icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominka2611
25. feb 2024

Ahojte žienky, ja dnes takto. Teplota konečne normálna. Možno to bude aj 1DPO 😃 testy vyzerajú konečne lepšie 😃. Vysoká teplota 38 značila vyčerpanie ako som si aj myslela. Teplotu som si vymazala aby má nemiatla no dala som si poznámku. Čo si myslite vy ? ❤️

ersp
25. feb 2024

Kedze som mala 1x ovitrelle a na 5dpo bol dost silny testovala som kazde rano ako vyprcha (testy od vrchu) neviem ci sa to len mne zda, ale dnesny sa mi vidi silnejsi ako vcerajsi, som 10dpo, vidim dobre? 🙂

dracik07
25. feb 2024

Ahojte, dočítame vás večer.
Ja ani neviem či má u mňa zmysel tento cyklus ešte merať. Jeden deň taký výstup teploty ako do vesmiru presne ako u teba @dominka2611 a teraz 2 dní som merala namiesto o 5:20 až o 7:45 (muž mi vypol budík 🙄😡)

cukrik93
25. feb 2024

Ahojte žienky,môžte mi poradit? Chceme s pristelom zacat uzivat Macu plus on kotvicnik a ja vitex..ale neviem kedy si to mam pocas cyklu davkovat.Vitex som sa docitala ze od 16dc do konca cyklu ale Macu netusim.Ďakujem za pomoc

dominka2611
25. feb 2024

@dracik07 tento cyklus je veľmi divný naozaj a ako pozerám sme viaceré. No čo ma prekvapilo keď som išla pred chvíľkou na wc a utrela som sa na papieri som mala slabo rúžový výtok. Ja už neviem či si tento cyklus robí zo mňa srandu ale vôbec ma to nebaví. Ako tak pozerám na graf ovu mohla byť teoretický už aj vo štvrtok. No veru je to zaujímavé a ten slabo ružový výtok má už dnes načisto odpálil... :(

nikol114
25. feb 2024

@dominka2611 ja som ho tak isto mala ale úplne iba malinko asi včera alebo predvčerom a ovulaciu som mala v utorok , neviem čo sa to deje a vidím že nesom sama

dominka2611
25. feb 2024

@nikol114 extrémne divný je tento cyklus. Vykoľajená som z toho úplne.

katariiinkaa
25. feb 2024

@nikol114
@dominka2611 dievčatá tiež sa mi presne to s ružovým výrokom stalo pred pár dňami - ale len raz, potom už absolútne nič. Celé je to zvláštne.

dominka2611
25. feb 2024

@katariiinkaa ja už neviem či sa mám smiať alebo plakať 🫠. A uhniezdenie to nemôže byť ? Ale myslím si že to by bolo asi skoro.

katariiinkaa
25. feb 2024

@dominka2611 určite nie, to by bolo veľmi skoro.. uhniezdenie je niekedy medzi 6-10dpo. Ja som ovu ešte ani nemala, očakávam ju v najbližších dňoch a tiež sa mi to pred pár dňami stalo.

dominka2611
25. feb 2024

@katariiinkaa veľmi divne to je naozaj. Teraz celý deň budem rozmýšľať čo to môže byť.

katariiinkaa
25. feb 2024

Konečne sa objavil už aj riadny hlien ako surové bielko 😍

dominka2611
25. feb 2024

@katariiinkaa mne sa objavil tiež no príde mi taký mix. Taký jemnučko biely 😔

dracik07
25. feb 2024

@dominka2611 no ja som tu vysokú teplotu vymazala 😋, ale podľa testov sama neviem ktorý je pozitívny či 10dc alebo 11dc 🙄. Toto sa mi stalo prvý krát že neviem

ersp
25. feb 2024

@dracik07 ja by som povazovala za pozit posledny silny test 🙂 teda 11dc

zuza265
25. feb 2024

@dracik07 v podstate je to aj tak jedno🤗 vies, ze ovulacia prebehla medzi pozit testom a narastom teploty

dominka2611
25. feb 2024

@dracik07 ja by som za pozitívny test brala 11DC. Ja testy nemám pozitívne zatiaľ vôbec len tá teplota skáče zatiaľ ako sa jej zachce. No teraz pociťujem také ´´tlaky´´ na ľavom vaječníku. Dnes som mala ovulačne testy konečne silnejšie tak možno len ovulácia príde alebo prebieha. Teraz rozmýšľam či to mám s priateľom poistiť alebo to nechám tak. Ja sa už bojím z ďalšieho sklamania.

nikol114
26. feb 2024

Dobre ráno žienky , tak ja už neviem ešte som nemala take nízke teploty po ovu a hlavne tak skakave 🫣

nikol114
26. feb 2024

Pre porovnanie prikladám graf z januára 2023 , žeby sa to tak všetko zmenilo ?

majoralka
26. feb 2024

Dobre ranko, tak ja dnes pravdepodobne 1dpo 🤞😁

bambulka711
26. feb 2024

@nikol114 za mňa máš teda hlavne dosť vysoké predovulačné teploty 🤔

ersp
26. feb 2024

@nikol114 ked sa pozriem na tie dva grafy a na krivku, tak podla mna ovu este nebola u teba, ale mozno sa myslim

ersp
26. feb 2024

Graf sice pekny, 11 dpo, ale test biely (presne po 10 dnoch ovitrelle vyzera ze z tela sa vyplavilo...ale uz optimizmus stracam a asi z toho nic nebude

dracik07
26. feb 2024

Ahojte, tak tento cyklus mám opäť divný. Tie teploty mi prídu dosť nízke

dominka2611
26. feb 2024

Ahojte žienky. Ja dnes takto. Myslite si že ovu už prebehla ? ❤️

dracik07
26. feb 2024

@dominka2611 podľa grafu vyzerá že áno ale podľa testov zase nie. Celkom zaujimave

dominka2611
26. feb 2024

@dracik07 ja už som z toho tak trošku mimo. Nemôžu to skresľovať cysty na vaječníkoch ? lebo ja už naozaj neviem.

katariiinkaa
26. feb 2024

Žienky tak ja stále čakám 🤷‍♀️ už som si objednala u dr max tie ich ovulacne testy, lebo tieto čo mám teraz sú katastrofálne úplne.. tak som sama zvedavá ako vyjdú tie dr max. Má sa pre ne zastaviť manžel keď pôjde z prace..

bambulka711
26. feb 2024

@dominka2611 na ovulačné testy sa nespoliehaj a nestresuj sa s nimi. Podľa grafu ovulácia prebehla. Ak si chceš byť istá, tak šup k lekárovi, on sa pozrie, či vidí žlté teliesko alebo nie 🙂

adka3321
26. feb 2024

@dominka2611 napriklad mne nikdy nevysiel pozitivny ovulacny test a mam 2 deti. ked sme sa snazili o druhe, robila som si ich a stresovala, ze nemam ovu a isla som k dr. a on, ze uz je po ovulacii. vtedy leteli testy do kosa a uz som nestresovala. jednoducho som nevedela vychytat ten vrchol LH