icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bambulka711
19. feb 2024

@kristinkaris neviem, či by som povedala, že udobrili a nerada by som, aby ma ľudia odsúdili za rozhodnutie byť zrejme slobodná mamička... A možno sa zistia ešte horšie veci a je to jasné úplne :(

bambulka711
19. feb 2024

@ersp veď, zajtra idem volať na termín. V stredu ešte idem na folikulometriu k môjmu gynekológovi, aby som vedela, kedy pichnúť gonasi.

ersp
20. feb 2024

@bambulka711 tak verim ze ti daju termin co najskor 🙂 teda chces tento mesiac aj prirodzene skusit ked gonasi?

bambulka711
20. feb 2024

@ersp dik, v marci majú, tak čakám na presný dátum. Pýtala som sa lekárky, keď mi volala, že či to má vôbec zmysel a vraj áno, šanca tam je, že ženy otehotneli aj s protilátkami... 🤷 Ale nádej si nerobím po včerajšku.

ersp
20. feb 2024

@bambulka711 nadej umiera posledna 🙂 mozno prave preto ze to nebudes cakat sa podari 🙂

ersp
20. feb 2024

Ja dnes 5dpo, ide mi neskutocne pomaly cas, nejake skore testovanie, alebo pripisovanie priznakov u mna nebude mat vyznam, kedze aj 6 dni po ovitrelle mam na teste silnu ciarku...

bambulka711
20. feb 2024

@ersp neviem, ja som momentálne v hlbokej rezignácii. Ani nemeriam, netestujem, proste v stredu pôjdem na folikulometriu, nech sa pozrie, pichnem gonasi, o 24 a 48 hodín styk a kašlem na to. Ani testovať nebudem, ani progesterón dávať. Proste počkám na MS. Máme to teraz také kadejaké, veď vieš...
Inak, keď prestaneš merať, je to veľmi oslobodzujúce. Ja som včera v CAR ani nevedela, koľký DC som 😀

jankasvo
20. feb 2024

Ja hlásim 1DC 😁

zanzilady
20. feb 2024

Dobre ráno, ja mám strašne divný začiatok. Takto divoko som to hádam ešte ani nemala. Myslite že to mohol aj duohaston takto rozhádzať ? Brala som do 11dpo

ersp
20. feb 2024

@bambulka711 ako ak to mate take vseliake vykaslala by som aj sa na gonasi, ci inak ti nepraskne vajicko?

kristinkaris
20. feb 2024

Dobre ranko tak ja tiež začínam s meraním 😊 avšak tentokrát v ústach

katariiinkaa
20. feb 2024

Dobré ránko, ja stále čakám na ovu 🤷‍♀️ snáď sa už do piatku dočkám pozitívneho testu

bambulka711
20. feb 2024

@ersp praskne, ale neskoro, vraj 26-27 mm je už prezreté. A je to o tom, že stále poisťovať a čakať... tak preto gonasi, tam vieme, že keď v stredu pichneme, vo štvrtok a piatok ideme na to a nemusím behať stále k lekárovi a pod.

ersp
20. feb 2024

@bambulka711 uz chapem, mne pichali gonasi/ovitrelle pri velkosti vajicka 19-20mm, doteraz som si myslela ze je to skoro, ale je to fakt akurat 🙂

dominka2611
20. feb 2024

Anojte žienky. Myslite, že je už test pozitívny 🩷 ?

katariiinkaa
20. feb 2024

@dominka2611 Ahoj, myslím že ti ešte trošku možno stmavne, ale vyzerá to veľmi dobre 😍

dominka2611
20. feb 2024

@katariiinkaa si má potešila ❤️ dnes idem ešte na ultrazvuk tak budem písať, že ako ❤️.

katariiinkaa
20. feb 2024

@dominka2611 držím palce!

dominka2611
20. feb 2024

@katariiinkaa ďakujem ❤️

ersp
20. feb 2024

@dominka2611 uvidis na ultrazvuku 🙂

patulka2
20. feb 2024

Ahojte, aj ja sa pridavam medzi cakatelky na ovu 🙂 posledne tri cykly som mala ovu na 14,20 a 18 dc, tak som zvedava kedy pride tato 🙂

dominka2611
20. feb 2024

Tak žienky bola som u doktora a povedal že sa mi už tvorí dominantný folikul. Ovulacia má prísť tak cca 5-10 dni a pritom mám ovu test pozitívny pomaly. 🤷🏻‍♀️
@katariiinkaa @ersp

katariiinkaa
20. feb 2024

@dominka2611 minuly cyklus som mala tiež skoro pozitívne testy na 18-19dc veď pozri 🙂 a “peak” bol aj tak až 24dc. Dôležité je, že ovulacia prebehne 🙏

ersp
20. feb 2024

@dominka2611 aj ti povedal velkost folikulu?

dominka2611
20. feb 2024

@katariiinkaa možno to bude predné môj prípad 🤷🏻‍♀️ minulý mesiac som mala ovu na 19DC ❤️

dominka2611
20. feb 2024

@ersp nie, nič mi nepovedal 🤷🏻‍♀️

ersp
20. feb 2024

@dominka2611 a ides este na premeranie? Lebo to fakt divne ak ti povedal ze 5-10dni do ovu bavime sa pri standardnom raste 2mm za den narast folikulu 10mm-20mm, teda musel mat folikul max 10mm, co je velmi malo na urcenie ze je dominantny..mne pri cykle kde nedosla ovulacia pri 11mm ktory o dalsie dva dni nepodrastol gyn vysvetlila ze z toho nic nebude (samozrejme v mojom pripade dlhych cyklov by mohol narast iny neskor, ale na to sme necakali)

dominka2611
20. feb 2024

@ersp ja si myslím, že ovu bude okolo 19teho dňa ako minulý mesiac. Bolo ho tam vidno, povedal že je dominantný a že ovu určite bude. Podľa mňa to tiež prešvihol s tými 10timi dňami 🤷🏻‍♀️.

ersp
20. feb 2024

@dominka2611 vsak uvidis, este ides potom na folikumetriu ci nie?

linda5678
20. feb 2024

Ahojte, moj grafik zatial takto -vyzera, ze som sa prehupla do druhej polovice cyklu 😀 Ak sa bude teplota drzat hore aj nadalej, tak ovu bola na 18dc, cize moj skoro pozitivny ovu test povazujem za pozitiv, kedze uz som dalej netestovala 😀