icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
19. feb 2024

@bambulka711 to ano, nema vyznam gonasi ak nema co vajicko oplodnit..

zuza265
19. feb 2024

@dominka2611 tym padom moze byt ovulacia naozaj neskor. Pravdepodobne okolo +- 20 dc (podla dlzky lutealnej fazy) a dnes si len 14 🤗

katariiinkaa
19. feb 2024

@dracik07 ty si na tom ako? ako sa máš?

dracik07
19. feb 2024

@katariiinkaa ja dnes 7dc, ja testujem ovu testami od začiatku cyklu, ale dnes začínam oficiálne women Secret. Robila som teraz aby som vedela porovnať, nakoľko mne vždy ukazuje večer lepšie ako doobeda poobede. Tak som zvedavá kedy bude teraz

dracik07
19. feb 2024

Mne ovu testy vždy 2-3 dní pred ovu začnú slabnúť a potom opäť silniet

jankasvo
19. feb 2024

Ahojte, ja tento cyklus nechavam tak, ak sa nepodarí budúci ideme car. Stále čakám na MS, od piatku už neuzivam progesteron tak čakám kedy príde.

bambulka711
19. feb 2024

@ersp volala mi práve moja lekárka a záver je, že samozrejme, výsledky sú zlé a treba spraviť vyšetrenie u imunológa ☹ a ešte čosi aj iné tam je. Akože, ja nemám slov na to, keby som sa neozvala, tak ani nevieme...

katariiinkaa
19. feb 2024

@bambulka711 ach.. to ma mrzí že si to absolútne nevšimli.. normálne tomu nechápem.. to je to isté car kde sa ti už tak sekli ohľadom veľkosti foliku? či inde si bola tentokrát? hlavne dobre že si sa ozvala.. bohvie ako by to inak dopadlo...

dracik07
19. feb 2024

@bambulka711 kde chodíte? Ja ako nechápem ako môžu niečo takéto prehliadnuť. Ale aspoň viete v čom je problém. Ja by som sa sťažovala, veď ten prístup je strašný 😡😭

bambulka711
19. feb 2024

@katariiinkaa @dracik07 @ersp áno, to isté, Reprofit v Bratislave. Dnes som tam prišla a nechali ma tam vyše hodiny sedieť, lebo recepcia stratila moju kartu. Potom ma prevzal iný lekár, lebo moja mala obsadené - alebo neviem, ako si to delia. Ale ja som sa pýtala na tie výsledky, či sú ok, že sme brali imunológiu a pod. a on, že všetko ok. Aspoň, že som si vzala kópie a toto mi udrelo do očí. Lekárka samozrejme, že IUI nemá zmysel. No a plus k tomu, že mi folikuly praskajú pri veľkosti nad 24-27 mm, tak úplne zle. Takže teraz tam musím ešte raz letieť pre žiadanku na imunológiu ☹

dracik07
19. feb 2024

@bambulka711 je mi to ľúto že máte také starosti ako keby ste ich nemali dosť 😭
Fakt na hlavu, niekedy mám pocit že ľudia sú ako predany tovar, čím viac tým lepšie 🤦
Aj ste platili za to? Lebo ja by som to tak nenechala 😡

bambulka711
19. feb 2024

@dracik07 našťastie sme neplatili ešte ani euro, iba za parkovné navyše, keďže sa to natiahlo. A úprimne, ja ani neviem, či mám ešte dôveru voči nim po takýchto chybách. Si vezmi, že by sme vo štvrtok išli na to IUI, ako bolo v pláne a zbytočne, lebo oni si nepozreli výsledky. No 300€ oknom a to nehovorím o sklamaní - a ako píšeš, určite by som to nenechala tak, že by mi ich nevrátili.

ersp
19. feb 2024

@jankasvo skus len merat, pripadne testy, ja by som neverila ze pevy cyklus po clostyle to funguje ako hodinky, pomaly aj lepsie..pri clostyle som napr pri 20mm vajicku ani naznak pozit na ovu teste, ani teplota a teraz? Test mi skoro vypalil oci 😀 aj dr vravela ze obcas tiw hormony nakopnu vajecniky

ersp
19. feb 2024

@bambulka711 ach nechces zmenit car? Ako 2 navstevy dva pruseri?

ersp
19. feb 2024

@bambulka711 asi by som ich dade nakopala...my sme do car prisli o hodinu skor a este sa nam ospravedlnovali ze nas nevezmu skor 🙂

jankasvo
19. feb 2024

@ersp Áno budeme len merať teplotu ale nebudem to hrotit ako doteraz lebo mám pocit že som bola až moc aby sme nepresvihli a celé zle, tak si dávam trošku pauzu ale jasné že budem sledovať trošku 😁 toto som aj ja počula že Clostil pôsobí aj po dobrati, tak dám vedieť.

katariiinkaa
19. feb 2024

Dievčatá, trošku od témy.. ale neviete mi náhodou niektorá prosím poradiť? Mám kamošku, ktorá sa s manželom snaží skoro rok o bábätko ale nedarí sa im.. Pred 2 mesiacmi sa im zrejme podarilo, lebo mala na teste 2 čiarky, ale iba 2 dni. Potom čiarky zmizli, takže zrejme biochemické.. Chcela od gynekologa duphaston, ale nechce jej ho zatiaľ predpísať, vraj nevidí dôvod.. Doma ešte mám duphaston ktorý som nevyužila.. Myslíte že jej ho môžem posunúť? Nemôže jej to nejako uškodiť? Vôbec neviem na akom princípe duphaston funguje.. Rada by som jej pomohla ale nechcem jej samozrejme uškodiť..Viem že viacero z vás ste ho užívali, tak možno mi budete vedieť poradiť.

ersp
19. feb 2024

@jankasvo ano my sme boli tak na tom ze proste tento mesiac nic, chlap mal absentovat pred smpermiogramom a ja prisla s vybuchom smiechu s testom v ruke 😀 kedze sme obaja na HO nebol problem hned poistit a smiali sme sa ci mame povolene vztahy na pracovisku 😀

ersp
19. feb 2024

@katariiinkaa ak sa snazi rok nech idu do car, spravia vysetrenia a mozno dojdu na to preco sa neudrzalo 🙂 ublizit si duphasonom neublizi, ale nemusi to byt pre nu ani riesenie

jankasvo
19. feb 2024

@ersp tak dúfam že budeme rovnaký prípad 😁

bambulka711
19. feb 2024

@ersp vieš čo, idem sa zajtra objednať na tú imunológiu a v podstate, ak sú to tie tri príčiny, teda že mám "prezreté" folikuly, protilátky proti spermiam a ešte akýsi anti-fosfatidyl etanolamin, tak by to zrejme vedel poriešiť aj imunológ a vyhli by sme sa CAR možno úplne. Úprimne, ja sa rozhodujem, či si nalejem víno, vodku alebo rum 🙈🙈🙈

zuza265
19. feb 2024

@bambulka711 drzim ti silno palce, nech uz je verdikt - riesenie a nech uz mozete ist do toho s vyssou pravdepodobnostou 🙏🏼❤️ a snad coskoro 💪🏼

kristinkaris
19. feb 2024

@bambulka711 a vy ste sa nakoniec udobrili ? 🙂

ersp
19. feb 2024

@jankasvo hadam ano 🙂

ersp
19. feb 2024

@bambulka711 treba skusit, ako treba ratat ze liecba urcotu dobu potrva, ale mozno to naozaj pojde prirodzene 🙂

nikol114
19. feb 2024

Ahojte žienky, ja som na tom takto snáď ešte len čakám na ovu 🫣

nikol114
19. feb 2024
zuza265
19. feb 2024

Baby potrebujem poradit. Bolesti v podbrusku mavam v case ovulacie a v case menstruacie. Kazde su ine - co je jasnacka. Som 5 dpo ako vidite na grafe. A ja uz par hodin mam akoby ovulacne bolesti. Nerozumiem ake mozu byt dovody. Teraz by som prave nemala mat vobec vobec ziadne. Aky moze byt dovod? (Aby ste si nemysleli, nenarazam na mozne tehotenstvo ani nic take) napr mozno aj zapal? Nahoda? Alebo? Ak mate nejaku myslienku alebo skusenosti sem s tym…

ersp
19. feb 2024

@zuza265 bud daky zdravotny problem, alebo uhniezdenie? Ak to bude trvat dlhodobo skor daky zapal, ak to prejde moze byt uhniezdenie 🙂

zuza265
19. feb 2024

@ersp ach… clovek len tapa stale. Ale vsak ako bodaj by to bolo vysvetlene tym. Len teda skor sa priklanam k inej moznosti. Uvidime ci to je par hodinove alebo zajtra to bude pokracovat 🙄 dakujem pekne