otehotnela som minuly rok na 8 cyklus hned po nastaveni liecby na šž no zial nakoniec sa to neskoncilo dobre. Teraz som 4. cyklus po potrate a mam aj noveho gyn podla ktoreho sa mi este ustaluje cyklus, takze verim, ze som v dobrych rukach 🙏 Ak by to 2 roky neslo tak to je uz fakt ze najvyssi cas, cize urcite dobre ze ste sli! Ja som v tomto ohlade bola aktivna, uz po polroku sme mali robeny spg a hp-tam sa aj prislo na tu stitnu zlazu
@linda5678 to ano, ako ja som mala predsudky pred car, lebo niektore tie recenzie v cloveku tak dost vzbudia blby pocit, ale my sme spokojny zatial 🙂 ano my ked sme vedeli ze jedno slo, verili sme ze aj druhe pojde, ale zas v car vraveli ze to ze jedno mame a donosila som ho je pre nas len super, ze ak ked nejaka liecba sa podstupy je velka pravdepodobnost udrzania plodu 🙂
@jankasvo tento krat mi predpisali ovitrelle, ale ten je rovnaky, len sme cestovali, tak aby som nemusela v aute sa trapit s riedenim 😀 praveze nestimulovali, 3 mesiace na clostyle, 2x narastli folikuly, 1x nie a po troch cykloch sa neodporuca pokracovat, tak tento cyklus nejakym zazrakom vez stimulacie narastol 20mm folikul 🙂
@katariiinkaa dnes uz hadam bude pozit 🙂
@katariiinkaa pridavam sa k tebe s cakanim na ovu 😀 17dc a stale nic. Dnes este urobim posledny test co mam a ak nic, tak asi ako hovoril gyn ze bude anovulacny cyklus 🤷♀️

Žienky tak ovu test dnes takto zatiaľ..