icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominka2611
20. feb 2024

@ersp Už asi skôr nie. Ale hádam, že to bude ok.

ersp
20. feb 2024

@dominka2611 hadam potom teplota napovie 🙂

dominka2611
20. feb 2024

@ersp tiež sa spolieham na teplotu 😌

katariiinkaa
20. feb 2024

@dominka2611 tak budeme vyčkávať kým sa ovu doráči prísť, sme v tom spolu 🙏

dominka2611
20. feb 2024

@katariiinkaa ďakujem. No ako nad tým rozmýšľam tak to je veru somarina podľa mňa. Dominantný fólikul je 16-18mm, každý deň narastá folikul 1-2mm a praskne pri 20-24mm to mi na 10 dni nevychádza. Osobne si myslím, že ovu budem mať na 17-20DC ako minulý mesiac. No uvidíme.

katariiinkaa
20. feb 2024

@dominka2611 mozno sa aj gyn sekol, ktovie.. už aj take tu žienky pisali. Hlavne nech ovu nastane, to je základ 🙏

linda5678
20. feb 2024

@dominka2611 je to dost mozne ze bude skor, tak sa priebezne snazte 🤞Ja sa sice v tychto vypoctoch folikulov nevyznam, no na 11dc moj gyn dominantny folikul nevidel a na 18dc som pravdepodobne ovu mala. Neviem ci je to vobec mozne, ale teda tiez sa spolieham najma na tu teplotu v najblizsich dnoch 🤷‍♀️😀

dominka2611
20. feb 2024

@katariiinkaa @linda5678 ďakujem krásne ❤️ budeme sa priebežne snažiť a verím, že ovulaciu mi ukáže BT. Myslím si, že tak o 3-4 dni bude ovu ❤️. Musel sa seknúť lebo je to dosť veľké rozpätie 5-10 dni.

ersp
20. feb 2024

@dominka2611 skoda ze ti nepovedal velkost, takto tazko polemizovat..ja inak vzdy kukam na monitor ze aj sama si pozriem kolko ma 😀😀😀

katariiinkaa
20. feb 2024

@linda5678 @dominka2611 @ersp žienky tak takto večerný, snáď sa už zajtra/pozajtra dočkám

nikol114
21. feb 2024

Ahojte žienky , tak ja už neviem či už bola ovu včera alebo nie testy sú slabulinké ale ta teplota dnes nejako vyskočila

ersp
21. feb 2024

@katariiinkaa to uz vyzera na dobrej ceste 🙂

ersp
21. feb 2024

@nikol114 vyskocit moze z x dovodou, uvidis najblizsie dva dni 🙂 ja osobne som v lete 3 mesiace testovala ani raz pozit test ale teplota sla hore...Ci realne bola ovulacia neviem, pri poslednom testovanom cykle bol narast vsetko, rovnaka LF, ale bola z toho folikularna cysta, teda folikul nepraskol

ersp
21. feb 2024

Ja dnes takto, 6dpo, mierny pokles, uvidime dalsie dni ako teplota pojde 🙂

ersp
21. feb 2024
dominka2611
21. feb 2024

Žienky ja dnes zas takto 😅 @katariiinkaa @ersp @linda5678 .
@katariiinkaa ja si myslím, že dnes alebo zajtra bude ovu ❤️

zanzilady
21. feb 2024

Ahojte 🙂 spravila som Ig účet, kde by som rada pridávala grafy, ovu testy, tehotenské testy 🙂 profil je súkromný, všetko bude anonymne pridané ale bola by som rada keby som tam pridávala reálne skúsenosti s grafy, aby si to mohli pozerať aj napríklad ženy čo niesu tu na MK 🙂 ak by ste teda chceli budem rada ak dáte follow, pripadne pošlete vaše fotky 🙂

zuza265
21. feb 2024

@zanzilady to je ale vyborny napad, milujem to pozerat uz na ownyourcycle, avak toto tam nie je uplne nosna tema, ale skor cyklus vseobecne. Takze taketo uzsie zameranie sa mi paci🙂

zanzilady
21. feb 2024

@zuza265 jeeej super Zak som rada, uvidíme ako to bude pokračovať či bude záujem 🙂 ale každopádne ďakujem 😍

zuza265
21. feb 2024

@zanzilady dufam, ze ano😍 mozno to chce aj cas kym sa to nazbiera. Ale tesim sa

buduca_mamicka007
21. feb 2024

8.2. Pozitivny ovu test ... a dnes 21.2 tehu test a negativny... smutna som :( predtym, hned na 2 mesiac sa nam podarila vytuzena dcera, 1x ako som testovala ovu... tentokrat som tiez testovala ovu a fakt som si myslela a silno verila ze sa podari a nic.. 3 testy negativne v priebehu poslednych dni..takze uz asi ziadna sanca a zajtra/pozajtra ocakavam svoje dni.. musela som to dat von.. je mi to luto, ale co sa da robit :( snazime sa od okt/novembra, teraz prvy mesiac som si fakt ze odsledovala ovu cez testy a nic... :(

dominka2611
21. feb 2024

Žienky písala som gynekológovi a napísal mi že folikul bol 1,4cm (14mm) a znova mi napísal, že ovu bude cca o 5-10 dní 🤷🏻‍♀️. Tiež má ubezpečil, že ovu bude určite. @katariiinkaa @ersp @linda5678

zanzilady
21. feb 2024

@buduca_mamicka007 to ma mrzí ale niekedy to nejde rýchlo 🙂 vieš hovorí sa, že na dobre sa dlho čaká 🥹 určite to vyjde dalsi mesiac 🤞

zuza265
21. feb 2024

@buduca_mamicka007 a ovulacia potom prebehla o 1-2 dni? To mozes byt dnes v podstate len 11 dpo? Ani nevies ako chapem tvojim ocakavaniam🙏🏼 a zelam nech sa to sup sup podari

buduca_mamicka007
21. feb 2024

@zanzilady
@zuza265 dakujem baby ❤️
Ovu bola na 15dc, dnes je 28dc.. takze myslim ze tento mesiac asi nic na 99%... co ma najviac stve je to, ze stvrtok 8.2 bol pozitiv ovu test, predtym sme sa milovali s manzelom- asi3x, potom aj zen stvrtok a v piatok sme mali navstevu, potiahli sme do rana a zaspali sme hned ako sme lahli do postele😃 ked som sa rano zobudila tak som si spomenula ze sme nieco zameskali :D v sobotu potom tiez nic nebolo, manzel bol cely den mimo a ptm az v nedelu vecer.. cize realne sme mohli otehotniet zo sexu pred ovu, ... lebo ten piatok mi uplne usiel :D a toto ma strasne stve.. akoze tu to mozem napisat lebo viem ze ma nikto nevysmeje..a my sa milujeme s manzelom casto - hocikedy ked je chut, nielen pocas plodneho obd..ale chapete ako to myslim...toto si vycitam ze presne vtedy bolo treba a my sme zaspali 🤯

ersp
21. feb 2024

@dominka2611 ak ma 14mm tak ovu by za idealnychbokolnosti mala nastat za 3-4dni 🙂

ersp
21. feb 2024

@buduca_mamicka007 myslim si ze ste neprepasli nic, statisticky su najplodnejsie dva dni pred ovu, maju vyssiu pravdepodobnost pocatia ako den ovu, nakolko nevieme kedy praskne vajicko, potom ma len 12-24 na oplodnenie, zato spermie vedia sa dostat (aj ked su pomalsie) dostat do vajcovodu kde si oni na vajicko pockaju...samozrejme ani so snazenim to netreba prehanat, idealne pre spermie je kazde 2-3dni 🙂

bambulka711
21. feb 2024

@dominka2611 áno, kľudne to môže byť tak, ako ti povedal. Záleží, ako rýchlo rastie a pri akej veľkosti praská. 2 mm je teoretický prírastok za deň, ja mám 1-1.5 mm. Väčšinou praskajú vraj 20-22 mm, u mňa až keď majú viac ako 24 mm. Takže veľmi ťažko odhadnúť, ak pár cyklov nesleduješ.

zanzilady
21. feb 2024

@buduca_mamicka007 ja som napríklad pred mesiacom mala biochemické a sex sme mali naposled 5dni pred ovu - a bola som tehotná :D takze radšej skôr sko neskôr 🙂

dominka2611
21. feb 2024

@bambulka711 práveže cykly kontrolujem a ovulacia je cca na ten 17 max 20DC ❤️