Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominka2611 hadam potom teplota napovie 🙂
@ersp tiež sa spolieham na teplotu 😌
@dominka2611 tak budeme vyčkávať kým sa ovu doráči prísť, sme v tom spolu 🙏
@katariiinkaa ďakujem. No ako nad tým rozmýšľam tak to je veru somarina podľa mňa. Dominantný fólikul je 16-18mm, každý deň narastá folikul 1-2mm a praskne pri 20-24mm to mi na 10 dni nevychádza. Osobne si myslím, že ovu budem mať na 17-20DC ako minulý mesiac. No uvidíme.
@dominka2611 mozno sa aj gyn sekol, ktovie.. už aj take tu žienky pisali. Hlavne nech ovu nastane, to je základ 🙏
@dominka2611 je to dost mozne ze bude skor, tak sa priebezne snazte 🤞Ja sa sice v tychto vypoctoch folikulov nevyznam, no na 11dc moj gyn dominantny folikul nevidel a na 18dc som pravdepodobne ovu mala. Neviem ci je to vobec mozne, ale teda tiez sa spolieham najma na tu teplotu v najblizsich dnoch 🤷♀️😀
@katariiinkaa @linda5678 ďakujem krásne ❤️ budeme sa priebežne snažiť a verím, že ovulaciu mi ukáže BT. Myslím si, že tak o 3-4 dni bude ovu ❤️. Musel sa seknúť lebo je to dosť veľké rozpätie 5-10 dni.
@dominka2611 skoda ze ti nepovedal velkost, takto tazko polemizovat..ja inak vzdy kukam na monitor ze aj sama si pozriem kolko ma 😀😀😀
@linda5678 @dominka2611 @ersp žienky tak takto večerný, snáď sa už zajtra/pozajtra dočkám
@katariiinkaa to uz vyzera na dobrej ceste 🙂
@nikol114 vyskocit moze z x dovodou, uvidis najblizsie dva dni 🙂 ja osobne som v lete 3 mesiace testovala ani raz pozit test ale teplota sla hore...Ci realne bola ovulacia neviem, pri poslednom testovanom cykle bol narast vsetko, rovnaka LF, ale bola z toho folikularna cysta, teda folikul nepraskol
Ja dnes takto, 6dpo, mierny pokles, uvidime dalsie dni ako teplota pojde 🙂
Žienky ja dnes zas takto 😅 @katariiinkaa @ersp @linda5678 .
@katariiinkaa ja si myslím, že dnes alebo zajtra bude ovu ❤️
Ahojte 🙂 spravila som Ig účet, kde by som rada pridávala grafy, ovu testy, tehotenské testy 🙂 profil je súkromný, všetko bude anonymne pridané ale bola by som rada keby som tam pridávala reálne skúsenosti s grafy, aby si to mohli pozerať aj napríklad ženy čo niesu tu na MK 🙂 ak by ste teda chceli budem rada ak dáte follow, pripadne pošlete vaše fotky 🙂
8.2. Pozitivny ovu test ... a dnes 21.2 tehu test a negativny... smutna som :( predtym, hned na 2 mesiac sa nam podarila vytuzena dcera, 1x ako som testovala ovu... tentokrat som tiez testovala ovu a fakt som si myslela a silno verila ze sa podari a nic.. 3 testy negativne v priebehu poslednych dni..takze uz asi ziadna sanca a zajtra/pozajtra ocakavam svoje dni.. musela som to dat von.. je mi to luto, ale co sa da robit :( snazime sa od okt/novembra, teraz prvy mesiac som si fakt ze odsledovala ovu cez testy a nic... :(
Žienky písala som gynekológovi a napísal mi že folikul bol 1,4cm (14mm) a znova mi napísal, že ovu bude cca o 5-10 dní 🤷🏻♀️. Tiež má ubezpečil, že ovu bude určite. @katariiinkaa @ersp @linda5678
@buduca_mamicka007 to ma mrzí ale niekedy to nejde rýchlo 🙂 vieš hovorí sa, že na dobre sa dlho čaká 🥹 určite to vyjde dalsi mesiac 🤞
@buduca_mamicka007 a ovulacia potom prebehla o 1-2 dni? To mozes byt dnes v podstate len 11 dpo? Ani nevies ako chapem tvojim ocakavaniam🙏🏼 a zelam nech sa to sup sup podari
@zanzilady
@zuza265 dakujem baby ❤️
Ovu bola na 15dc, dnes je 28dc.. takze myslim ze tento mesiac asi nic na 99%... co ma najviac stve je to, ze stvrtok 8.2 bol pozitiv ovu test, predtym sme sa milovali s manzelom- asi3x, potom aj zen stvrtok a v piatok sme mali navstevu, potiahli sme do rana a zaspali sme hned ako sme lahli do postele😃 ked som sa rano zobudila tak som si spomenula ze sme nieco zameskali :D v sobotu potom tiez nic nebolo, manzel bol cely den mimo a ptm az v nedelu vecer.. cize realne sme mohli otehotniet zo sexu pred ovu, ... lebo ten piatok mi uplne usiel :D a toto ma strasne stve.. akoze tu to mozem napisat lebo viem ze ma nikto nevysmeje..a my sa milujeme s manzelom casto - hocikedy ked je chut, nielen pocas plodneho obd..ale chapete ako to myslim...toto si vycitam ze presne vtedy bolo treba a my sme zaspali 🤯
@dominka2611 ak ma 14mm tak ovu by za idealnychbokolnosti mala nastat za 3-4dni 🙂
@buduca_mamicka007 myslim si ze ste neprepasli nic, statisticky su najplodnejsie dva dni pred ovu, maju vyssiu pravdepodobnost pocatia ako den ovu, nakolko nevieme kedy praskne vajicko, potom ma len 12-24 na oplodnenie, zato spermie vedia sa dostat (aj ked su pomalsie) dostat do vajcovodu kde si oni na vajicko pockaju...samozrejme ani so snazenim to netreba prehanat, idealne pre spermie je kazde 2-3dni 🙂
@dominka2611 áno, kľudne to môže byť tak, ako ti povedal. Záleží, ako rýchlo rastie a pri akej veľkosti praská. 2 mm je teoretický prírastok za deň, ja mám 1-1.5 mm. Väčšinou praskajú vraj 20-22 mm, u mňa až keď majú viac ako 24 mm. Takže veľmi ťažko odhadnúť, ak pár cyklov nesleduješ.
@buduca_mamicka007 ja som napríklad pred mesiacom mala biochemické a sex sme mali naposled 5dni pred ovu - a bola som tehotná :D takze radšej skôr sko neskôr 🙂
@bambulka711 práveže cykly kontrolujem a ovulacia je cca na ten 17 max 20DC ❤️

@ersp Už asi skôr nie. Ale hádam, že to bude ok.