Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ersp no dnes nemám doma chlapa, až zajtra večer. Ale tak, mne zistili protilátky proti spermiám, tak už ani nedúfam a nechcela som tlačiť na neho dnes pred odchodom.
@bambulka711 tak zajtra 🙂
@ersp tak nakoniec som si ho pichla večer, že veď, už nech je, ako je... Tak snáď sa takýchto koľajníc dočkám o 2 týždne 😊
@bambulka711 krásne testy, držím palce ❤️
@nikol114 ahoj, mať takýto pokles na 4-5dpo je u mňa úplne bežné 🙂 vraj to súvisí s dočasnou nerovnováhou progesterónu a estrogénu, alebo také niečo.
@katariiinkaa no uvidíme, som silno prechladnutá, ale teplotu nemám. Snažili sme sa v piatok a dúfam, že sa podarí aj dnes, ak chlapovi nerupne zas v šedej kôre 😂😂😂
@bambulka711 aha no ja som z toho bola dočasne nervózna 😀hlavne včera Jak sa stratila čiara úplne som bola bez nálady 😀
A ešte jedna vec žienky , neviem presne či včera alebo predvčerom som mala na papieri slabo ružový výtok ale úplne len take malinké mnozstvo a uz potom nič
@bambulka711 držím palce, nech to naozaj vyjde 🤞 tak nakoniec ide do toho spolu s tebou?
@majoralka no zatiaľ áno, ale je dosť nestabilný, tak neviem, čo z toho bude... A do kedy...
@bambulka711 chlapy sú niekedy horší ako malé deti 🤦♀️🙃🙈
@majoralka čo ti poviem, ja som úplne rezignovaná. A ešte s tými protilátkami, úplne som sa vypla akosi. Nemeriam, testovať som začala až 15DC, aj to iba kvôli tomu, aby som si gonasi pichla... A snaženie, ja som chcela v sobotu, chlap povedal v piatok. Tak reku ok... A uvidíme, či dnes bude chcieť, alebo sa spoľahnem, že piatok stačil.
@bambulka711 kks obdivujem že dokážeš s ním spať po tom čo ti spravil ale chápem že chcieť dieťa je viac 🙂
@bambulka711 tak piatok by aj stačil, ak bude podľa gonasi ovu dnes, ale uvidis co bude ked pride dnes 🙃 ale divne teda, ze nechcel a teraz zrazu mate spolu “tutu-mutu” 🤷♀️
@kristinkaris príjemné mi to nie je, tomu ver. Ale ak si mám vybrať medzi dvomi zlými možnosťami, tak radšej toto :(
@majoralka no ja dúfam, že bude dnes, pozitívny ovu test bol včera. Ale tým, že nemeriam a ešte som aj chorá, tak netuším. Vaječníky stále cítim...
@bambulka711 vajecniky ja po gonasi som citila este 3 dni, ale lodla teploty sa mi po gonasi zle orientovalo. Takze o nic neprides 🙂
@ersp jasné, ani neriešim, zajtra o jednej lekár, tak snáď potvrdí, že prebehla. Kedy, to už je jedno, lebo po gonasi zase nemá zmysel robiť tehotenský test. Dnes som robila len zo zvedavosti 🙂
@bambulka711 ano nema 😀 ako ja teraz som robila asi od 6dpo, aby som sa potom neradovala predcastne
@bambulka711 inak ja po gonasi si tiez robim tehotensky ze ci som dobre pichla 😀
@ersp no mne to potvrdil aj ovulačný, že dobre. Ale bola som zvedavá, ako ukazujú rôzne tehotenské testy, lebo mám 10 z Aliexpressu a potom 25 tie easy Home. Tak zjavne tie easy Home ukazujú skôr, ako tie z ali. Tam bola veľmi slabá čiaročka.
@bambulka711 zaujimave zistenie 😀
@bambulka711 uvidis co ti zajtra povie doktor 🤞
Ja s tou mojou ovu neviem neviem 🤦♀️😁

@bambulka711 kludne pichni aj teraz a poistit vecer 🙂