Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dracik07 tiež sa mi nezda že by vyšiel takto silnejší oproti včerajšku keby to bol len kanalik 🤔
@dracik07 to je podľa mňa pozitívny test 🙂
@dracik07 skúsila by som asi inú značku toto je divne :D
@dominka2611 no niečo veeeeeeeelmi slabučke áno 🙂 skús urobiť aj zajtra 🙂
@zanzilady včera keď som robila nebolo vôbec nič vidno. Skúsim ešte zajtra alebo pozajtra ❤️
@ersp ahoj, prosím ťa, ako dlho ti vydržalo gonasi na testoch? Neviem, či mám vyskúšať, alebo je to úplne márne...
@zanzilady @katariiinkaa @bambulka711 @kristinkaris @jankasvo no asi je 😭😭😭. Ja mám strašnú smolu na týchto duchov
Aj keď je pravda že mamatest som robila z ranného (6:20) a z toho istého moču baby top test ale až o 11:10. Hcg nemoze za taký čas vyprchat, či? No aj tak nádej si už nerobím 😭
@bambulka711 ahoj mne sa držalo gonasi dlho asi aj 13 14dni, ale robila som testy každý deň aby som videla že či to je gonasi alebo nie
@bambulka711 uprimne pri gonasi som to neriesila ale 10dpo som mala ducha alebo kanalik a potom nic..pri ovutrelle do 12dpo som mala ducha a potom az cisto..
@dracik07 koľko dpo si? Stále je tam určite šanca, veď predsa len je to iná značka testu, môže mať menej farbiva kľudne. Ešte by som to nezahadzovala 🙏 uvidíš najbližšie dni ako sa to celé vyvinie. Držím palce!
@bambulka711 a kolky dpo si? Lebo niekto testuje a vidí ako pomaly klesá a už na 10dpo má test čistý a niekto až 12dpo
@katariiinkaa na premom mi dalo ovu na 12dc od začiatku. Na FF mi ovu až dnes posunulo na 12dc (dovtedy bola na 10dc, ale neviem či je to možné keď vtedy a na 11dc som mala pozitívny ovu test), tak podľa toho dnes asi 10dpo.
@bambulka711 úprimnú sústrasť 🖤
@dominka2611 niečo tam je, nech je o den-dva silnejšia 🤞
@dracik07 ale toto nevyzerá na kanalik, pekne vidno ciarocku 😊
@bambulka711 ja len na okraj 😊 mne keď zomrela babka, tak presne 6 dni po pohrebe som si našla na teste // a teraz uz ma dcérka 7 rokov ❤️🤞😇
@ersp ja som asi 9-10dpo a dnes večer to bude už 10 dní od gonasi....
@dracik07 vyprchať nevyprchá, ale určite bude nižšia koncentrácia za 2 hodiny ako za 8 a nemusí zachytiť, preto takto skoro treba testovať z ranného moču
@dracik07 no veď uvidím, ako na tom budem ráno, lebo tento mesiac tomu naozaj budem hovoriť zázrak, ak by to vyšlo z toho jedného pokusu ani neviem koľko pred ovuláciou
@majoralka joj, no keď nám zomrela prababička, tak v ten deň sa narodila moje sesternica, tak kiež by to aj teraz bola taká "reinkarnácia". Testovanie mi vychádza na piatok a to presne je aj pohreb ☹
@jankasvo ja som práve testovala len na druhý deň, či som si to dobre pichla, tak netuším.... ale uvidíme, veď MS odhalí pravdu.
@dracik07 tak počkaj s testovaním do rána, teraz to naozaj neukáže "relevatne". Držím palce 🙂
@bambulka711 tak možno práve teraz to vyjde 🙏🍀✊❤️.
Tento druhý test som robila po 5-tich hodinách 🤐
@dracik07 testuj ráno, naozaj tieto poobedné testy sú takto skoro väčšinou sklamaním. 10dpo väčšine ani ráno neukážu, nie ešte poobede 🙂
@bambulka711 skus štvrtok testnut 😊
@majoralka no uvidíme... ja sa skôr bojím, že tam stále uvidím to gonasi. Som si odložila ten jeden test pozitívny, že nech aspoň raz v živote mám dve čiarky 😅

@dracik07 podľa mna to to si už ani nerobia srandu, veď toto je o dosť silnejšie sko včera 🥹😍skús teda kúpiť ešte ten baby top test, alebo teda nejaký iný ale podľa mna je to na dobrej ceste 🤞