icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jankasvo
2. mar 2024

Dobre ránko, ja takto

katariiinkaa
2. mar 2024

Dobré ránko, nekonečný príbeh pokračuje 🤦‍♀️

dracik07
2. mar 2024

Ahojte ja dnes takto, žeby sa to konečne dostalo do normálu ako mavam

zanzilady
2. mar 2024

@dracik07 vieš ako sa hovorí zlý začiatok dibry koniec 🥹

ersp
2. mar 2024

Ja dnes 1dc, takze dalsi neuspesny cyklus..hadam mpje vajecniky este aj tento mesiac ostanu po clostyle nabudene a pride ms ako ma anie v mojich dlhy cykloch a zacneme riesit nejake riesenie v car..

dominka2611
2. mar 2024

Žienky ja takto 🫣 dnes som skúsila test ale negatívny, no osobne si myslím že to bolo priveľmi skoro. V pondelok mi len potvrdil ovu s tým že viedel ešte nejaku tekutinu. Kedy si myslite že môžem testovať ?

@dracik07 neskúšala si testovať ?

nikol114
2. mar 2024

@dominka2611 ja by som skúsila 11-12dpo testovať 🙂

bambulka711
2. mar 2024

Dievčatá, som asi 6-7dpo a začala som mať dnes na moje pomery silný výtok typu lotio a napnuté citlivé prsia. Mali ste to niektorá po injekcii gonasi? Nemávam vôbec citlivé prsia, nikdy... Neberiem tento mesiac vôbec nič, iba aspirín na riedenie krvi a kyselinu listovú, nemeriam teplotu a toto mi dnes naozaj udrelo do očí...

jankasvo
2. mar 2024

@bambulka711 ja som nemala nič po Gonasi žiadne priznaky

zanzilady
3. mar 2024

Dobre ráno dievčatá 🙂 tak konečne mi to takto prekreslilo na 15dc

tmavovlaska93
3. mar 2024

@bambulka711 taketo priznaky som mala pri tehu

nikol114
3. mar 2024

Dobre ranko, tak teplota si zo mna strieľa 😀

bambulka711
3. mar 2024

@tmavovlaska93 uvidíme, bolo by to krásne. Ja tomu tento mesiac nedávam veľkú nádej. Zistili mi protilátky proti spermiám a snažili sme sa len raz, asi 2 dni pred ovuláciou. Tak sa ani nechystám testovať a budem čakať, či príde MS alebo nie...

katariiinkaa
3. mar 2024

Ahojte žienky, pozrite 🥹🙏 30dc ale radšej neskôr ako vôbec

dracik07
3. mar 2024

Ahojte,
@katariiinkaa ten je parádny 😍😍😍,

dracik07
3. mar 2024

a dnes takto

katariiinkaa
3. mar 2024

@dracik07 pekne ti to stúpa 🙏 držím palce!

zanzilady
3. mar 2024

@nikol114 fiha máš to zaujímavé 😅
@bambulka711 možno práve preto to vyšlo 😂bolo by to krásne 🥹
@dracik07 teploty super !

bambulka711
3. mar 2024

@zanzilady bolo, uvidíme, stále sa cítim ako pri ovulácii... Bolesť podbruška, také pálenie, bolesť krížov, včera výtok, ale dnes už prešiel 🤷 o týždeň sa uvidí, cca v sobotu čakám MS.

ersp
3. mar 2024

@bambulka711 ja som mala podobbe z gonasi a progesteronu, ale kludne u teba moze byt priznat tehu 🙂 drzim palce nech to dobre dopadne 🙂

bambulka711
3. mar 2024

@ersp ja to nikdy nemávam, preto sa pýtam na to gonasi, lebo to pripisujem jemu. Uvidíme.... 21.3. mám reprodukčnú imunológiu, tak sa dozviem hádam dobré správy.

dominka2611
3. mar 2024

Ahojte žienky. Tak ja dnes takto. Dnes ráno som mala väčšie množstvo bieleho výtoku a bolesť prsníkov. Myslím si, že o pár dni príde MS.

ersp
3. mar 2024

@bambulka711 verim ze ano, nas cakaju 11.3. vysvedky v car ze jak dalej..

bambulka711
3. mar 2024

@ersp držím palce, ja som rada, že už aspoň ako tak viem a dúfam, že nič viac ma už nečaká, že toto je prvá aj posledná diagnóza a aspirín a IUI bude stačiť 🙈

dominka2611
3. mar 2024

@bambulka711 držím ti veľmi palce nech ti všetko dobre dopadne ❤️

Žienky ? Stretli ste sa niekedy s niečim takým že vás šteklíl vaječník ? ❤️

ersp
3. mar 2024

@bambulka711 no to mas super, ja uz mam z toho teraz nervy ze ci daky problem nevylezie...ako sme nastaveny aj na ivf ak bude treba

nikol114
3. mar 2024

Ahojte žienky , mna by zaujímalo aký máte hlien pred ms ? Čoskoro čakám mrchu a mám taký biely “gulickovy” hlien 😀

zanzilady
3. mar 2024

@nikol114 ja som raz mala - bolo to vyslovene take hrudky - vtedy to bola infekcia.

nikol114
3. mar 2024

@zanzilady tiež som mala pred rokom infekciu ale panecku ani sedieť som nemohla, svrbenie pálenie najhoršie obdobie 🫣

bambulka711
3. mar 2024

@ersp ja som sa tak nejak ukľudnila, bola to facka v tom CAR. Vlastne som ani nevedela tento mesiac, koľký dpo som, keď ma tie prsia začali tak bolieť, musela som do kalendára pozrieť. Človek tak nejak si premietne, že koľko sa snažil a zbytočne...