Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dominka2611 snáď áno 🙏 tiež stále čakám
Baby ja dnes 20DC a ráno špinenie. Netuším či ovulácia bola alebo toto bolo ovulačné špineníe, či čo vlastne 😀🤞
Je ale jasné, že už som v druhej polovičke cyklu a uvidíme 🙋♀️
A tak to pekne už vyzeralo :(
@dominka2611 toto je prilis velky narast na ovu, skor pojde o chorobu
@dominka2611 tiez sa v tvojom pripade priklanam k chorobe, ked vezmem ze nad 38 je pre tehotnu zenu rizikova teplota, nemyslim zeby poovulacne boli tak vysoko
@dominka2611 to bude choroba, hlási sa skôr, ako prepukne navonok, alebo prebieha vnútri. To je príliš vysoko toto.
@dominka2611 tiež si myslim že skôr choroba 🙁 tá vie fakt “pekne” navyšovať teploty. Ty sa mozes cítiť ešte ok, ale zrejme telo už s niečim bojuje.
Ja si osobne myslím, že som bola včera psychicky vyčerpaná. Keď som si ráno neskôr merala BT tak mi ukázalo 37,6. Spolieham sa ešte na ďalšie dni. Nikdy som nebola tak chorá, že som mala teplotu a žiadna bolesť hrdla alebo niečo pod. Posledné dní mám psychický náročné. Alebo druhá možnosť je že mi praskali cysty na pravom vaječníku, ktorý má pobolieval a z toho sú vyššie teploty ako mi gynekológ povedal.
@bambulka711 @katariiinkaa @ersp @adka3321
Ahojte myslite že antibiotiká môžu zvýšiť bazalnu teplotu ? Chorá niesom liečime sa na ureu 🙂
@kristinkaris nemali by 🙂
@bambulka711 kedy zvykneš mať ovulaciu po takomto teste ?
@jankasvo v daný deň, max. do 24 hodín.
@bambulka711 urcite pichni nech praskne, ja som mala pichnute den po pozit teste teraz 🙂
@ersp ok, ďakujem, večer pichnem a snáď teda bude stačiť včerajšie a dúfam zajtrajšie snaženie.

@ersp ďakujem krásne normálne som z toho bola taká že ach , snáď sa zadarilo 🙏