icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zanzilady
3. mar 2024

@nikol114 ja keď som to mala tak len výtok nič ma nesvrbelo ani nič.

nikol114
3. mar 2024

@zanzilady tak som si prečítala aké sú vlastne hlieny lebo vážne toto si nesledujem akurát viem aký je ovulacny 😀 tak momentálne mám kremovy lepkavy a trosku natahovaci 😀

zanzilady
3. mar 2024

@nikol114 no tak to by malo byt potom v poriadku 🥹

nikol114
3. mar 2024

@zanzilady ale takýto má byt pred mrchou ? Ešte som si to nesledovala tak neviem 😀

bambulka711
3. mar 2024

@nikol114 áno, od ovulácie hlien najprv začne byť akoby viac mliečny a postupne hustne a môže aj úplne vymiznúť.

nikol114
3. mar 2024

@bambulka711 ďakujem krásne 🙂

ersp
3. mar 2024

@bambulka711 to verim, ako ja sa furt pytam preco to pri nas nemoze byt jednoduche ako u vacsiny co nevie ani ako k detom pridu..uprimne mna to niekedy tak uz nebavi ze mam chut sa zmierit s tym ze maly bude jedinacik..ale maly mega tuzi po surodencovi, to je asi uz u mna jediny argument preco sa snazit..

bambulka711
4. mar 2024

@ersp možno tam je problém, že sa moc snažíme... Viem o veľa prípadoch, že sa snažili roky a keď vyhodili testy, teplomery... Tak sa podarilo 🤷

nikol114
4. mar 2024

Dobre ranko
@ersp nám sa ešte ani jedno nepodarilo :( je to ešte viac deprimujúce keď ešte aj pracujeme s manželom s deťmi .
Ja dnes graf takto trosku stúplo ale na zázrak to nebude

bambulka711
4. mar 2024

@nikol114 mne toto príde ako anovulacny cyklus 🥺

nikol114
4. mar 2024

Spravila som si aj test ako niečo sa tam mi marí ale ….. asi to mám len v hlave

ersp
4. mar 2024

@bambulka711 ja tento cyklis odkladam teplomer aj vsetko, aj tam musime cakat na verdikt a dalsi postup a asponsa konecne vyspim vez budika 😀😀

ersp
4. mar 2024

@nikol114 pockaj jak vyschne ci tam nieco bude 🙂

nikol114
4. mar 2024

Aplikácia to vyhodnotila na 0.01 😀

nikol114
4. mar 2024

Nič z toho dievčatá ako ten test som sfotila po 40minutach ale už vôbec ale vôbec nič.
Nevadí idem ďalej 🙏

jankasvo
4. mar 2024

Baby ja takto, čakám na ovu

bambulka711
4. mar 2024

@ersp úprimne, ja vďaka tomu mám normálny spánok a prestala som sa budiť 3x za noc 🙂

zanzilady
4. mar 2024

@jankasvo tie teploty máš ale aké vysoké 😳take ja ani po ovu nemám :D

majoralka
4. mar 2024

@nikol114 škoda 😟

majoralka
4. mar 2024

Ahojte, tak ja po víkende takto 🙃 keď nám cez prázdniny nevyšli Tatry, tak si ich aspoň kreslím v grafe 😁

ersp
4. mar 2024

@bambulka711 mna budil az budik, alebo som sa budila (aj budim) tak do 5 min pred nim ze som vypla nech sa chlap a maly nezobudia 😀😀 ako ja som muzovi povedala ze asi budem chciet rovno ivf, lebo kazdy mesiac aj tak som bola na hormonoch inak to nejde, a nech je tych hormonov co najkratsi cas..

bambulka711
4. mar 2024

@ersp no akože, ja nikdy nemávam boľavé prsia a tieto dva dni ma ide šľak trafiť z toho... A to je len gonasi :(

dracik07
4. mar 2024

Ahojte,
@majoralka asi si veľmi chcela ísť do tých Tatier 😁
@nikol114 to mi je ľúto 😔😭, som na tom podobne 😭
Ja takto skúšala som test ale tie kanáliky má už začínajú s..ť 😡

katariiinkaa
4. mar 2024

@dracik07 možno to nebudú kanáliky 🤔

zanzilady
4. mar 2024

@katariiinkaa ja tam toez niečo vidím 🤞

zanzilady
4. mar 2024

A kto ste so mnou podobne/rovnako ?

ersp
4. mar 2024

@bambulka711 mozno uz nebude gonasi 🙂

katariiinkaa
4. mar 2024

Ja dnes takto - vyzerá že ovu bude dnes 🙂 testy už slabnú. Verim že zajtra konečne nárast teploty 🙏

dracik07
4. mar 2024

@katariiinkaa
@zanzilady ja už týmto testom prestávam veriť 🤔 a fakt by takéto testy mali zakazat predávať 😡
@katariiinkaa držím palce nech sa zadarí 🙏❤️🍀✊
@zanzilady len pekne nech stúpa😉. Tieto dni od ovu po ms sú podľa mňa najdlhšie a najhoršie na cakanie

katariiinkaa
4. mar 2024

@dracik07 ďakujem ❤️ tento mesiac mám narodeniny, tak keby sa to náhodou práve v marci podarí, bol by to ten najkrajší možný darček. Ale už radšej nič neočakávam 🙏