Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kristinkaris 😲
@dominka2611 test si neskúšala ? Môže to byt ešte stále sj uhniezdivanie alebo začiatok ms 🙂
@zanzilady no mne povedal v pondelok gynekológ že ovulacia bola ale videl aj tekutinu tak neviem či nieje skoro ešte na test
@dominka2611 aha tak to áno počkaj ešte pár dni 🙂
@zanzilady no už som skúsila ale nič. Koľko si myslíš že mám počkať ešte ? ❤️
@dominka2611 tak este aspoň 2 🙂 uvidis si dnes 10dpo ? Či myslíš že menej ?
@zanzilady ja si osobne myslím, že ovu prebehla v nedeľu alebo pondelok keď mi povedal, že tam vidí tekutinu ešte 🤷🏻♀️
@dominka2611 inak, mne v pondelok lekár povedal, že tekutinu už mám vstrebanú a teda ovulácia bola v piatok poobede/v noci a pritom pozitívny test som mala až v sobotu večer. Tak neviem, že ako rýchlo sa to vstrebáva...
@bambulka711 vieš čo on mi povedal, že tam ešte tekutinu vidí. Preto som natom že nedeľa/pondelok. A ovu testy absolútne nič u mňa 😄 vôbec sa somnou nekamarátia 😃 pozitívne boli 15DC a reálne mi ovu potvrdil 21DC a odvtedy ani jeden pozitívny test 😃 takže ja som s ovu testami skončila navždy už asi.
@dominka2611 no mne práve pekne ukazujú 12-24 hodín vopred, preto si myslím, že tá tekutina je veľmi individuálna. Ale tento mesiac som nemerala, tak môžem iba hádať, že kedy bola. Isté je, že niekedy medzi štvrtkom a pondelkom 😂
@bambulka711 tak uvidíme v priebehu pár dní 😊 dnes som robila test ale až okolo 14h čo si myslím že boli jednák skoro a druha vec, že až poobede.
@dominka2611 ja asi ani nebudem robiť. Nevedela by som, či to je gonasi alebo reálne. A dnes ráno mi zomrela starká, neodpustila som si pohár vína...
@bambulka711 tak to mi je veľmi ľúto. Držím ti vo všetkom veľmi palčeky ❤️
@bambulka711 to mi je ľúto 😭, úprimnú sústrasť ti prajem 🖤
Úprimnú sústrasť
@bambulka711
Dievčatá mám dilemu 😅 zobudila som sa hodinu pred budíkom a mala som 37,47 potom som zaspala , budík nezvonil a zobudila som sa o 6 a mala som 36.83. Štandardne si meriam o 5. Mám sinz toho urobiť priemer ? Mne to príde najlogickejšie
Dobré ránko, konečne začínam stúpať 🙏 vyzerá to tým pádom tak že ovu včera naozaj prebehla.
@zanzilady No buď priemer ako vravíš alebo by som zapísala tu hodnotu ktorá sa viac približuje k tvojim bežným hodnotám. Ale celkom riadny skok na to že to bolo merané v podstate len 2 hodiny od seba 🤔 to ženské telo je fakt nevyspytateľné 😂
@zanzilady no to je zaujímavé... Ja by som buď preskočila hodnotu alebo zapísala tu, ktorá sa viac približuje.
Dobré ránko,
@zanzilady ja by som zapísala tú druhú. A upravila o desatinu na 36,73 a dala poznámku. Tá druhá pokiaľ nie si chora je nejaká somarina, keďže je príliš vysoká. A nebolo to 36,47?😁
Ja dnes takto a dokonca mi upravilo ovu na 12dc (takto mi vyhodnotila Premom už od začiatku) a nechcela som no teplota mi nedala a testla som. A mám pocit že tie testy si zo mňa robia srandu 😡. Či chcem či nechcem musím ísť na otočku do mesta
@katariiinkaa presne toez veľký skok sa mi a medzitým som spala. Normálne tvrdo. Keby to bol menší rozdiel tak neriešim ale toto je veľký tak preto sa zamýšľam.
@bambulka711 tak ten priemer okolo 36,6 je taká moja teplota 🙂 takze tak som dala

@ersp ale hej, ešte je to len 8.5 dňa, čo som si ho pichla, takže max. 8 dpo som