Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris 2 strany dozadu som dávala fotku a dosť slabé u mňa na 9dc. Dnes sa mi zdá že women Secret je silnejší ale Livsane oproti včerajšku sa mi nezdá. Budem robiť ešte vecer
@ersp no tohto bolo fakt veľa a ako keby som vajce rozbila 😁
Ahojte žienky , čo si myslite ? Podľa mna už som po ovu aj keď testy mi to nevystihli ale skúsim ešte večer spraviť
@katariiinkaa nemohla si viac piť? Ja väčšinou ráno nerobím a doobeda beriem z rezervou, lebo u mňa je najvyššie LH v poobedňajších a večerných hodinach
@dracik07 práveže naschvál som vôbec nepila, preto ma tak zmiatol ten výsledok. Ďalší budem robiť až zajtra poobede, tak som zvedavá čo to zas bude..
@nikol114 jak nebolo, veď tam máš deň pred aj po, to je ideálne 🙂
@dracik07 ešte sprav okolo 21.00. Dosť stmavol a ty mávaš ovu skoro. Zajtra už bude podľa mňa pozitívny 🙂
@dominka2611 škoda že si netestovala 15dc aj večer, podľa mňa by bol pozitívny a dokonca aj teplota by dnes sedela že ovu by bola do 48 hodín od pozitívneho testu Som zvedavá aká bude zajtra BT
@dracik07 ovu nemohla byť 15DC. Bola som u gynekológa a dominantný folikul mal len 14mm preto som nemarala večer. Dnes mi mohol mať 18mm cca (ak rastie 2mm za deň).
@dominka2611 nespoliehaj na testy, skor na teplotu. Ja som 2x pri 20mm folikule mala test negativny
@dominka2611 tak potom ešte testuj. Na tie 2 mm sa nespoliehaj. Mne tiež v CAR kázali pichnúť si v stredu večer gonasi, lebo veď, 2 mm za deň. Keby ich poslúchnem, tak včera mal len 15 mm, takže rastie iba 1 mm za deň u mňa.
@ersp teplotu som dnes mala nízku 36,45. Uvidím aká bude ráno.
@bambulka711 no mne minulý cyklus povedal, že ovulacia prebehne za pár dni a prebehla deň nato, preto si myslím že mi folikul rastie 2mm za deň.
@dominka2611 to treba odsledovať, každá to má inak. Ja napríklad mám tak, že rastie naozaj tak 1mm denne a praská, keď má 25-27 mm. A v podstate, keď mi vyjde pozitívny ovu test, tak máme tak 12 hodín do samotnej ovulácie. Ale sú ženy, ktorým praská už pri 20 mm a rastie aj 2.5 mm za deň 🤷

@dracik07 ako ja vzdy po snazeni mam dalsi den viac hlienu a je taky bielkovy, ale teraz som mala fakt po dlllhej dobe regulerny ovu hlien a ten bol fakt iny 🙂