icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ersp
28. feb 2024

@dracik07 nie je bazalny nejak "inak" nastaveny...ja som raz si s nim telesnu teplotu sa snazila odmerat a viem ze mi vysla mega divna 😀

zuza265
28. feb 2024

@dracik07 podla mna je to ok. Ano “na teba” to moze byt iny graf/hodnota a si zvyknuta na vyssie, ale podmienky to splna a tak podla mna je vsetko okej🤗

Inak ja som stratila teplomer a zacala som merat pred 3 mes novym a on mi meria o cca 0,2 stupna vyssie teploty. Zrazu som nasla aj stary a je to tak. Tak pouzivam uz len novy - vyssie su krajsie (aj ked aj tie predovulacne su) 😂😂😂😂

zuza265
28. feb 2024

@dracik07 inak baterka sa ma menit kazdy rok. To som minule citala. Takze je to dost mozne

zuza265
28. feb 2024

@dracik07 a to co som pisala k teplomerom co mi meraju inak su tej istej znacky. Avsak rozdiel teplotny akoze napr poovulacne zvysenie atd je bodovo rovnaky. Cize neviem ktora uroven je ok ale tie grafy su rovnake, len jeden je o 0,2 st vyssie a druhy nizsie

katariiinkaa
28. feb 2024

Ahojte žienky, ako sa máte? Ja dnes 26dc a stále bez ovu 😔 graf sa mi nezda ako anovulacny.. vôbec mi nekolísajú teploty hore dole. Vôbec tomu nerozumiem.. myslite že je ešte šanca že ovu predsa len príde? Toto čakanie je fakt nekonečné.

nikol114
29. feb 2024

Dobre ranko , ja dnes takto. Píšete tu ohľadom teplomerov tiež sa pridávam k tomu že niečo neni v poriadku neviem ako dlho trvá kým vám zmera ? Môj od 10-12 minút tiež si začínam myslieť že baterka už neni najlepšia

nikol114
29. feb 2024
majoralka
29. feb 2024

Ahojte, ja som 4dpo a dnes som si tak trosku vyskočila 😁

majoralka
29. feb 2024

Teplomer mam takyto, je na dve desatinné a meria tak ako meria, neporovnávam s iným

majoralka
29. feb 2024

@nikol114 to ti meria tak dlho? 😳 mne do pár sekúnd (cca 15) pipa, ze je odmerana teplota

dracik07
29. feb 2024

Ahojte,
@majoralka krásne si vyskočila 😲😍
@nikol114 to bude asi nejaký preklep, či?

Ja pokračujem rovnako ako doteraz 😔 a ani neviem či som 5dpo alebo 7dpo. Ale tento mesiac asi ani nemusím testovať

dracik07
29. feb 2024

Teraz mám tento teplomer. Ešte počkám a ak tak nový cyklus kúpim nový, len neviem či ísť opäť do Microlife alebo do Beureru

kristinkaris
29. feb 2024

@dracik07 microlife mám aj ja ☺️ a inak aj on ma úložnú pamäť

zanzilady
29. feb 2024

Dobre ráno, ja dnes teda ovu este nie. Myslím že bude v sobotu 🙂
@dracik07 podľa máš tie teploty pekne 🙂
@majoralka riadna výšina dnes 😳

dracik07
29. feb 2024

@kristinkaris to som ani nevedela 🙄😁 a ako sa dopatram k poslednej nameranej hodnote?

patkajj
29. feb 2024

@dracik07 keď ho ideš zapnúť, tak podrž tlačítko dlhšie dokym sa nezapne 🙂 a máš tam poslednú teplotu

nikol114
29. feb 2024

@dracik07 ahoj aký myslíš preklep ? 10-12 minút vážne 😀 dnes idem kúpiť baterku

majoralka
29. feb 2024

@dracik07 ďakujem 😊 som zvedavá prečo tak razom 😇 veď máš pekne teploty 👍🏻
@zanzilady som si podskocila a som zvedava preco 🤣 tak nech je cim skor ovu u teba, aspon mate o “zábavu” postarané 😂

dracik07
29. feb 2024

@zanzilady víkend bude jasný program😁, nech to konečne vyjde ✊🙏❤️🍀
@patkajj už som na to prišla 😁, no takéto zistenie po 6-7 rokoch je celkom vtipné 🤣
@majoralka oproti predošlým grafom som nikdy nemala teploty nižšie ako 36,8-36,85, tak preto sa mi zdajú nizke

majoralka
29. feb 2024

@dracik07 ahaaa, tak preto…tak este stupne podľa mna 😊

ersp
29. feb 2024

Ahojte, u nas 14dpo, testy biele, dnes posledny den progesteron a hor sa cakat ms...11.3. mame konzultaciu v centre s vysledkami tak uvidime co nas caka

zanzilady
29. feb 2024

@dracik07
@majoralka haha presneeee, mame čo robiť 🥹
@ersp ale pekne ten graf zatiaľ vyzerá škoda že testy jic :(

ersp
29. feb 2024

@zanzilady graf podla mna drzi pekne aj progesteron...skusim este test zajtra, lebo vcera ma celkom dost neprijemne pichalo, akoby z vnitra podbruska, aj ked nadej tomu ze by bolo uhniezdenie az 13dpo nedavam, skor pms

zanzilady
29. feb 2024

@ersp jasne asi je skôr možné pms 🙂 ale človek nikdy nevie 🤞

ersp
29. feb 2024

@zanzilady tak ano, ale myslim ze konic cyklu je uz skor pesimisticky ako optimisticky 😀

jankasvo
29. feb 2024

Baby mám takú asi hlúpu otázku, ale skúsim. Zajtra mám u gyn preventívku a dnes sa mi objavil riadny plodný hlien myslíte že môžeme poistiť? Ide mi hlavne o ten ster. Neviem sa sama so sebou dohodnúť že čo urobiť 🤣

bambulka711
29. feb 2024

@jankasvo určite poistiť... Do rána budú plavci na mieste, zvyšok vytečie a labáku je to jedno 🙂 a rovno nech sa pozrie na folikul, že ako sa má...

bambulka711
29. feb 2024

Dievčatá, rozmýšľam, či tento mesiac nasadiť progesterón po tých mojich neslavnych výsledkoch - protilátky na spermie a ešte nejaký anti-fosfatidyl... Snažili sme sa len piatok a ovulácia bola pravdepodobne v nedeľu... Som možno tak 4-5dpo. Príde mi to zbytočné a možno by bolo lepšie si overiť, či sa mi už cyklus neupravil a bude bez spinenia pred MS.

zanzilady
29. feb 2024

@jankasvo určite poistiť ;D ja som toez vecer pred preventivkou mala sex :D a Dr na druhý deň mi vraví. - ste dosť zahlienena :D vravím si noooo 😂

kristinkaris
29. feb 2024

@jankasvo ja by som asi pockala a až po preventívke raz mi Dr povedal že to môže skreslit cytológiu