Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majoralka myslím, že tmavšia zajtra asi nebude 😂
@bambulka711 😂 mozno za pár dni bude 😇🥰
@majoralka uvidíme, ráno skúsim... Myslím, že tieto sú 25kove 🤷
Dobre ráno dievčatá , tak nechcela som tomu veriť v kútiku som myslela že nemôže to byt další mesiac ale tie teploty hovoria za seba anovulak plus ešte môj predchádzajúci dlhy 61dnovy anovulacny a tento to je 99dni 😭 snáď mi už lekár niečo predpise lebo to už neni normálne v tomto prípade , viem že je to normálne mat anovulak ale nie takto za sebou
@nikol114 určite sa s ním poraď. Ja som teda nemala anovulak ešte, čo sa sledujem, ale dal mi letrozol na podporu.
Ja by som kľudne už išla na folikulometriu a ak tam nič nebude, tak ma vyvolávačku.
@bambulka711 fiha ni ktovie či to je pozostatokáebo začiatok tehu 🥹
@dracik07 a ty ako? Robila si dnes ?
@bambulka711 ja by som skúsila ešte v piatok ak dovtedy nepríde ms, predsa sú to 25-ťkove
@zanzilady ja len neviem či som viac nahnevaná alebo zklamaná z tých testov. Lebo také kanáliky aké robia to už nie je normálne 🙄😡
@bambulka711 s mozno je to uhniezdenie 🤞😊 sprav zajtra alebo piatok na porovnanie 😇
@dracik07 aj ty skus piatok pre porovnanie 😊 lebo na oboch nieco je 🤞
@majoralka uvidím, ja vždy mávam od 10dpo špinenie, takže ideme klasickou cestou asi zase raz. Uvidíme v piatok.
Neviem či som sa to už nepýtala, ale nie som si istá
Len tak zo zvedavosti, aj keď ja som ho nikdy necítila. Koľko dní po možnom uhniezdeni už je hcg natoľko vysoké že ho dokáže zachytiť aj test?
@dracik07 myslím, že tak o 2-3 dni...
@dominka2611 dostala si dnes Ms ?
@dominka2611 akým teplomerom meriaš? Lebo tie hodnoty v grafe mi prídu merané klasickým teplomerom, nie takým čo je na beranie BT - ten meria na 2 desatinné čísla. Čo sa grafu týka, tak ty si mala celkom vysoké teploty aj po ms, tak ťažko povedať či ti teplota neklesá až pred ovu a preto sa drží teraz stále hore. Mne napríklad deň pred ms klesne a počas ms zas trochu stúpne.
@dominka2611 mne tiež pred MS teplota neklesne, až po nej.
@nikol114 ahoj som na tom rovnako tento mesiac tiež anovulak :/
Žienky, ste spokojné s tými testami s Amazonu? Ja používam najradšej women Secret alebo Livsan
@dracik07 áno, ja veľmi. Kúpila som to balenie 100+20 a cenovo aj kvalitou super.
@dracik07 taktiež sú za mňa super. Používala som 2 a pol cykla (mávam ich však dlhšie), potom sa mi minuli. Mala som balenie 50+20. Potom som prešla na testy čo sú bežne dostupné u nás a bola to oproti easyhome katastrofa.. Nakoniec som musela kúpiť až dr. max. Určite ich objednám znovu ak to tento mesiac nevýjde.
@katariiinkaa ja mám teblomer na meranie bazalnej teploty ale teplotu zaokruhľujem podľa jednej gynekologičky/baby, ktorá sa zaoberá menštruačnými cyklami pripnem aj fotku.
@bambulka711 asi som presne tak isto natom 🤷🏻♀️
@zanzilady vyzerá to tak, že áno 😒 zatiaľ to ke úplne slabé ale bobec nedávam ani najmenšiu šancu že by to mohlo byť uhniezdenie.

@bambulka711 ty si zlata 🙃😂❤️ Tak skus spravit zajtra rano na porovnanie